Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vezetőképző Akadémia Moduláris rendszerű vezetőképzés profiknak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vezetőképző Akadémia Moduláris rendszerű vezetőképzés profiknak."— Előadás másolata:

1 Vezetőképző Akadémia Moduláris rendszerű vezetőképzés profiknak

2 Képzési kategóriák 1.Kompetencia tréningek 2.Projekt-tréningek 3.Fluktuáció-management tréningek 4.Burnout prevenció tréningek 5.Sikerretorika tréningek 6.Vezetői coaching 7.Egyéni vezetői szupervízió

3 Kivitelezésük  A képzések igény szerint rendelhetők, bármely elem önálló modulként is működik.  A tréningek ideális létszáma 12-14 fő.  A coaching és a szupervízió egyénileg történik.  A Kompetencia tréningeken a fejlesztendő kompetencia-elemeket a résztvevőkkel együtt határozzuk meg a konkrét deficitek behatárolását követően. Ezek adják az alapját annak a tréningnek, amely teljesen testreszabottan az adott vezető(k) képzési iránya lesz.

4 Kompetencia tréningek  A folyamat kiindulópontja a cég által megfogalmazott kompetencia-ideálprofil.  A vezetők megismerik saját erősségeiket és kompetencia deficitjeiket, majd egyedi célirányos kompetencia fejlesztésre kerül sor.  A tréning módszertanában ötvözi az önismereti jelleget a készség-facilitációval.

5 Projektmenedzsment tréningek  A tréning alapja egy létező projekt, mely a cég tevékenységéhez illeszkedik.  Erre az alapra a tréninget megelőzően kidolgozunk egy olyan szimulációs struktúrát, ami alkalmassá teszi a résztvevőket arra, hogy saját konkrét problémáikat megjeleníthessék a tréningen és a fejlesztés eredményeként munkájukban felhasználhassák a tréningen kapott gyakorlati tool-okat.  A tréning módszertanában akció-központú és workshop-jellegű.

6 Fluktuációmenedzsment tréningek  Toborzási eljárások, módszerek  Felvételi eljárások lebonyolítása  Felvételi eljárások lebonyolítására való kiképzés  Teljesítményértékelő rendszer kidolgozása  Skolasztikus disputa: a visszajelző beszélgetés rendszere

7 Burnout prevenció tréningek  A személyes attitűd szerepe a problémák és feladatok megközelítésében  A vezetői felelősség egyéni nyomása  A vezetői időgazdálkodás általános és specifikus problematikája  Szereptorlódások, szereperóziók a munkahelyen és a magánéletben  A kiégési spirál behúz és felemészt  Kivitelezhető énvédő eljárások, prevenciók

8 Sikerretorika tréningek - Személyes nyelv és retorikai stílus - Hang és beszédtechnika a gyakorlatban - A testtartás és a hangzás hatásmechanizmusai - Meglepetés-effektusok tudatos és hatásos bevetése - Bosszantó félbeszakítások, elterelő manőverek irányítása - Kérdések kereszttüzében - Ha népszerűtlen bejelentések és a rossz hírek ránk várnak… - Hogyan néz ki egy jól felépített és sikerre ítélt moderáció? - Hogyan néz ki egy jól felépített és sikerre ítélt prezentáció?

9 Vezetői coaching Kiindulópont: a coachingban mindig arról van szó, hogy a munkatársak hogyan működnek a szervezeten belül. – Célja a cselekvés javítása, egyénre szabott karrierépítés. – Elsődleges érdek a szervezeti érdek, és kezdettől fogva fontosak az eredmények és értékelések. – Folyamatjellegű Felnőtt-Felnőtt kapcsolat. – A változás hatékony eszköze. Minden esetben egyedi megállapodás alapján zajlik.

10 Egyéni vezetői szupervízió Miről is van szó?  A humán tőke mentális karbantartásáról és fejlesztéséről, amelyben a szupervizor a külső megfigyelői pontot jeleníti meg.  Reflektív kérdések sorozatával dolgozik, amelynek célja, hogy a partnere érzelmileg olyan távolságra kerüljön a saját zavaró, megoldhatatlannak tűnő problémáitól, hogy önreflektív módon is képessé váljék rátekinteni, az elmozdulás érdekében.  Minden vezetőnek szüksége van egy olyan székre, amelyben helyet foglalva a megnyugvás másfél órája vár rá, és a probléma megoldása is körvonalazódik.


Letölteni ppt "Vezetőképző Akadémia Moduláris rendszerű vezetőképzés profiknak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések