Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!"— Előadás másolata:

1 Múcsonyban található irodaépület 60.000.000 Ft-ért eladó!

2 Tartalomjegyzék Múcsony bemutatása Múcsony története, értékei
A terület bemutatása Fotók Látványképek Alaprajzok Elérhetőség

3 Múcsony bemutatása Településünk egy észak-kelet magyarországi
Borsod-Abaúj-Zemplén megyei falu. Történelme több mint 780 évre nyúlik vissza, így a legrégebbi honi települések közé tartozik. Földrajzi helyét a Sajó-folyó, a Szuha-patak, valamint Sajó-völgy határozta meg. Jelentőségét először a Borsodi földvár szolgálatában álló mezőgazdasági területként jelölhetjük meg, majd a múlt század elején nagy mennyiségű barna kőszén lelőhelyként érte el.

4 Történelmileg és építészetileg három településrész alkotja Múcsonyt
Múcsony története Nagy arányú fejlődését a Mákvölgyi Bányaüzem Alberttelep I . akna megnyitásának köszönheti, amelynek működése nem csak gazdasági szempontból jelentős, hanem a népességi mutatókat tekintve is. Múcsony magán viseli az elmúlt évszázadok nyomát és a bányászatnak köszönhető településjegyeket is. Látható még nálunk az 1800-as évek végén épült népi lakóház és a szocreál stílusú Hunyadi János Művelődési Ház, valamint a lapos tetős négy szintes lakóépületek is. Történelmileg és építészetileg három településrész alkotja Múcsonyt A Falurész, amely a hagyományos mezőgazdasági, állattartó tevékenység alapján ún. egyutcás település, keskeny, hosszú portákkal.

5 A bérházak alapján kisvárosi jelleget képvisel ez a rész.
A Szuhántúli településrész az 1960-as években kezdett kiépülni és a halmazfalu jellegzetes jegyeit viseli magán. Az itt kialakított kertvárosias porták kellemes lehetoséget nyújtanak az itt éloknek. Jellegzetes mucsonyi rész a Görög-katolikus templom, templomkert, parókia és az általános iskola épülete, amelyek az itt élo emberek keze munkáját dicsérik és a gondozottsága példa értéku. A Hunyadi János Muvelodési Ház, Egészségház, Kalász László Általános Iskola épülete, valamint a most kiépülo piactér a településközpont szerepét tölti be.

6 Népi házak A házak népies jelleget kölcsönöznek Múcsonynak.
Keskeny portáival és szép kialakításukkal a régi hangulatot hozzák vissza.

7 A terület bemutatása Az ingatlan a 631/1 helyrajzi számon fekszik.
Idegenforgalmi szempontból kedvező helyen helyezkedik el. Aggtelektől 30 km-re, Jósvafőtől 35 km-re, Miskolctól 25 km-re található. Az társasház földszint+ I. emelet+ II. emeletből áll. A pince alapterülete: 404,15 m2. A földszint alapterülete: 594,4 m2. Az I. emelet alapterülete: 583,61 m2. A II. emelet alapterülete: 603,76 m2. A társasház összes alapterülete: 2185,76 m2. A társasház teljes felújítása után kialakítható: öregek otthona, jó elhelyezkedését figyelembe véve szálloda,oktatási intézmény, konferencia központ..stb.

8 Alaprajzok Pince alaprajz

9 Földszinti alaprajz

10 I. emeleti alaprajz

11 II. emeleti alaprajz

12 Tető alaprajz

13 Jelenlegi állapot

14

15

16

17

18

19

20 Látványkép

21

22 Elérhetőség Információért forduljon Szabó Istvánhoz
az alábbi elérhetőségeken: Miskolc, Állomás u.1. szám alatt lévő Doxabi irodában. Tel.: 30/


Letölteni ppt "Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések