Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szuperkommunikáció a DNS-sel! Avagy a tudomány magyarázata a csodás gyógyulásokra.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szuperkommunikáció a DNS-sel! Avagy a tudomány magyarázata a csodás gyógyulásokra."— Előadás másolata:

1 Szuperkommunikáció a DNS-sel! Avagy a tudomány magyarázata a csodás gyógyulásokra.

2 Kezdjük az alapoknál! Az élőlényekben bonyolult kémiai folyamok zajlanak. Ezek a folyamatok határozzák meg az: • anyagcserénket • az idegsejtjeink működését • hangulatunkat, gondolatainkat.

3 Az élőlényeket sejtek építik fel. Van olyan élőlény amelyik csak egy, de az ember százbillió azaz 10 14 sejtből áll. A sejtek is sokfélék, mindegyikben másfajta anyagok képződnek, és bomlanak le. Ezeket a folyamatokat biológiai katalizátoraink, az enzimek irányítják. Az enzimek kémiai szerkezetüket tekintve fehérjék.

4 A fehérjékről! A fehérjék képződése a sejtmagból indul el. A sejtmagot sejthártya védi, itt található fehérjék felépítését adó dezoxiribonukleinsav, azaz a DNS. A DNS minden testet felépítő fehérje pontos összetételét tartalmazza. A DNS 1.8-2 méter hosszú szál több részre, kromoszómákra szabdalva. A sejtmagban vannak azok a fehérjék is melyek szabályozzák, mikor melyik gén legyen aktív, és hogy mikor melyik fehérjét termelje a sejt.

5 A DNS-ről tudományosan. A DNS a kromoszómákban speciálisan feltekerve, (jobbmenetes spirál) a fehérjék védelmében található. A kromoszómákat méretük alapján számozzák, az ember egy sejtjében 23 pár azaz, 46 kromoszóma található. A DNS egy olyan molekula ami ismétlődő egységekből > nukleotidákból < áll (6x109 nukleotid párból). Négyféle egység építi fel a DNS-t, és ezek sorrendje határozza meg azt az információt ami aztán a sejtekben a fehérje nyelvén is értelmezhetővé válik.

6 A DNS-ről tudományosan 2. Alakja kettős csavar, de állandó átmérője miatt, kettős HÉLIX-nek is nevezhetnénk. A DNS három részből áll: • egy nitrogén tartalmú szerves bázisból, ami az: adenin, timin, citozin, és guanin azaz (A,T,C,G) • egy pentóz cukorból (dezoxiribóz) • egy foszfátcsoportból A létra két alsó része cukor, és foszforsav molekulák sora, a létra fokai, pedig a bázisok. Ezek váltakozása adja azt az információt, ami meghatározza az élőlény tulajdonágait.

7 Érdekességek a DNS-ről! Ha az emberi test minden DNS-ét egymás után kapcsolnánk 67 milliárd mérföld, azaz több mint 107 milliárd kilométer lenne. Ez a távolság több mint a Nap- Föld távolság 130-szorosa. A Föld – Hold távolság 130.000-szerese. Az ember egy kromoszómájában kb. 3,2 milliárd genom (öröklődési anyag) mint információs egység (betű) található. • Ez 1000 db. ezeroldalas, oldalanként 3000 betűt tartalmazó könyvet töltene meg. • Ha egy emberi genomban lévő információs egységet egyenként 160 oldalas könyvekben írnánk be, 12000 kötetre lenne szükség.

8 Hogyan hathat az ember a DNS-re? Mi a fő szabályozó elv: a sors, a tudatosság, a vak véletlen, vagy ezek elegye? Hogyan befolyásolja: a viselkedés, a gondolkodás, a kollektív tudat, a személyes akarat, és az egyéniségfejlesztés génjeink átalakulását? DNS-ünkben évmilliók tapasztalatának lenyomata van elraktározva, és szinte minden sejtfunkció, a DNS ellenőrzése alatt áll, illetve attól függ.

9 Hogyan hathat az ember a DNS-re? 2. Tudta, hogy ha sokat idegeskedik, befolyásolja, a sejtjei helyes szaporodását? • A stressz egy határig pozitív, majd később már rombol, vagyis negatívan hat a DNS-re. Tudta, hogy energia gyakorlatokkal napi 10-20 perc alatt csodákat érhet el? • Aki pozitívan tud gondolkodni, és közben nem válik „ezó-egós”-sá,Ő komoly sikereket érhet el úgy testi, mint lelki, és a szellemi dimenziókban is, a DNS-sel való kapcsolatteremtésben.

10 DNS, Spiritualitás, Kommunikáció! A DNS magja annak amik vagyunk, mind testileg, mind spirituálisan. Az emberi DNS 90%-a az Isteni mivoltunk kvantumlenyomata, és itt vannak a tudatosság, és a gondolataink, ezért itt van a DNS irányításának a képessége is. A tudatosság határozza meg a Föld vibrációját is, ez azt is jelenti, hogy az ember teremt meg mindent ami a Földön történik. A DNS 90%-a ma csupán 30%-os hatékonysággal működik. A titok abban áll, hogy az eddiginél sokkal több jelzést kell küldenünk a DNS felé, hogy jobb kvantumállapotba tudjon kerülni.

11 Váltás a kvantum-tudatosságra! Ma már bizonyított, hogy az emberi génállomány kvantum része visszafejlődött az évezredek alatt. Immunrendszerünk meggyengült, betegségek tömege jelent meg, és jelenik meg napjainkban is. Ma a DNS 90%-a csupán 30%-os hatékonysággal működik. Ha a kvantum DNS helyesen működne, jóval hosszabb lenne élettartamunk, és az egészség is természetes lenne. A titok abban áll, hogy sok-sok jelzést kell küldenünk a DNS felé, hogy egy jobb kvantumállapotba tudjon visszatérni. Ezt nevezzük DNS aktiválásnak!

12 A DNS-t, és a kollektív tudatot a szavak befolyásolják! Grazyna Fosar és Franz Bludorf orosz kutatók magyarázatul szolgálnak olyan jelenségekre: mint az intuíció, csodás spontán gyógyulások, öngyógyítások. Rámutatnak, hogy bizonyos frekvenciájú szavak befolyásolják, és képesek a DNS újraprogramozására is. Az ember a DNS 10%-át használja fehérje előállításra, a fennmaradt 90% „ballasztanyag”-nak van nyilvánítva. Az orosz kutatók nyelvészekkel, és genetikusokkal elhatározták, hogy felkutatják valódi szerepét. Az eredmények, és az ebből levonható következtetések, forradalmiak.

13 A DNS-t,és a kollektív tudatot a szavak befolyásolják. 2. A kutatók felfedezték, hogy az egész genetikai kód, de legfőképp a fölöslegesnek ítélt 90%, az emberi nyelv szabályai szerint működik. Mivel a DNS szerkezete az emberi nyelv szerkezetével azonos, direkt szavakat, és mondatokat is lehet használni a DNS módosításához. A spirituális, ezoterikus (ezo-tér = belső-tér) mesterek, már évezredekkel ezelőtt tudták, hogy az emberi test beszéddel, szóval, és gondolattal is befolyásolható, sőt programozható.

14 Mindenki saját forradalmát kell, hogy végrehajtsa! Mindannyian megtehetjük azt amit a tudomány igazol, bárkinek lehetősége van a saját DNS-e átprogramozására. A kutatók felfedezték, hogy az emberi DNS képes az úgynevezett mágneses „féreglyukak” létrehozására. • Ezek alagúthoz hasonlóan, két végük a kozmosz különböző zónáiban találhatók, és általuk információk adhatók át. • A DNS ilyen információkat vonz a makrokozmoszból, átadva azokat a tudatunknak. • Olyan ez mint egy több különböző állomást fogó szuper rádiókészülék. Ez a szuperkommunikációs folyamat rendkívül hatékonyan működtethető, megfelelő körülmények között.

15 Egy felsőbbrendű Egyéni és Csoporttudat! A DNS-ben lévő biológiai rezonátor segítségével létrehozható, egy új, valóban felsőbbrendű tudati forma. DNS-ünk információkat továbbít ebbe a széles hálózatba, amely maga az élet. Innen képes információkat is lehívni, és direkt kapcsolatot, is tud teremteni, a hálózat többi tagjával. A csodálatos, és távolsági gyógyítások, telepátia…, ily módon könnyen, és természetesen megérthetők. A kutatók szerint, ha az egyéni tudattal rendelkező emberek újból képesek lesznek hozzáférni tudatosan, és nemcsak spontán a csoportos tudathoz, emberfeletti erőre fognak szert tenni. Tény, hogy az emberiség egy ilyen csoporttudat felé tart!!!

16 Úton a gyakorlati megvalósítás felé! A DNS hasonlóan az aurához több mágneses, és szakrális burokkal rendelkezik, amely befolyásolja a fejlődést a fizikai egészségre,és a spirituális létre egyaránt. Minden réteg értesül bármely réteg rezgésszintjéről, információjáról, és ezek hatásáról (szándék, döntés). A fizikailag „látható” első DNS réteget még következő 11 mágneses réteg, mint árnyék veszi körül. A DNS-sel folyamatos energetikai kapcsolatban vagyunk, és a sejtek követik tudat elvárásait. Ezt nevezzük tudattalan sejtintelligenciának. A tudatos információ továbbítással: beszéd, rezgés, szín, szándék, gyorsítható, vagy blokkolható a gyógyulási folyamat.

17 A Tudatos szabad akarat, és a szabad választás! Az életnek két alappillére van a TAPASZTALAT GYŰJTÉS, és a SZABAD AKARAT, ami mindenhol, és mindenben érvényesül. A hiedelmek eredete, a betegségek fizikai formái, a bűn, és az ezért való megfizetés, a karma, és a félelmeink, az elrendeltségről alkotott hitrendszereink, a DNS-ben mint elavult formájú energiamintázat van bekódolva generációról- generációra. Az új energia felvétele, megnyitása, és működtetése már nem tartalmazza a régi mintákat, hanem: csak a jólét, a természetes egészség, a Föld általános jóléti, egyensúlyi energia állapotát. Ez a TUDÁS is benne van mindenkinek a DNS kódrendszerében.

18 Szuperkommunikáció a DNS-el a gyakorlatban! Minden „csodaszámba” menő gyógyulás, a DNS szakrális szintjén megy végbe, az ember saját szándéka, megközelítése, elfogadása, és elengedő képessége által. Minden gondolat, érzelem, kimondott szó > > kérés vagy utasítás energia, és rezgés. Ezekre reagálnak sejtjeink, illetve a DNS szakrális tere. Ez a mágneses tér „hall” és értelmez utasításként minden gondolatot…., mert „ahogy élünk azzá leszünk”, vagyis a szervezet a sokat használt dolgainkat veszi természetesnek. Beszélgessen sejtjeivel, jelezze rezgésszinten is szándékát! Ez maga a tudatos energetikai együttműködés önmagunkkal DNS szinten.

19 Szuperkommunikáció a DNS-sel gyakorlatban! 2. A tünet, fájdalom, betegség, gyógyíthatatlannak ítélt betegség, nem más mint a DNS üzenete a tudatom, és/vagy egóm számára, hogy rosszul használom energetikai tartalékaimat. Illetve gátlom az energetikai blokkjaim automatikus feloldását. A megoldás! Most kinyilvánítom minden sejtem felé a gyógyulási szándékom, ez az Én döntésem, mindent megteszek fizikailag is az energetikai egyensúlyom visszaállításáért, és tudatosan emelem rezgésszintemet. Folyamatosan fenntartom ezt az állapotot magamban, és az elmémben, és továbbítom a DNS-eim felé!

20 Köszönöm a figyelmet! Tisztelettel: Varga János Lélek- és gerincspecialista Elérhetőség: Telefonszám: 06/70/610-9399 E-mail cím: varga.janos.tgy@gmail.com


Letölteni ppt "Szuperkommunikáció a DNS-sel! Avagy a tudomány magyarázata a csodás gyógyulásokra."

Hasonló előadás


Google Hirdetések