Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jules Verne (1874): „Gondolom hogy majd egy nap a vizet használjuk üzemanyagként”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jules Verne (1874): „Gondolom hogy majd egy nap a vizet használjuk üzemanyagként”"— Előadás másolata:

1 Jules Verne (1874): „Gondolom hogy majd egy nap a vizet használjuk üzemanyagként”

2 A Föld 71 %-át víz borítja, édesvíz készletének 90 %-a hó és jégtakarókban van.

3 A negatív ionok kétszer nagyobb mennyiségben fordulnak elő a vízeséseknél ( a negatív ionok hatása: csökkenti a feszültséget és a nyugtalanságot)

4 A Sango-korall dál-japán Okinawa korallszigetekről származik, ahol a lakosság átlagos életkora 105 év. Ennek az egyedülállóan magas életkornak a magyarázata a Sango-korallok hatásában rejlik. Ezek a korallok az ősóceán legprimitívebb mikroorganizmusai közé tartoznak és az ásványion tartalmat, illetve a ph értéket szabályozzák.

5 Imádság előtt A víz gyógyító erővel rendelkezik. Masaru Emoto csodálatos vízkristály fotói bizonyítják, hogy pozitív gondolataink és szavaink hatására a víz pozitív rezgéseket közvetít szervezetünk számára. Az eredmény egy információkban gazdag táplálék, mely tovább segít bennünket a szellemi fejlődés útján. Imádság után

6 A vízkristályok egyik legfontosabb üzenete, hogy minden gondolatunk, minden szavunk és minden cselekedetünk egy- egy belőlünk sugárzó információ. A tudatunk valóban hatással van a vízre. Július 25. „VÍZ IRÁNTI SZERETET ÉS HÁLA” világnapja

7 Naponta világszerte több mint 100 millió műanyag palackot dobnak ki,és 10 vizes palackból csak egyet hasznosítanak újra.

8 A csapvizet klórral fertőtlenítik. A fertőtlenítés az emberi bélrendszerben a káros (coli) és a létfontosságú (bifidus), szervbarát baktériumokat is elpusztítja. Európában évente egy átlagember kb 160 darab műanyag ásványvizes palackot használ el. A műanyag palack belső faláról különféle kémiai anyagok belekerülnek a vízbe, amit szervezetünk nem tud hasznosítani.

9 Az emberi test egy csodálatos találmány. Úgy lett kitalálva, hogy tiszta vízzel és természetes tápanyagokkal „üzemel”. Testünk több mint 70%-át víz alkotja. Az agyunk 78 %, illetve a vérnük 86% a víz. Szervezetünket megszámlálhatatlan káros anyag terheli. Ezért fontos hogy lúgos (ionizált) vízet fogyasszunk, ennek legfontosabb tulajdonsága, hogy az emberi testet belülről képes átmosni, tisztítani.

10 Egy felnőtt szervezetéből – légzés, izzadás, kiválasztás következtében – naponta 2-3 liter víz távozik. Tudatos vízivással (nem kell megvárni azt, hogy szomjúságérzetünk legyen) a veszteséget folyamatosan pótolni kell, hogy a szervezet víz- és sóháztartása fel ne boruljon. A mi (felnőttek) felelőssége gyermekeinket megtanítani a „tudtos vízivásra”.

11 A TISZTA VÍZ VELÜNK NEM LUXUS A legegyszerűbb megoldás mostantól számodra is elérhető! BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KÉRLEK LÁTOGASD MEG NIKKEN SZEMÉLYES OLDALAMAT: http://www.nikkenwellbeing.hu/PWP/Distributor.aspx?DistId=31322501


Letölteni ppt "Jules Verne (1874): „Gondolom hogy majd egy nap a vizet használjuk üzemanyagként”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések