Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A VALÓSÁG ILLÚZIÓ.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A VALÓSÁG ILLÚZIÓ."— Előadás másolata:

1 A VALÓSÁG ILLÚZIÓ

2 „Mi a valóság? Hogyan határozod meg a valóságot?

3 Kérlek válaszolj magadnak erre a kérdésre mielőtt továbblépsz!

4 „Ha arról beszélsz, amit érzékelsz, szagolsz, ízlelsz, látsz, akkor a valóság az agyad által értelmezett elektromos jelek sorozata” (Mátrix)

5 Mit látsz ezen a képen?

6 Valaki a csontot látja. Mások észreveszik a naplementét is
Valaki a csontot látja. Mások észreveszik a naplementét is. A gyönyörű színeket az égen! De az is lehet, hogy napfelkelte, nem lehet tudni. A legtöbben a csontok és a száraz fű miatt naplementét látnak, mert ez kapcsolódik az elmében az elmúláshoz. Van olyan, aki megborzong a csontoktól, mert a halált és elmúlást kapcsolja hozzá. Én az újjászületést, igaz önvalónkból építkező új lehetőségeket kapcsolok a csontokhoz, mert az általános hitrendszer helyett magamévá tettem egy másikat, az ősökét. Tudod mit jelent ez? Nincsen olyan, hogy valóság! Semmi sem szilárd! Nincsenek tények. Minden át tud alakulni! Hogyan? A gondolataid és a figyelmed megváltoztatásával!

7 Mit látsz ezen a képen?

8 Ez is CSONT! Csak mikroszkóp alatt!

9 „ Az, amit szilárd anyagnak hittünk, annál kevésbé lesz szilárd, minél inkább a részleteiben szemléljük.”

10 ÉRTED? Pusztán a figyelmed irányának átalakításával megváltozik az, amit valóságnak nevezel! Ha figyelmeddel a csillagokat szemléled a párkapcsolat hiánya helyett akkor megérkezel a szépségbe, és a szíved megnyílik. Ha a szerelmi csalódások helyett azt nézed, ami szép volt azzal is egy másik valóságba kerülsz a végtelen valóság- lehetőség közül. Ha apró részleteiben kezded el szemlélni azt, ami rossz érzést okozott akkor a rossz érzés elmúlik, és a valóságod változni kezd! És miért fontos ez? Mert a figyelmed segítségével az energia átrendeződik. Ha jó érzésbe érkezel akkor a valóság átalakul! A jóérzésed összekapcsol a végtelennel, a Forrással, és utat nyit a vágyaid testet öltésének!

11 Mit látsz ezen a képen?

12 Ez a kép általában tetszik az embereknek
Ez a kép általában tetszik az embereknek. Mosolyognak, mert a delfinekhez általában mindenki vonzódik. Nyoma sincs ezen kép szemlélésekor rossz érzésnek. Pedig ezen a képen is csontot látsz. Csontból készült ékszert.

13 FIGYELJ! Az egyik képen rossz érzést kelt a csont, a másik csontos kép szemlélésekor mosolyogsz! Azaz a csont magában semmilyen, nincsen töltése, se nem jó, se nem rossz. Az, hogy a csont negatív, vagy pozitív a hozzá kapcsolt gondolataidtól függ! És ez az életed minden egyes, apró részletére, történésére igaz!

14 Ezek után még egyszer felteszem a kérdést. „Mi a valóság
Ezek után még egyszer felteszem a kérdést. „Mi a valóság? Hogyan határozod meg a valóságot?

15 „Az agyunk feldolgozza az információt és a forma, amit kap az nem a kívül létező kép, hanem az a belső kép, amihez a tudatos és tudattalan hitrendszereinkkel ragaszkodunk.”

16 Azaz, ami veled történik, amit kívül látsz és tapasztalsz csak azért tud ott lenni, mert belülről kivetíted!

17 TUDATOS ÉS TUDATTALAN HITRENDSZEREID HATÁROZZÁK MEG AZT, AMIT ÁLTALÁBAN VALÓSÁGNAK NEVEZEL. EZEK A HITRENDSZEREK EGYÉNIEK ÉS KOLLEKTÍVEK.

18 A SZERELEMMEL KAPCSOLATBAN IS RENGETEG ILYEN HITRENDSZERT HORDOZOL MAGADBAN

19 Átkozott gyötrelem mondja a népdal, és szinte alig van olyan népdalunk, ami nem a szerelem szomorúságáról énekel

20 Halálos Az irodalom tele van olyan történetekkel, amikor a szerelem attól valódi, hogy tragikus, sőt sokszor bele kell halni

21 Házasság és Szerelem nem fér össze Erre is számtalan irodalmi és történelmi példa van, a szerelem van, de házasságot (fordíthatod hosszú távú kapcsolatnak is) értelemből, jól átgondoltan kötünk

22 És ott vannak a személyes történeteid: megcsalt, nem becsült meg, nem értékelt, elhagyott…

23 FIGYELJ! Valahányszor ismétled (beszélsz róla, gondolsz rá) ezeket a történeteket, megerősíted azokat a hitrendszereket, amik azt a valóságot teremtik meg számodra, amiben nem szeretsz létezni.

24 „Az életünk egy álom és mi saját magunk képzelete vagyunk.”

25 TEREMTHETSZ MÁSIK ÁLMOT AZ EDDIGI HELYETT!

26 CSAK ANNYIT KELL TENNED, HOGY FELÉBREDSZ AZ EDDIGI ÁLOMBÓL
CSAK ANNYIT KELL TENNED, HOGY FELÉBREDSZ AZ EDDIGI ÁLOMBÓL! Engedd el a régi történeteket (egyénit és kollektívet)! Azaz hozd meg a döntést, hogy nem ismételgeted tovább!


Letölteni ppt "A VALÓSÁG ILLÚZIÓ."

Hasonló előadás


Google Hirdetések