Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

VÉGTELEN Online PénzVonzó Bőség-Kurzus

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "VÉGTELEN Online PénzVonzó Bőség-Kurzus"— Előadás másolata:

1 VÉGTELEN Online PénzVonzó Bőség-Kurzus
Vezeti: Veres Kriszta, Avalon Papnője Minden jog fenntartva – copyright:Veres Kriszta

2 Végtelen. A mennyiség, aminek nincsen vége, határa. Végtelen
Végtelen? A mennyiség, aminek nincsen vége, határa. Végtelen? Azt jelenti nincs semmi, ezért bármi lehet 

3 A Végtelen Szimbóluma

4 A fektetett 8-as a Forrásból kiáradó életenergia hullámzását írja le!
Miért a fektetett 8-as? Több magyarázat létezik. Mondják azt, hogy mivel ebben a geometriai formában benne van az „Ahogy fenn, úgy lent”. Bárhonnan indulsz el ugyanoda érsz vissza (erre később még visszatérünk ). Saját magyarázatom tapasztalásból származik. A Lélekfelismerő Utazásokon való részvétel, illetve az Utazások vezetése sajátos változást indított el a testemben. A testem folyamatosan hullámzik, ha lerajzolnánk a hullámzást ugyanezt a formát kapnánk. Miért hullámzik a testem? Mert a Lélekben megnyílva áthangolódott az Életenergia bennünk és körülöttünk hullámzó végtelenjére. A fektetett 8-as a Forrásból kiáradó életenergia hullámzását írja le! Ott van körülötted és benned ez a végtelen energia, ha ráhangolódsz és vele együtt mozogsz az életed kinyílik. Az Életenergián és a Lelkeden keresztül a Lélekre hangolódsz, és a Bőségbe érkezel!

5 Miért nem érzékeljük a Végtelent?

6 Miért nem mindig érzékeljük a Végtelent?
Ha elhiszed, hogy pusztán a fizikai tested vagy, akkor kockába zártnak érezheted magad. Ott hullámzik körülötted a Végtelen szabadsága, tágassága, a BŐSÉG, és te hiába nyújtózkodsz nem éred el, nem tudsz kitörni a kockából. A tested – mint minden más – valójában energia, rezgés. És igazából nem is a tested az, ami kockába zár, hanem az elméd. Miért? Mert az esetek többségében elhiszed, hogy csak a tested vagy! Az elméd, mert elhiszed a korlátokat!

7 Az ATOM

8 „Az atom csak akkor jelenik meg egy bizonyos helyen, ha megméred
„Az atom csak akkor jelenik meg egy bizonyos helyen, ha megméred. Más szavakkal kifejezve ez azt jelenti, hogy az atom szerte-szét terjedt állapotban van, mindenhol, amíg valaki a tudatos figyelmével úgy nem határoz, hogy észreveszi. Így az atom megmérése, vagy megfigyelése teremti a teljes Univerzumot”

9 ÁLLJ MEG! És gondolkozz el, az előbbi kijelentésen! Tudod mit jelent ez? Azt jelenti, hogy az létezik számodra, amit nézel! Érted? Ha az üres pénztárcádat, a számlák halmait nézed, és egyre többet nézed - mert az aggodalommal, félelemmel, görcsös tenni akarással is azt nézed -, ezért egyre szilárdabb valóság lesz. Illetve csak úgy tűnik! Ha meghozod a döntést, hogy másfelé néz az atomok máshol jelennek meg! Például: ha azt nézed, hogy múlt hónapban is kifizetted a számláidat, és örülsz neki (mert ez is figyelem irányítás) akkor az lesz a valóság, hogy könnyedén ki tudod fizetni a számláidat.

10 Mit látsz ezen a képen?

11 Valaki a csontot látja. Mások észreveszik a naplementét is
Valaki a csontot látja. Mások észreveszik a naplementét is. A gyönyörű színeket az égen! Van olyan, aki megborzong a csontoktól, mert a halált és elmúlást kapcsolja hozzá. Én az újjászületést, igaz önvalónkból építkező új lehetőségeket kapcsolok a csontokhoz, mert az általános hitrendszer helyett magamévá tettem egy másikat, az ősökét. Tudod mit jelent ez? Nincsen olyan, hogy valóság! Nincsen kocka! Semmi sem szilárd! Minden át tud alakulni! Hogyan? A gondolataid megváltoztatásával!

12 Mit látsz ezen a képen?

13 Ez is CSONT! Csak mikroszkóp alatt!

14 „ Az, amit szilárd anyagnak hittünk, annál kevésbé lesz szilárd, minél inkább a részleteiben szemléljük.”

15 Bárhonnan közelítesz, ugyanoda jutsz!
ÉRTED? Bárhonnan közelítesz, ugyanoda jutsz! Ha figyelmeddel a csillagokat szemléled az anyagi gondok helyett akkor megérkezel a Végtelenbe. Hiszen kiválasztottál egyet a végtelen figyelnivalóból. Ha a kifizetetlen számla helyett a kifizetetted nézed azzal is egy másik valóságba kerülsz a végtelen valóság-lehetőség közül. Ha apró részleteiben kezded el szemlélni azt, ami rossz érzést okozott akkor a rossz érzés elmúlik, mert a számla tűhegynyi darabja nem is számla már! És miért fontos ez? Mert a figyelmed segítségével az energia átrendeződik. Ha jó érzésbe érkezel akkor a valóság átalakul! A jóérzésed összekapcsol a végtelennel!

16 „Mi a valóság? Hogyan határozod meg a valóságot?

17 Erre a kérdésre sokszor azt válaszolják: amit tapasztalok.

18 A valóság előbb egy kocka volt, és lám a kocka folyik
A valóság előbb egy kocka volt, és lám a kocka folyik. KÉRDÉS: Mi volt előbb a tapasztalás vagy a gondolat? (vigyázz! A gondolat sokszor olyan rejtetten van jelen, hogy észre sem veszed)

19 „Ha arról beszélsz, ami érzékelsz, szagolsz, ízlelsz, látsz, akkor a valóság az agyad által értelmezett elektromos jelek sorozata”

20 Morpheus szavai a Mátrixból felébredt Neohoz

21 A VALÓSÁGODAT az öt érzékszerved határozza meg!

22 És ez sem igaz! Mit látsz a képen?

23 Rózsa Ez az első válaszod valószínűleg
Rózsa Ez az első válaszod valószínűleg! De ha tovább nézed még rengeteg válasz érkezik. Játszva-Teremtő Csoportomban ilyen válaszokat kaptam: Szerelem, Szeretet, Lágyság Finomság, Természet, Szépség, Törékenység, Nyár, Vénusz incselkedése, Szerelem kezdete, Készülődés a megnyílásra, Női szoknya libbenő

24 „Az agyunk feldolgozza az információt és a forma, amit kap az nem a kívül létező kép, hanem az a belső kép, amihez a tudatos és tudattalan hitrendszereinkkel ragaszkodunk.”

25 Amikor elveszel a gondolataidban, szomorú vagy, észreveszed-e a harmatcseppet a fűszálakon?

26 Amikor a számlákon aggódsz beengeded-e a váratlan pénzforrásokat?

27 Te vagy a forrása, egy másik gondolattal megváltoztathatod!
ÁLLJ MEG! Gondolkozz el! Látod a számlát. De nem azt látod. Nem a papírdarabot, rajta számjegyekkel. Elindul az impulzus az agyad felé, és ott aktiválódnak a gondolatok, amik a számlához és a kifizetéshez kapcsolódnak. Megjelenik a félelem, és ez ad formát a külső képnek. Te vagy a forrása, egy másik gondolattal megváltoztathatod!

28 Mi ez?

29 „Az agya úgy működik, mint az autópályák rendszere.”
„…A tapasztalat azt mutatja, hogy minden pikk fekete és minden kőr piros. Mert az alakjuk olyan hasonló az elméjének könnyebb a múltbéli tapasztalathoz igazodni, mint elfogadni, hogy netán eltérőek. Azt látjuk, amit látni akarunk és nem feltétlenül azt, ami tényleg ott van. A gyerek, aki sohasem kártyázott mindig átmegy ezen a vizsgán. Nem üt szöget a fejében, hogy vajon hány olyan dolog van még ön előtt, látvány, szag, nesz, amit nem tapasztalhat, mert a kondicionálás nem engedi. Az agya úgy működik, mint az autópályák rendszere. Könnyebb egy bejáratott helyről eljutni egy másikra, de azok a helyek melyek köztük terülnek el, az autópályán túl léteznek, és legtöbben elmennek mellettük. Egész jó játék – mondja a fiú, - de nincsen olyan kártya, amiben piros a pikk! Honnan tudja? – kérdezi az orvosnak álcázott fura alak és eltűnik.”

30 Életed nagy részét szűk folyosóban töltöd
Életed nagy részét szűk folyosóban töltöd! A kondicionálással, hitrendszereiddel elválasztod magad a VÉGTELEN lehetőségtől!

31 Kiléphetsz a folyosóból!

32 Létezheszt a Végtelen tágasságban!

33 „Egy világot szabályok és kontrol nélkül, egy világot határok nélkül
„Egy világot szabályok és kontrol nélkül, egy világot határok nélkül. Egy világot, ahol minden lehetséges…” Mondja Neo a Mátrixban! Vedd észre a Végtelent! Irányítsd a figyelmed oda, ahová jólesik nézni és kinyílik a Világ, ahol minden lehetséges!

34

35 „A nevetéssel töltött idő, az Istenekkel töltött idő”
A JÁTÉK ÉS A NEVETÉS A LEGKÖNNYEBB ÚT A VÉGTELENBE!

36


Letölteni ppt "VÉGTELEN Online PénzVonzó Bőség-Kurzus"

Hasonló előadás


Google Hirdetések