Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az emberi agy… … ott vág át, ahol tud!. Ha valami forog – menj haza, szünetre van szükséged!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az emberi agy… … ott vág át, ahol tud!. Ha valami forog – menj haza, szünetre van szükséged!"— Előadás másolata:

1 Az emberi agy… … ott vág át, ahol tud!

2 Ha valami forog – menj haza, szünetre van szükséged!

3 Nézd az alábbi képet. Mit látsz? Vizsgálatok azt igazolták, hogy a gyerekek nem tudják beazonosítani ezt a képet, mert még nem láttak hasonló jelenetet. Ők csak 9 delfint látnak… Ez a teszt azt mutatja, hogy perverz gondolataid vannak. Ha megeröltető számodra megtalálni mind a 9 delfint 6 másodperc alatt, azt igazolja, hogy megrontott a gondolkodásmódod 

4 Optikai csalódás és vizuális jelenség Meg akarod téveszteni a szemeidet és az agyadat? Igen? Akkor nézd meg a következő képeket…

5 Ezek...

6 … nem mozognak!

7 ... Párhuzamosak vagy nem?

8 …Spirál vagy kör?

9 Koncentrálj a középen lévő keresztre. Egy kis idő után észreveszed, hogy a mozgó lila pont zöldre változik! Hosszabb idő után minden pont eltűnik, kivéve a zöldeket.

10 És végül a legjobb...

11 * A következőket kell tenned: * 1) nézd 30 mp-ig a középen lévő 4 pontot * 2) azután nézz magad elé a falra (vagy valamilyen tiszta felületre) * 3) megjelenik a tiszta kép * 4) pislogj párszor és megjelenik valaki… * 5) kit látsz?


Letölteni ppt "Az emberi agy… … ott vág át, ahol tud!. Ha valami forog – menj haza, szünetre van szükséged!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések