Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mi a Selfness, és mitől Selfness egy szolgáltatás?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mi a Selfness, és mitől Selfness egy szolgáltatás?"— Előadás másolata:

1 Mi a Selfness, és mitől Selfness egy szolgáltatás?
Alcím: A kód neve: Lélek

2 Mi a Selfness? Tudatosságon alapuló, fájdalmat és károkozást nélkülöző, testi, lelki, gasztronómiai, pénzügyi, gazdasági, kulturális, spirituális minőségi szolgáltatás. A fitness és a wellness alapjaira épülő, de az egyént, mint értéket középpontba helyező új minőség. A test fizikai minőségén túl, a lélekkel és szellemmel is foglalkozik.

3 Mi a Selfness II.? A lélekközpontú szemlélet megtapasztalását és alkalmazását tartja küldetésének, az önismeret, önfejlesztés és öngyógyítás módszereit alkalmazva. Egyfajta életvezetési választás, amely a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtésére, illetve saját magunkkal, belső Énünkkel való jó kapcsolat kialakítására irányul.

4 A Selfness egy új értékrend.
Vállalj felelősséget önmagadért, teljesítési stabilitásodért, merd irányítani az életed, a napirended, a karriered. Találd meg az örömet a munkában és tekints újra kihívásként arra, ami már megszokottá és elvárássá vált. Az önismeret minőségi fejlődésén át, a tudatos önfejlesztés a lélek és a test teljes harmóniáját biztosítja.

5 Hogyan hat a Selfness? Az összhang megteremtésével, a tudatosság alapjain olyan, eddig ismeretlen, és szunnyadó energiák is felszabadulnak, melyek erejével a motiváció intenzívebbé válik, felpezsdül, újjáéled. A korábban megszokott általános teljesítmény növekszik. A stressztől befásult, fejlődni már nem képes lélek, a blokkoktól felszabadulva, és mentesülve, az eddig ismert határain átlép.

6 A Selfness eredményessége.
A sikerélmény, és a pozitív visszajelzések által folyamatosan fenntartható az újjáélesztett motiváció, így tartós és kimagasló teljesítmény garantálható. Ebben a folyamatban a tréner szerepe a test fizikai egészségének, és kényeztetésének eddig ismert feladatain túl, az irányított segítség. Az az elsődleges feladat, hogy olyan szögben tudjunk tükröt tartani (személy-csoport) felé, hogy ne legyen bántó a látvány, sőt jól essen belenézi.

7 A Múlt! Tíz éve Mattias Horx a Német Jövőkutató Intézet vezetője megalkotja, és publikálja a Selfness kifejezést. Hat éve Baranyai György a Szállodaszövetség Wellness szekció vezetője először nyilatkozik a Selfnessről Magyarországon. 2007 őszén megrendezésre kerül az I. Selfness Konferencia. Ez számít a trend hazai kezdetének.

8 A Jelen! Exponenciálisan bővül az EU-ban, és hazánkban is a szállodák selfness kínálata. Egyre több szolgáltatás kínálja termékeit selfness „fedőnév” alatt. Az általános, és középiskolák osztályfőnöki óráin megjelenik a selfness, mint szükséglet, a tananyag kiegészítése, és az eredményesség szempontjából 2013 őszétől a Szolnoki Főiskolán tananyagként jelenik meg a selfness, Dr. Boros Szilvia vezetésével.

9 A Jelen, és a Jövő! A jelen, és a jövő kódja: Lélek
A lélek ereje, és a test teljesítménye, elválaszthatatlan egymástól,de az eredmény önismert mértékén, és minőségén múlik. Ezt egyre több vállalat - sportág vezető, felelős szülő, és magánember ismeri fel, és kezdi el bevezetni, alkalmazni. Az önismert sejtszintű alkalmazása, minden eddigi képzeletünkön túlnyúlik, úgy időben, mint eredményességben egyaránt.

10 Mitől Selfness egy szolgáltatás?
A fitness és a wellness elsősorban a test fizikai egészségével, a „jól tartással”, és a kényeztetéssel kapcsolatos szolgáltatásokat kínálja. Míg a selfness a test fizikai minőségén túl, a lélekkel és szellemmel is foglalkozik. Szálloda, vagy szolgáltató hely szempontból: A fent jellemzett gondolkodásmódnak megjelenése, és alkalmazása, amely felvállalja ezt a minőségi váltást.

11 A jövő! Az önismeretre, öngyógyításra, önmenedzselésre való növekvő igény megjelenése úgy a kínálati, mind a keresleti oldalon. „A gyógyító Magyarország „gondolatának megvalósítása, azon az alapon, hogy merünk ráébredni emberi, földrajzi, szakrális, és spirituális tartalékainkra, és az ebben rejlő feladatainkra, kötelezettségeinkre.

12 Köszönöm a figyelmet! Varga János Selfness szakértő-tanácsadó
Gerinc-Lélek specialista Elérhetőségek: Tel: Web:


Letölteni ppt "Mi a Selfness, és mitől Selfness egy szolgáltatás?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések