Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

 A föld elég mindannyiunk szükségleteire, de nem elég mindannyiunk mohóságára! Mahatma Gandhi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: " A föld elég mindannyiunk szükségleteire, de nem elég mindannyiunk mohóságára! Mahatma Gandhi."— Előadás másolata:

1

2

3

4

5

6  A föld elég mindannyiunk szükségleteire, de nem elég mindannyiunk mohóságára! Mahatma Gandhi

7

8

9

10

11

12

13

14  Lakhatás  Étkezés  Közlekedés  Beszerzés, vásárlás  hulladék

15  A közlekedési ökológiai lábnyom csökkentése  Gyalogolj!  Kerékpározz!  A vízfogyasztási lábnyom csökkentése  Gyűjtsd össze az esővizet, ezzel locsolhatod a kertben a növényeket, a füvet, öblítheted a WC-t! Ne folyasd addig a csapot, amíg mosod a fogad  Javítsátok meg a csapot, ha csöpög!

16  Élelmiszer fogyasztási lábnyom csökkentése  Mindig mosd meg a gyümölcsöt, hogy ne maradjon rajta vegyszer, vagy permetezőszer!  A kedvenc müzlidet magad állítsd össze a nyersanyagokból!  Az évszaknak megfelelő gyümölcsöket vegyél!  Hulladék lábnyom csökkentése  Használj tölthető akkumulátorokat!  A papír mindkét felére írj! Ne fehérített papírt használj!

17  Az energia felhasználás lábnyom csökkentése  Nyáron éjszaka nyisd ki az ablakokat, hogy lehűljön a lakás, nappal zárd ki a meleg levegőt!  Kapcsold le a lámpát, ha nincs rá szükséged!  Használd a természetes fényt, amíg csak lehet!


Letölteni ppt " A föld elég mindannyiunk szükségleteire, de nem elég mindannyiunk mohóságára! Mahatma Gandhi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések