Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A bio élelmiszerek olyan növényi vagy állati eredetű élelmiszerek, amelyeket az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítottak elő.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A bio élelmiszerek olyan növényi vagy állati eredetű élelmiszerek, amelyeket az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítottak elő."— Előadás másolata:

1

2 A bio élelmiszerek olyan növényi vagy állati eredetű élelmiszerek, amelyeket az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítottak elő.

3

4

5

6 Bio: olajok,gyógyszerek,é lelmiszerek,italok,tisz tálkodó szerek stb.

7 Sokan nem is gondolnának arra,hogy a szeszes italok közül mértékletesen fogyasztva a vörös biobor is jó hatással lehet az egészségre.Ennek lényege,hogy a szőlő termesztés folyamán,semmilyen MESTERSÉGES PERMETEZŐSZERT ÉS ADALÉKOT Nem Alkalmaznak!

8

9 a)Sokan betegségből (emésztőrendszeri problémák,rákos megbetegedés) történő felgyógyulásukat követően, túlnyomórészt ezen ételeket fogyasztanak. b)Sok túlsúlyos,vagy fogyni vágyó ember tért rá ilyen ételek fogyasztására. c)Sokan pedig a ‘divat’ és reklámok hatására próbálják ki az efféle ételeket.

10

11

12

13

14 Források: • Internet • Könyvek • Újságok • Saját gondolatok • Magán jellegű fotók (4;8;11;12;13;15-ös dián)

15


Letölteni ppt "A bio élelmiszerek olyan növényi vagy állati eredetű élelmiszerek, amelyeket az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítottak elő."

Hasonló előadás


Google Hirdetések