Medicover Egészségbiztosítás “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat fúrni, amikor már megszomjazott.”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az egészségbiztosítás bevezetésének lehetőségeiről
Advertisements

Kormányszóvivői tájékoztató NYUGDÍJ-INTÉZKEDÉSEK 2006.
Készítette:.
GKV - kötelező egészségbiztosítás (előre meghatározott szolgáltatások előre meghatározott önrésszel) A kötelező egészségbiztosítás alapelve: minden biztosítottnak.
Kormányszóvivői tájékoztató A vizitdíj szabályok felülvizsgálata.
A betegségbiztosítás, mint adómentes juttatási elem
BIZTONSÁG ÉS PARTNERSÉG Lépésváltás az egészségügy korszerűsítésében.
Cafeteria változások – új elemek a piacon
Adómentes juttatási elemek – Vállalati öngondoskodás
Hogyan működik egy magán-egészségügyi intézmény ?
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
ABO Institute Az egészségmegőrzés evolúciója. Az ABO Institute forradalmi újítása •Tudáskrízis: –Az orvostudomány összes tudása gyorsabban nő, mint amit.
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Az egészségügyi rendszer Az egészségügy "piac" sajátosságai
Lőwné Szarka Judit ellátottjogi képviselő
Európai Betegjogi Karta. Európai Betegjogi „Karta” Célja: A betegek tizennégy jogának proklamációja, alapvető jogok gyakorlati megvalósíthatóságát szolgálják.
1 „Az FSZH hosszú és rövidtávú elképzelései a foglalkoztatási célú civil szervezetekkel való együttműködésre, különös tekintettel a szolgáltatás-vásárlásokra.
Rogán Antal sajtótájékoztatója április 4.. Kórházprivatizációs tervek A Medgyessy-kormány, aminek Gyurcsány Ferenc a minisztere volt, kórházprivatizációs.
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató
KÖZEGESZSÉGÜGYI KÖZÖSSÉGI PROGRAM A TÁRSADALMI INTEGRÁCIÓ ELŐTÉRBE HELYEZÉSE AZ EMBERI ÉS AZ INTÉZMÉNYI ERŐFORRÁSOK RÉVÉN A KÖZÖSSÉGI ORVOSI ELLÁTÁSBAN.
Mire jók a szűrővizsgálatok?
AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁS RENDSZERE MAGYARORSZÁGON
Pest Megyei Orvosnapok 2006 Hogyan lássam el a beteget? Járó-, vagy fekvőbetegként? Dr. Domján Gyula.
Legújabb adómentes juttatási elemek: betegségbiztosítás!
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
Mit ér a forint az egészségügyben ?
Prevenció, kuráció, rehabilitáció
1 Kétségek között Göd, November 6-7. dr. Kiss József magánszemély.
Egynapos sebészet adta lehetőségek az integrált járóbeteg ellátásban
A Magyar Köztársaság kormánya. A recesszió foglalkoztatásra gyakorolt hatásának kezelésével kapcsolatos munkaerő-piaci intézkedések Simon Gábor államtitkár.
Kormányszóvivői tájékoztató Vizitdíj, az Állami Egészségügyi Központ létrehozása.
A Magyar Köztársaság kormánya. Egyes egészségügyi tárgyú kormányrendeletek módosításról.
Az egyes egészségügyi tárgyú törvények módosításáról.
Konzervatív alternatíva Avagy: A normális megoldás Dr Pusztai Erzsébet MDF.
A Magyar Köztársaság kormánya
Az OEP regionalizációja
Merre, hogyan tovább budapesti egészségügyi ellátás?
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
Kormányszóvivői tájékoztató T ö b b e n, j o b b a n, t o v á b b Zöld könyv az egészségügyről.
HOGYAN KÉSZÜLNEK A MAGYAROK NYUGDÍJAS ÉVEIKRE?. A magyarok fele nem, vagy alig törődik a nyugdíjjal.
AutoSOS „A gondtalan utazásért!” Budapest, november 10. Előadó: Kalmár László ügyvezető igazgató Europ Assistance Magyarország Kft.
Egészségprogram Benefit (előny, haszon) Szűrővizsgálatok
A projekt általános szakmai célkitűzései
A Mozgássérültek Állami Intézetének bemutatása Február 22. Kogon Mihály igazgató.
Adómentes juttatási elemek: egészségbiztosítás
Balesetbiztosítás. Milliós segítség Választható csomagok, fix díjtételek Nem kell tarifálni! Nincs egészségügyi kockázatelbírálás!
HURO/1101/010/ Járóbeteg- és sürgősségi ellátás fejlesztése határok nélkül -Egészségügy- és attitűd-fejlesztés Makó és Lugos térségében -. Nyitórendezvény.
Sláger az adómentes cafeteria megoldások
A betegellátás keretei és rendszere
Magyarország egészségügyi ellátórendszere
„Szervezeti hatékonyság fejlesztése az egészségügyi ellátórendszerben – Területi együttműködések kialakítása” TÁMOP B Magyar Kórházszövetség XXVII.
Sikeres várólista csökkentés! Miért vár több beteg? Dr Zétényi Ágnes, dr Csiba Gábor Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház.
UNIÓS BETEGEK ELLÁTÁSA KÖZFINANSZÍROZOTT KAPACITÁSON
Merre tovább…? Dr. Horváth Ágnes államtitkár november 15.
Érvényes: október 1-jétől
Családtámogató ellátások
TÁMOP „Út a munka világába” Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ dr. Nyári Tibor projektvezető.
1 Egészség, biztosítás... Hidvégi Áron közvélemény- és piackutatási igazgató.
Kedvezményes ajánlat a Biorezonanciás dohányzás leszokást elősegítő kezelésre Gyógyerő Egészségközpont Oláh Tamás e.v. tel:
T-GYRUS MagánRendelő T-GYRUS MagánRendelő „Salus aegroti suprema lex”
Az első házasok kedvezménye
Budapest Premium Medical Port Klaszter
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Megbecsülés az idős embereknek
Budapesti Műszaki és gazdaságtudományi egyetem
Vizitdíj, az Állami Egészségügyi Központ létrehozása
ÖN SZÁMÍT!.
Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház
Adómentes juttatás 2019-ben? Igenis létezik!
Előadás másolata:

Medicover Egészségbiztosítás “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat fúrni, amikor már megszomjazott.”

Mi a Medicover? Vezető magán-egészségügyi szolgáltató Közép-Kelet Európában ! Működési területünk: Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szlovákia Több mint 6000 vállalalati ügyfél egészségügyi szakellátása és 500.000 aktív tag a régióban Több mint 70 teljesen felszerelt Egészségközpont, több mint 4000 munkatárs A Medicover a legnagyobb magán egészségügyi foglalkoztató Közép-Kelet Európában Partnerhálózat több mint 2000 szerződött egészségügyi-szolgáltatóval Több mint 2 millió elvégzett egészségügyi vizsgálat évente

Medicover Magyarországon Piacvezető magán-egészségügyi szolgáltató Magyarországon Több mint 1000 Partner vállalat, közel 100.000 tag 2008-ban saját Egészségbiztosító megalapítása Több mint 450 fős egészségügyi foglalkoztatott (orvosok, nővérek) SOTE rezidensképzés, Infektológiai központ

Mi is a Medicover Egészségbiztosítás KORLÁTLAN hozzáférés a Medicover magán-egészségügyi ellátásához!

Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás? Mert nincs várakozás a szolgáltatások igénybevételekor Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy az állami ellátásban, pl. ált. belgyógyászatban akár 60 nap, bőrgyógyászaton elérheti a 90 napot, szemészeten 98 nap, ultrahangnál szintén ennyi várakozásnak van kitéve a beteg a közellátásban. Már labornál is várólista!

Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás ? Mert nincs paraszolvencia Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy egy átlagos jövedelmű család éves bevételének 1,5-3 százalékát fordítja a paraszolvenciára. A hálapénzek összege évente 40-100 milliárd forint között mozog.

Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás? Mert nagy hangsúly helyeződik a megelőzésre az éves szűrési csomagokon keresztül Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy az állami rendszerben nem a megelőzésen van a hangsúly. Nehézkes a szűrésekhez való hozzájutás vagy piaci alapon, saját utánajárással érhető el! /plusz idő és plusz pénz!/

Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás? Mert az ellátásszervezés is a szolgáltatás része, mely időt és energiát takarít meg az ügyfélnek Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy a több területet érintő gyógyítás csak beutalók és orvos-beteg találkozók sokaságával érhető el, többnyire koordinálatlanul.

Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás? Mert a saját klinikák és az országos Egészségpontok miatt az ellátás mindenhol könnyen elérhető, akár a nyaralás alatt is! Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy akár egy belföldi nyaralás alkalmával is bonyolult és nehézkes megfelelő szakorvost találni egészségi probléma esetén.  

Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás? Mert a saját klinikákon korlátlan a szolgáltatási lehetőség Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy szinte lehetetlen az sztk ellátórendszerben 3 hónapon belül újra időpontot kapni ugyanazon tünet-együttes esetén, ugyanazon szakághoz.

Miért jó a Medicover Egészségbiztosítás? Mert a gyógyítás elengedhetetlen része a leletek és vizsgálati eredmények „lefordítása”az ügyfelek részére írásban is Ezzel szemben közegészségügyi tény, hogy az érthetetlen orvosi nyelven íródott dokumentumokat többnyire senki sem magyarázza el a gyógyulni akarónak.

MEDICOVER egészségbiztosítás Korlátlan magánklinikai ellátás fix díjért

Medicover Csoportos Biztosítás Nincs kockázat elbírálás Nincs várakozási idő Belépés – lejárat ( 12 havi évfordulók) Családtagok is a KÉSZ csoport számára meghatározott, kedvezményes díjjal léphetnek a rendszerbe (Családtagoknak minősülnek a Biztosítottal egy háztartásban élő házastársa, élettársa és a biztosított munkavállalóval vagy a házastársával/élettársával egy háztartásban élő gyermekei, ide értve az örökbe fogadott és nevelt gyerekeket is.)

Mit tartalmaz a Biztosítási csomag? Éves prevenciós szűrés-KÉSZ csoportnak bővített elemekkel: Belgyógyászati szakvizsgálat ♣ Nyugalmi EKG Szemészet Mellkas RTG Nőgyógyászat, Cyt + UH / Urológia Labor (T vérkép, süllyedés, kreatinin, vércukor, koleszterin, LDL, HDL, Triglicerid, GGT,GOT, GPT, PSA , T vizelet+üledék , 50 év felett széklet immun vérteszt) Hasi UH

Mit tartalmaza White csomag? Valamennyi szakágunk korlátlan használata

Mit tartalmaz a Blue csomag? Valamennyi járóbeteg szakágunk korlátlan használatát Fejlett diagnosztika Terhesgondozás az ahhoz kapcsolódó diagnosztikai ultrahang- és laborvizsgálatokkal együtt közvetlen a Medicover Egészségközpontjaiban Bp.-en Házivizit Bp. és 60km-es körzetében, vidéken további Medicover Klinikák 30 km-es körzetében Dentálhigiéniás kezelés (fogkő-levétel) évente egyszer közvetlen az MDentalnál Bp.-en

Hol lehet igénybe venni?

Medicover Egészségközpontok Budapesten Eiffel Klinika Új egészségközpontunk 2012 január 1-én-ben nyílt meg, ahol több mint 25 egészségügyi szakág érhető el egy helyen, így egyedülálló és átfogó, könnyen elérhető szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a város szívében, a West End bevásárló központ mellett. Alkotás Point Klinika Folyamatos bővítésünknek és fejlesztésünknek köszönhetően 2013 januárjában megnyitottuk Alkotás Point Egészségközpontunkat. Ügyfeleink körében végzett piackutatás alapján a legújabb központunk a Bach csomópontnál MOM bevásárlóközponttal szemben. Infopark Rendelő 2005 novemberben nyitottuk meg Infopark foglalkozás-egészségügyi rendelőnket, Budán a XI. kerületben található Infopark „I” épületében a földszinten. Rendelőnk foglalkozás-egészségügyi, belgyógyászati, szemészeti szak rendeléssel áll ügyfeleink rendelkezésére.

Medicover Egészségpontok

Szolgáltatási környezet az Egészségközpontjainkban Kellemes és otthonos környezet Időpontra történő érkezés – összehangolt vizsgálatok Angol nyelven beszélő személyzet Ingyenes ügyfélparkoló Elektronikus lelettárolás Egészségközpontjainkban szabadon igénybe vehető ital-automatával és péksüteménnyel kedveskedünk ügyfeleinknek, hogy megkönnyítsük egy üres gyomorral megkezdett nap folytatását. Ingyenesen WIFI elérhető az egészségközpontjainkban Több nyelven napilapok , magazinok

Call Center és Hotline Időpont-egyeztetés: (+36 1) 465 31 00 Bejelentkezés a Call Center számán keresztül lehetséges, hétfőtől péntekig reggel 7 és este 19 óra között. Időpont-egyeztetés: (+36 1) 465 31 00

A Medicover egészégbiztosítás előnyei Professzionális egészségközpontjainkban több mint 25 szakág elérhető. Korlátlan számú szakorvosi vizsgálat az adott csomagokon belül. Évente, személyre szabott, preventív jellegű egészségmegőrző szűrővizsgálati sort készítünk a belgyógyász szakorvos javaslatai alapján. Egészségközpontjainkban előzetes időpont egyeztetés szerint várjuk: így nincs várakozás Jól tervezhető a vizit időtartama, ezáltal pontosan kalkulálható a távollét a munkahelyről, vagy a családtól. Megszervezzük Ön helyett a különböző orvosi vizsgálatokat Non-stop orvosi forródrót, ahol egészségügyi kérdésekre kap választ, valamint sürgős egészségügyi problémák esetén egészségügyi személyzet nyújt segítséget. SMS emlékeztetőt kap előző nap a vizsgálat pontos idejéről. Számítógépes lelettárolás lehetővé teszi, hogy leletei, bármelyik Egészségközpontunkból elérhetőek orvosaink számára Csomagjaink kiterjeszthetők családtagokra is

KÉSZ csoport munkavállalói és családtagjai számára kiajánlott díjak. WHITE csomag BLUE csomag 55.020 Ft,-/ fő/ év* ( havi cafeteria kereteben ez 4.585,-)) 108.900 Ft,-/fő/év* ( *havi cafeteria keretben ez 9075 ,-))

„Ha nincs időd az egészségre, később kell, hogy időt szakíts a betegségre!”