Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft."— Előadás másolata:

1 GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

2 Együtt tervezzük a jövőt GPC – TÖOSZ
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft. Dr. Jankó Tamás

3 A GPC dinamikus fejlődése
A GPC dinamikus fejlődése Célunk, hogy a tevékenységi területünkön a piac meghatározó, innovatív szereplője legyünk. Együttműködő partnereink a területük meghatározó szereplői 2014-ban hely ! 2015-ben hely ! 2016- ben 3. hely ! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

4 A GP Consulting Kft. saját hálózata
A GP Consulting Kft. saját hálózata Több mint 450 tanácsadó szakmai specialistákkal Országos értékesítési hálózat, innovatív közvetítőbarát rendszerrel 7 milliárd forint kezelt állomány 23 biztosítótársaság terméke GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

5 Együttműködés TÖOSZ-GPC
Szakmaiságunkkal, tapasztalatunkkal és elhivatottságunkkal a legjobb, leghatékonyabb biztosítási megoldást kínáljuk. Célunk 2017-ben: Tervezzünk együtt !! Egyedi csomag termékek : Önkormányzatok , azok cégei részére -vagyon és felelősségbiztosítások (speciális kockázatokkal) Egyedi termékek: Önkormányzati dolgozók és hozzátartozóik részére. -lakásbiztosítás -nyugdíjbiztosítás adójóváírással GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

6 Együttműködés TÖOSZ-GPC
Egyedi vagyon és felelősségbiztosítások jellemzően a helyi önkormányzatok kötnek biztosítást, a polgármesteri hivatalon kívül a kezelésükben vagy üzemeltetésükben lévő egyéb intézményekre is (óvoda, művelődési ház, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, gimnázium vagy akár ravatalozó). A napi működés , a közigazgatási és szociális feladatok ellátása közben felmerülő kockázatok kezelése, önkormányzati érdekeltségű vállalatok vezetőinek felelősségbiztosítása Vagyon és felelősségbiztosítások esetében a speciális igények figyelembevétele! / Pl. felelősségbiztosításnál: rendezvényszervezés , közterület üzemeltetés, fasorok, kátyúk), hatósági jogkör miatti felelősség/ Amit ehhez tud hozzátenni az együttműködés: - magasabb szakértelmet,szélesebb szolgáltatáscsomagot, jobb értékarányt , GPC-TÖOSZ kedvezményt! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

7 Együttműködés TÖOSZ-GPC
Lakásbiztosítás : Védje meg otthonát egy jól megválasztott biztosítással! Olcsóbban, többet! Megkeressük a legjobb ajánlat, kiegészítjük egyedi GPC-TÖOSZ kedvezménnyel ! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

8 Együttműködés TÖOSZ-GPC között!
Fundamenta Állami támogatás 30% / 72 E Ft. Kamatadómentes Új és használt ingatlan vásárlásra felújításra Lakáskölcsön is igényelhető fix 3,9 % kamattal Egy családban több szerződés is köthető Fundimini – speciális termék a gyermekek jövőjéért 14 éven aluli gyermek 8- és 10 éves futamidőre is – hűségbonusszal Kamatprémium GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

9 Nyugdíjbiztosítás TÖOSZ-GPC
Feladatunk a társadalmi kihívásokra adandó válaszok áttekintése a partnereinkkel együtt: A jövőben megoldandó fő probléma a társadalmi nyugdíjhelyzet! Kinek ajánljuk a nyugdíjbiztosítást? Mindenkinek: • akinek még legalább 5 éve van az öregségi nyugdíjkorhatár betöltéséig, • jelenleg nem jogosult nyugdíjszolgáltatásra és • nem állapítottak meg nála 40%-ot elérő egészségkárosodást, • aki kiszámítható, garantált nyugdíjcélú megtakarítási formát keres, • aki igénybe tudja venni az SZJA törvényben meghatározott 20% (legfeljebb évi 130 ezer Ft) adójóváírási lehetőséget. GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

10 Tervezői/Kivitelezői felelősségbiztosítás TÖOSZ-GPC
Feladatunk a társadalmi kihívásokra adandó válaszok áttekintése a partnereinkkel együtt: A jövőben megoldandó a törvényi előírások miatt, évi feladat. Egyszerűsített bejelentéshez kötött építkezések E-napló megnyitásához kötelező Kinek ajánljuk a tervezői/kivitelezői felelősségbiztosítást? Mindenkinek: • akinek nincs ilyen biztosítása • jelenleg van, de nem felel meg a törvényi előírásoknak GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

11 GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Kérdőív (részlet) GP Consulting  Pénzügyi Tanácsadó Kft. a Generali csoport tagja 1132 Budapest, Váci út A nyugdíjrendszer változásai miatt érdemes elgondolkodni a következő kérdéseken: I. Mit gondol az Ön nyugdíja elég lesz a korábban megszokott életszínvonala megtartásához? igen nem II. Tudta Ön, hogy január elsejétől a nyugdíjbiztosításokban megtakarított pénzhez az állam évente 20%-ot hozzátesz? III. Érdekli hogyan igényelheti meg a 130 000 forint adójóváírást? A kérdőív kitőltői között egy 2 főre szóló wellness hétvégét sorsolunk ki az esztergomi Bellevue Hotelben! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

12 Együttműködés TÖOSZ-GPC- Generali Alapkezelő között új területen!
A GP Consulting Kft. ügyfelei teljes körű kiszolgálása érdekében – a TÖOSZ-al együttműködve - a Generali Alapkezelővel kezdett együttműködést, melynek célja: Önkormányzatok vagyonkezelésével kapcsolatos együttműködés GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

13 GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Köszönöm a figyelmet! Tervezzünk együtt!! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.


Letölteni ppt "GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft."

Hasonló előadás


Google Hirdetések