Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Advertisements

EBSCOhost iPhone/iTouch Application Közvetlen hozzáférés az EBSCOhost ® tartalmakhoz, iPhone, iPod Touch és iPad készülékekről Üdvözöljük az EBSCO oktatóprogramjában!
Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
Főbb változások, újdonságok
Ismerkedés a programmal Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
A Windows használata Bevezetés.
A számítógép felépítése és működése
Skype telepítése és használata
Microsoft ® Lync ™ 2010 Válaszcsoportok használata – oktatás.
Az operációs rendszer Egy olyan szoftver, ami a számítógépeink használatához nélkülözhetetlen. Főbb feladatai: programok betöltése, futtatása perifériák.
Operációs rendszerek Bevezetés.
Az operációs rendszer.
Az Internet adta lehetőségek
Operációs rendszerek Beállítások.
Számítógépes ismeretek 5. óra
Váltás a Lync 2013-ra Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára, Ha a tanfolyam videói nem játszhatók le, valószínűleg le kell töltenie.
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
Független Pedagógiai Intézetben Az internet: miért, hogyan?
Support.ebsco.com Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Egyetlen keresőmező Oktatóprogram.
Microsoft® Lync™ 2010 Konferenciaszervezés és együttműködés Oktatás
Az operációs rendszer.
Windows XP ismeretek és mappaműveletek
Windows operációs rendszer
A Windows grafikus felülete
Ember László Damn Small Linux Microsoft VPC környezetben.
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
Microsoft® Lync™ 2010 Hangos és mozgóképes beszélgetések – Oktatás
Microsoft® Lync™ 2010 Csevegés és jelenlét Oktatás
Az operációs rendszer.
A szövegszerkesztés alapjai
 A felhasználói felület határozza meg az operációs rendszer megjelenését, az asztal felépítését, és azt, hogyan navigálhatunk az operációs rendszer.
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Információ és kommunikáció Szilágyi András. Követelmények A cd-n az anyag a következő részeket fedte le: Kliensprogramok, letöltés-vezérlők Kliensprogramok,
Többtáblás adatbázisok
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Irányított stílusú keresőmezők.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Egyszerű keresés létrehozása az EBSCOhost felületen.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Cikk olvasása az EBSCOhost felületen.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Visual Basic 2008 Express Edition
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
Lync 2013 – Rövid összefoglalás
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja.
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Oktatóprogram CINAHL keresés
Rövid ismertető USB lábpedállal történő felvétel lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez.
Rövid ismertető mikrofonnal történő
A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Az Office 2007 új grafikus felülete
Rövid ismertető felvételek lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez.
SZÖVEGSZERKESZTÉS II. SZÖVEGSZERKESZTÉS LÉPÉSEI
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
© 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Partner hozzáadása A Partnerek lista segítségével egyszerűbben kommunikálhat, és gyakoribb partnereinek.
NOKIA OKOSTELEFON KSZKI-s sajátosságok Postafiók beállítása Teendők vészhelyzetben.
Könyvtárstruktúra, felhasználói és rendszerkönyvtárak Fájlkiterjesztések, attribútumok és engedélyek Takács Béla 2016.
Az operációs rendszer.
Információ és kommunikáció
A kedvenc prezentáció készítő szoftverem: PowerPoint 2010
5 tipp a munka egyszerűsítésére
CONNECTRA rendszer bevezetése
50 időt megtakarító Outlook-billentyűparancs
Előadás másolata:

Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban csempék találhatók, amelyek megkönnyítik a hozzáférést az értekezletekhez, partnerekhez, beszélgetésekhez és hangpostaüzenetekhez. Az adott funkciót a csempéje kiválasztásával indíthatja el. A kezdőképernyőn van egy partnerek keresésére szolgáló keresőgomb is. Ezenkívül megtalálhatók a kezdőképernyőn a Kedvencek és más csoportokba rendezett Lync-partnerek, valamint a felhasználó állapotinformációi. Külső telefonszám tárcsázása Erre csak akkor van lehetőség, ha a fiókjában konfigurálva van a hagyományos telefonszámokról érkező, illetve oda irányuló hívások támogatása. Office 365- felhasználók esetében nem támogatott a funkció. 1.Húzza felfelé az ujját a kezdőképernyő aljáról, és koppintson a Tárcsázóra. 2.Írja be a virtuális billentyűzeten a telefonszámot, és koppintson a Hívás ikonra. A Windows Áruházból letölthető Lync alkalmazás Az alkalmazásparancsok elérése Húzza az ujját befelé annak a funkcióablaknak a tetejéről vagy aljáról, amely egy csempére koppintva megjelenik. Az alsó parancsok a funkcióhoz elérhető parancsok. A felső sávon a Lync ikonja látható, illetve a legutóbbi és a jelenlegi beszélgetések csempéi. A Lync-ikonnal közvetlenül a kezdőképernyőre ugorhat. Lync-hangpostaüzenet meghallgatása Ez a funkció csak akkor használható, ha engedélyezve van Önnek, továbbá az Office 365-felhasználóknak nem érhető el. A Hangposta csempe mutatja a még nem meghallgatott hangpostaüzenetek számát. Koppintson a csempére, majd arra a hangpostaüzenetre, amelyet meg szeretne hallgatni. Beszélgetési előzmények megtekintése Ha nem volt a számítógépnél, amikor egy partnere csevegőüzenetet küldött vagy hívta Önt, a központ Előzmények csempéjén megjelenik a nem fogadott üzenetek és hívások száma. Az elmulasztott beszélgetések megtekintéséhez koppintson a csempére. A Lync ablakának dokkolása Húzza az ujját a képernyő tetejétől lefelé, majd kanyarodjon el az ujjával jobbra vagy balra. A Lync ablakának kisebb változata a megfelelő oldalhoz fog dokkolódni, és a képernyő többi része szabadon marad a többi alkalmazás számára. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa az értekezleteket, a beszélgetéseket és a partnereket, miközben valami máson dolgozik. Koppintson a képére az állapotüzenete szerkesztéséhez, és nyomja meg az Enter billentyűt, ha végzett. Az alkalmazásparancsok elérése Egymás melletti ablakok Mindegyik üzenetcsempe tartalmaz egy lejátszógombot, egy sebességgombot, az üzenet hosszát és az üzenethagyás időpontját, valamint az üzenet feladóját.

Csevegés kibővítése Ha csak egy partnerrel kezdett csevegésbe, szükség esetén felvehet további partnereket is a beszélgetésbe. 1.A beszélgetés ablakában koppintson a Résztvevők ikonra, majd a További személyek felkérése parancsra. 2.Írja be a meghívni kívánt partner nevét. 3.A találatok között koppintson a megfelelő partner képére, majd a pluszjelre a partner felvételéhez a csevegésbe. A kezdőképernyő első négyzetében látható a következő Lync-értekezlete. Koppintson a Bekapcsolódás Lync- értekezletbe hivatkozásra egy értekezlethez való csatlakozáshoz. Ha nem ez a megfelelő értekezlet, vagy ha betárcsázással szeretne csatlakozni, akkor az előbbiek helyett koppintson az Értekezletek csempére, és csatlakozzon az Értekezletek képernyőről. Partner felvétele Felvehet partnereket a Windows Áruházból letölthető Lync alkalmazásból, és a partnereket hozzárendelheti valamelyik alapértelmezett csoporthoz vagy új csoportokhoz. A változtatások automatikusan szinkronizálódnak a Lync-partnerek listájával valamennyi eszközén. Lync-partner megkeresése és csevegőüzenet küldése neki 1.A Lync kezdőképernyőjén koppintson a keresőgombra. 2.Koppintson a keresőmezőbe, és írja be a partner nevét. 3.Koppintson a keresés eredményében a partner képére, majd koppintson a Csevegés ikonra. 4.Koppintson az üzenetmezőre, írja be az üzenetet, majd nyomja meg az Enter billentyűt. Lync-partner felhívása Koppintson egy partner képére, majd a telefonikonra. Koppintson a megfelelő hívástípusra ─ Lync vagy telefonszám, ha telefonszám is rendelkezésre áll. (Nem minden fiókhoz van konfigurálva a hagyományos telefonszámok hívásának támogatása.) 1.A kezdőképernyőn koppintson a keresőgombra. 2.Koppintson a keresőmezőbe, és írja be a partner nevét. 3.Koppintson a partner képére a találatok között, majd koppintson a három pontot ábrázoló gombra. 4.Válassza a Hozzáadás a kedvencekhez vagy a Csoporthoz adás lehetőséget. Az értekezlet hangjához csatlakozhat a Lyncből és a telefonjáról is. Súgóinformáció megjelenítése a Lyncben A Lync bármelyik képernyőjén pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, és koppintson a Beállítások, majd a Súgó eleme. 4.Ha a beszélgetést hanggal és videoképpel szeretné kiegészíteni, koppintson a Hívás gombra vagy a Videokép > Saját videokép indítása parancsra. TIPP: Ha 15 percen belül kezdődik egy ütemezett értekezlet, a Bekapcsolódás csempe Értekezlet most csempévé változik, így azonnal elindíthat egy rögtönzött értekezletet. Bekapcsolódás Lync-értekezletekbe