KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jó reggelt- Isten hozott !.
Advertisements

Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
ADVENT HARMADIK VASÁRNAPJA
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
Jó reggelt- Isten hozott !.
ITT A KARÁCSONY!.
Sámuel királlyá keni Sault
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Szüntelen imádkozzatok. 1.Thessalonika 5: 17
Ez az a nap, ez az a nap, mit az úr szerzett, mit az úr szerzett
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Gitáros énekek.
Vigasztaljátok, vigasztaljátok népemet, így szól Istenetek
Istenünk, sok-sok feszültség,
Urunk. Ádvent van, és mi várunk
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Urunk. Ádvent van, és mi várunk
Jó reggelt- Isten hozott !.
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Jó reggelt- Isten hozott !.
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Boldog 2014-et !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
Jó reggelt!.
Jó reggelt!.
Jó reggelt!.
Jó reggelt!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
 Evangéliumi részlet Szent Lukács könyvéből
BETLEHEM.
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
Dicsőség mennyben az Istennek. Dicsőség mennyben az Istennek
Új hálaének áldja Istent
Jöjj lelkünk drága fénye, Szívünk édes reménye!
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
Halld az angyalujjongást, Zeng az Istengyermekről
Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk.
Karácsony Dicsőség mennyben az Istennek és
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Jó reggelt!.
Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
Lelki felkészülés karácsonyra, Jézus születésének ünnepére.
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
Éjféli szentMise. MennybÖl az angyal MennybÖl az angyal lejött hozzátok, pásztorok, pásztorok! Hogy Betlehembe sietve menvén, lássátok, lássátok. Istennek.
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Mennyből az angyal lejött hozzátok, pásztorok, pásztorok, Hogy Betlehembe sietve menvén, lássátok, lássátok.
Jó reggelt! .
55.
Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk.
Urunk megkeresztelkedése
I-066.
 Evangéliumi részlet Szent Lukács könyvéből
Jó reggelt! .
Jó reggelt! ADVENT 3..
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Jó reggelt!.
Jó reggelt! ADVENT 2..
Előadás másolata:

KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014 „Áldott az Úr, Izráel Istene, hogy meglátogatta népét, és váltságot szerzett neki.” Lukács evangéliuma

Ó, jöjj, ó, jöjj, Immánuel, Hadd szabaduljon Izrael. Ím, fogságból kél sóhaja, Mert távol Isten szent Fia. Meglásd, meglásd, ó, Izrael, Megszületik Immánuel!

Ó, jöjj, ó, jöjj, Naptámadat*, És hozd vigasztalásodat, űzd el a sötét éj ködét, És vesd el minden félelmét! Meglásd, meglásd, ó, Izrael, Megszületik Immánuel!

Ó, jöjj, Kulcs Dávid törzséből*, A mennynek kapuját nyisd föl! Az üdvösségre tárj utat, Ne legyen részünk kárhozat! Meglásd, meglásd, ó, Izrael, Megszületik Immánuel!

Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng! Ha zörget Jézus, jól figyelj ám, Betér a szívünk ajtaján! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng! Múlnak az évek, életünk száll, De utunk végén Jézus vár! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már négy kis gyertyaláng Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már négy kis gyertyaláng! Azt mondta Jézus, visszajön még, Újjá lesz akkor föld és ég! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

Jöjj, lelkünk drága fénye, Jöjj, népek Megváltója! Így kér a föld lakója, Jöjj, lelkünk drága fénye, Szívünk édes reménye!

Te érkezel Atyádtól Mennybéli palotádból, Hogy itt megvívj miértünk, És légy mi pajzsunk, vértünk.

A szív többé nem gyászol, Ím, készen vár a jászol, A szív többé nem gyászol, Az éjszaka világos, Az ösvény barátságos.

Ó, szállj közénk, Királyunk! Íme, eléd kiállunk: A sötétség elmúljon, A hit fénye ragyogjon!

Hogy Betlehembe sietve menve Lássátok, lássátok! Mennyből az angyal lejött hozzátok, Pásztorok, pásztorok, Hogy Betlehembe sietve menve Lássátok, lássátok!

Istennek Fia, aki született Jászolban, jászolban, ő lesz tinéktek Üdvözítőtök Valóban, valóban.

Mellette virraszt az édesanyja, Mária, Mária Mellette virraszt az édesanyja, Mária, Mária. Széna közt fekszik, jászolban nyugszik Szent Fia, szent Fia.

Mind áldjuk, mind áldjuk! A gyermek Jézust mindnyájan együtt Imádjuk, imádjuk! A nagy Úristent ilyen nagy jóért Mind áldjuk, mind áldjuk!

A kis Jézus megszületett, örvendjünk! Elküldötte ő szent Fiát Istenünk. Betlehemben fekszik rongyos jászolban, Azért van oly fényesség a városban.

A kis Jézus megszületett, örvendjünk! Elküldötte ő szent Fiát Istenünk. Dicséretet mondunk égi Atyjának, Ajándékot adunk a kis Jézusnak.

A király így felel majd nekik: Bizony, mondom néktek, amikor megtettétek ezeket akárcsak eggyel is a legkisebb atyámfiai közül, velem tettétek meg.”

Dicsőség, dicsőség Istennek! Dicsőség mennyben az Istennek! Dicsőség mennyben az Istennek! Az angyali seregek Vígan így énekelnek: Dicsőség, dicsőség Istennek!

Békesség, békesség embernek! Békesség földön az embernek! Békesség földön az embernek! Kit az igaz szeretet A Jézushoz elvezet, Békesség, békesség embernek!

Dicsérjük a szent angyalokkal, Imádjuk a hű pásztorokkal Az isteni Gyermeket, Ki minket így szeretett. Dicsérjük, imádjuk és áldjuk!

Dicsőség az örök Atyának És értünk született Fiának! Hála a Szentléleknek, Áldások kútfejének! Dicsőség, dicsőség Istennek!

ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT!