Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jó reggelt!.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jó reggelt!."— Előadás másolata:

1 Jó reggelt!

2 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

3 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng Ha zörget Jézus, jól figyelj ám! Betér a szívünk ajtaján! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr.

4 Adventi hírnök, friss fenyő ág. Lobog már három gyertyaláng
Adventi hírnök, friss fenyő ág. Lobog már három gyertyaláng. Múlnak az évek, életünk száll, De utunk végén Jézus vár. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr.

5 Jöjj, népek Megváltója! Így kér a föld lakója, Jöjj, lelkünk drága fénye, Szívünk édes reménye! Te érkezel Atyádtól Mennybéli palotádból, Hogy itt megvívj miértünk, És légy mi pajzsunk, vértünk.

6 Ím, készen vár a jászol, A szív többé nem gyászol, Az éjszaka világos, Az ösvény barátságos. Ó, szállj közénk, Királyunk! Íme, eléd kiállunk: A sötétség elmúljon, A hit fénye ragyogjon!

7 MAGNIFICAT, MAGNIFICAT, MAGNIFICAT ANIMA MEA DOMINUM, MAGNIFICAT, MAGNIFICAT, MAGNIFICAT ANIMA MEA.

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 A kis Jézus megszületett, örvendjünk. Elküldötte ő szent Fiát Istenünk
A kis Jézus megszületett, örvendjünk! Elküldötte ő szent Fiát Istenünk. Betlehemben fekszik rongyos jászolban, Azért van oly fényesség a városban. A kis Jézus megszületett, örvendjünk! Elküldötte ő szent Fiát Istenünk. Dicséretet mondunk égi Atyjának, Ajándékot adunk a kis Jézusnak.

18 Istennél nincsenek mellékszereplők, ő fontos feladatot bíz rád !
Főszereplő vagy ! Istennél nincsenek mellékszereplők, ő fontos feladatot bíz rád !


Letölteni ppt "Jó reggelt!."

Hasonló előadás


Google Hirdetések