Lavylites Hogyan induljon el - Üzleti ismertető.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

Mosolyogj 12. Winston Churchill.
A kölcsönös befolyásolás
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
VIIII. Szalvéta bemutató
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
ÉRZELMI FELSZABADULÁS TECHNIKA RÖVIDEN, KÉPEKBEN.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Gyakori kifogások kezelése
E.ON – Versenyben Önökért!
EZ A MUNKA ÜZLETI LÉPÉSEK. Elvisszük a hírt mindenkinek, mert keressük azokat, akik: •Változtatni akarnak (a körülményeiken) •Ambiciózusak (tesznek érte)
Hogyan gondolkodjunk az árakról Állnak a falak… BUDAPEST május 22.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Albert Einstein idézetek.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Készítette: a Dalai Láma
Preventív kifogáskezelés
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
5 PGV Fast Start Junior Manager.
Feltétel nélküli szeretet
Albert Einstein idézetek.
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Napra Valentin.
Olvasd lassan és csendben!.
Hogyan készüljünk fel a szóbeli interjúra? Milyen kérdések várhatóak?
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt.
Pozitív gondolatok.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Lavyl Business-Effektor Project
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
BARÁTSÁG Anikónak szeretettel.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
A TÁRSADALMI JÓL- LÉT KÉRDÉSEINEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA EGYES SZOLGÁLTATÓ SZEKTOROKBAN Készítette: Folmegné Czirák Julianna
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Üdvözöljük Wellstar International–nál !
DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
Előadás másolata:

Lavylites Hogyan induljon el - Üzleti ismertető

Megváltozott válaszok Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen tavaly is ugyanezeket a kérdéseket tette fel ugyanennek az évfolyamnak!” Einstein így válaszolt: „Tudom, fiam, de azóta már megváltoztak a válaszok” A mi munkánk, a megváltozott válaszok eljuttatása az emberiségnek!

Ön melyik? – Pénz + Idő + Pénz + Idő – Pénz – Idő + Pénz – Idő

A Lavylites-el MEGVALÓSÍTHATÓ! Ön melyik? Önnek mennyi pénzre volna ahhoz szüksége, hogy a ++ negyedbe kerüljön? + Pénz + Idő Mikorra szeretné ezt elérni? Egyetért abban, hogy aki nem fogalmazza meg és tűzi ki a céljait, annak esélye sincs azokat elérni? A Lavylites-el MEGVALÓSÍTHATÓ!

Mi szükséges egy rendszeres, komolyabb heti/havi jövedelemhez? 500-1000 €/hét jövedelem? 40-60 munkaóra/hét plusz mellékállás vagy Munkatársként a Lavylites-ban 500 000 Ft/hó passzív jövedelem? 75 millió Ft a bankban 12 lakás ami albérletbe van kiadva vagy Vezetőként a Lavylites-ban Ön szerint melyiket könnyebb megvalósítani?

A munkafolyamat lépései Célok kitűzése Névlista megírása Meghívás Bemutatás Utánkövetés Regisztráció/webshopos rendelés Elindítás Csapatmunka

Négy lépésben a Lavylites karrier Minősüljön Lavylites Partner szintre Segítse a közvetlenjeit is a Lavylites Partner szintre Minősüljön a Lavylites felső vezetői közé Vegyen részt a világpiacok megnyitásában

RANGOK – minősülési-szint elnevezések Member Partner Start Up Leader Mikro vezetői szintek Team Leader Manager Senior Manager Titanium Rubium Aurium Vezetői szintek

RANGOK – minősülési-szint elnevezések Member Partner Start Up Leader Mikro vezetői szintek Team Leader Manager Senior Manager Titanium Rubium Aurium Vezetői szintek

Oda fókuszálj ahonnan a pénz jön! Fókusz az emberek Lavylites Partner Rangra hívására, amivel elérhető a Partner/Start Up/Leader szint! A jelöltek lehetnek: Lavyl használatra fogyasztók: Tanítsd meg az önjárásra őket. Tartsd korrektül a kapcsolatot velük. Üzleti szándékkal érkezők: Elindítás a Lavylites Partneri Rang megszerzésére.

Partner szint elérési példa 80 pontokkal minkét oldalon. Oda fókuszálj ahonnan a pénz jön! Partner szint minősülési elvárás: Min. 80 személyes pont (~120€) Mindkét oldalon minimum egy-egy 80 pontos közvetlen. Min. 400 + 400 pont a lábakon (~330 000 Ft forgalom) 5fő 80PV 5fő 80PV 1 hét alatt 100-150€ Partner szint elérési példa 80 pontokkal minkét oldalon. 80, 160, 240, 320, 400 2x5fő - 80 pontos csatlakozások mindkét oldalon

Oda fókuszálj ahonnan a pénz jön! HETENTE!

Oda fókuszálj ahonnan a pénz jön! HETENTE!

Nem fogja mindenki elsőként meglátni a lehetőséget!

Veszíteni csak a határozatlansággal tud! Legyen bölcsebb döntsön most! $ $ $ $ $ $ $ $ Veszíteni csak a határozatlansággal tud! ugyanannyi erőfeszítés elpazarolt lehetőség Most! vagy Később?

Network-inteligencia Ugyanaz az eredmény- telenség Fejlesszen pozitív képességeket Network-inteligencia Lavylites Az Ön céljai Új képességek Ugyanaz az eredmény- telenség Régi szokások

MLM diagnózis 2014 - (Network intelligencia) „Az emberek az mlm-ben rövid távon TÚL becsülik és tervezik magukat, míg hosszú távon ALUL becsülik és tervezik magukat!” Rövid táv: 2-4 hónap Hosszútáv: 5 hónaptól A Lavylites-ban egy jó stratégiával, hosszú távon (2-4 hótól) kiemelkedően jelentős pénzek érhetőek el!

Nem csak az eredményre, a „kézmozdulatokra is kiemelt fókusszal.” Network „mozdulatok” „A biliárdozónak nem első sorban kell arra összpontosítania, hogy a golyókat belökje a lyukba. A mozdulatai, na azok a fontosak! Az, hogy a golyók beesnek a lyukakba, csupán annak bizonyítéka, hogy a megfelelő mozdulatokat végezte.” Steve Davis Nem csak az eredményre, a „kézmozdulatokra is kiemelt fókusszal.” …hogy valóban pénzhez juss. Steve Davis biliárdbajnok

A munkafolyamat lépései Kövesd a lépéseket, melyek egyszerűek: MEGTANULHATÓAK MEGTANÍTHATÓAK MEGISMÉTELHETŐEK Célok! – Névlista! – Meghívás! – Tárgyalás/Ajánlattétel/Utánkövetés – Regisztráció/Lavyl-rendelés(min80pont) – Elindítás!/START képzés –

A munkafolyamat lépései Kövesd a lépéseket, melyek egyszerűek: MEGTANULHATÓAK MEGTANÍTHATÓAK MEGISMÉTELHETŐEK Célok! – Névlista! – Meghívás! – Tárgyalás/Ajánlattétel/Utánkövetés – Regisztráció/Lavyl-rendelés(min80pont) – Elindítás!/START képzés –

A RENDEZETT BENSŐ Még valami, ami a telefonáláshoz szükséges…

Elkötelezetten - Felkészülten Mi lenne ha ahelyett, hogy mi próbáljuk meggyőzni az embereket, ŐK maguk mondanák el, miért lenne jó NEKIK csatlakozni?

Minél többször játszol, annál többször nyersz. Minél többször nyersz, Elkötelezetten - Felkészülten Ajánlott motto: Minél többször játszol, annál többször nyersz. Minél többször nyersz, annál sikeresebben játszol.

Rendezzük belül az alapokat! Az alapok az elkötelezettséggel kezdődnek! 100% - „Tedd vagy ne tedd, csak könyörgöm ne próbálgasd…” Félelem, Kétely, Bizonytalanság Bukástól való félelem Kritikától való félelem Az embert nem a kudarc és nem a visszautasítás fogja vissza, hanem az attól való félelem. A meghívások sikertelensége két okból történhet. Az egyik a félelem okozta bizonytalanság, a másik a felkészületlenség. …szabadulj meg teljesen tőlük!

Elkötelezetten - Felkészülten A hős és a gyáva között csupán az a különbség, azt jelenti, hogy a hős néhány perccel hosszabb ideig bátor, mint a gyáva. De nem azt, hogy ő egyáltalán nem fél. „A bátorság nem más, mint ellenállni a félelemnek. Ez a félelemérzés fegyelmezését jelenti, nem pedig a teljes hiányát.” Mark Twain Az átlagember kerüli, a bátor ember felkészülve belekényszeríti magát a változást hozó helyzetekbe. Nem futamodik meg, megteszi azokat a lépéseket amiktől fél. Felhívja a rettegett ügyfelét/jelöltjét!

Elkötelezetten - Felkészülten A meghívás lényege: JÖJJÖN LÉTRE A TALÁLKOZÓ, A MEGBESZÉLÉS! „Telefonon keresztül a találkozást adjuk el, nem a terméket!” Inkább személyesen. Egyszerűen semmi értelme belemenni, bármilyen témakörbe, ami majd az ajánlattételkor teljesen másként, ezerszer jobban hat.

Elkötelezetten - Felkészülten Ahhoz, hogy sikeres legyen egy telefonálás/időpont-egyeztetés, ismernünk kell az ajánlatunk hatásfokát! Tudnunk kell az ajánlattételünk erejét. Érezd magadban az ajánlat, a lehetőség hatalmát, erejét! Bízz benne, bízz saját magadban! Tudd, hogy csak találkozni kell ahhoz, hogy negyed/fél/háromnegyed óra alatt megérintsd az embereket. TUDD, süssön rólad, hogy az ajánlat, az ami a kézben van, rendkívül erős! Elképesztő hatással bír! Csak megfelelően kibontva, megismerésre vár. Egyértelműen tudnunk kell, ha megfelelőek a körülmények, akkor nincs az az ember, aki „rosszallóan” nézne ránk, egy 20 – 30 perc elteltével!

Elkötelezetten - Felkészülten Tudnunk, ismernünk kell azt a hatást is, amit akkor érzünk át/meg, amikor egy találkozás/tárgyalás véget ér. Azt, hogy minden rendben van! Elégedett emberek álltak fel baráti hangulatban az asztal mellől, és örülnek annak, hogy a találkozás és az üzlet létrejött. Ha még nincs tapasztalat mögöttünk, akkor legyen bizodalmunk, a szponzorunkban, és légy Te is túl az első 4-5 tárgyaláson. Ezért, „csak” a találkozást add el a telefonon keresztül!!! Azzal a tudattal, hogy annak létrejöttekor, megfelelő körülmények közt, minden rendben lesz!

Elkötelezetten - Felkészülten A felkészültség pedig folyamatosan egyre jobban meglátszik! A meghívásnál, a telefonálásnál az elején, csak abban kell felkészültnek lenni, hogy minden érdeklődő kérdés után magunkban tartsuk azt, amiért a másik oldalon nem!!! akarnak eljönni. Ezért meg „kell” lennie a saját storydnak! „Kell” lennie egy-két „bűvös” mondatodnak, amire az ember önkéntelenül felkapja a fejét, és azt meg akarja ismerni. Ha van egy ilyen, és az megfelelő impulzussal megy át, akkor csak kontrolálnod kell magad, hogy véletlenül se mondjál többet, mert az már nem meghívás/telefontéma!!!

Elkötelezetten - Felkészülten Mindenkinek akkora a névlistája, amekkora a hite, az üzletébe vetett hite!!! Meghívási alap - A kapcsolati tőke! - Névlista 300 fő min a Top 50 kiválogatva! Állandóa „csőre-töltve” - Önbizalom növelő és megtartó - a munka során mindig lehet bővíteni. Napi 6-8 hívás ÚJ emberek/jelöltek felé! Mindenki aki csatlakozik a Lavylites rendszerbe, a terjeszkedés potenciális letéteményese – akár fogyasztó, akár munkatárs. A sokszorozódás lehetősége egyszerűen bámulatos. 1-2-4-8-16-32-64-128-256-512-1024-2048-4096-8192-16384-32768 1 – 3 – 9 – 27 – 81- 243 – 729 – 2187 – 6561 – 19683 - 59049

Elkötelezetten - Felkészülten Hogyan viselkedjünk mind a meghívásnál, mind az ajánlattételnél? Minden szituációban, élethelyzetben, társaságban megvan a TERMÉSZETESEN felvállalható „üzletépítői” stratégia, „taktika”. A siker titka, hogy a viselkedésünkkel és a mondanivalónkkal, megfelelő mód illeszkedjünk az adott körülményekhez és a rendelkezésre álló időhöz. Meghívás előtt tedd helyre a fejed és a szíved! Jó időben, jó helyen!!! Kit? Hova? Miért? – hívsz meg? Magadat add, Átgondoltan – saját szavaidat használd. Ne légy gépies. Megfelelő üzleties, vagy lelkes ám nem középszerű attitűd/hozzáállással Max 2-3-(5) perc! Mi a storyd? (Amikor röviden bárhol, bármikor el tudsz mondani.) Időpontot azt adunk és nem kérünk!

Elkötelezetten - Felkészülten A meghívás 4 kulcspontja Kitüntetés (elismerés, dicséret) Kíváncsiságkeltés – Referenciapontok – saját story 3. Kontroláld magad! 4. Kötelezd el!

Elkötelezetten - Felkészülten A meghívás 4 kulcspontja Kitüntetés (elismerés, dicséret, felépítés) Kíváncsiságkeltés – Referenciapontok – saját story 3. Kontroláld magad! 4. Kötelezd el! Hogyan osszunk őszinte bókokat és dicséreteket? „Az emberi természet legmélyebb elve a megbecsülés vágya.„ Ha azok közé a ritka emberek közé tartozunk, akik kielégítik a „megbecsülés vágyát” valószínűleg sokra fognak értékelni minket, - mint barátokat. Ajánlott olvasmány: Allan Pease – Alan Garner Szó - beszéd

Elkötelezetten - Felkészülten A meghívás 4 kulcspontja Kitüntetés (elismerés, dicséret) Kíváncsiságkeltés – Referenciapontok – saját story 3. Kontroláld magad! 4. Kötelezd el! Gondolatok, melyek részben „engem” és „mást” segítettek a döntésben, részben jól hangzó, rövid és igaz állítások! Te most miért vagy itt? Miért csatlakoztál? TESZ: Tulajdonság – Előny – Szükséglet/haszon Referenciapontok – Üzlet - cég/Lavylites Magyar felfedező, magyar találmány, Hetente fizet – Magánszemélyként MC-re - 3-4 hónapos munkaterv!!! - Újraosszuk az egész egészség wellness piacot, network világot - Nincsenek fékezőelemek stb. Referenciapontok – Termék - nanoeffektor/Lavyl, Solvyl, Exyol, stb Világszabadalom – nano technológia - Egyszerűen használható - Fogyasztási cikk - Üzletileg látványos – Magas színvonalú, természetes alapokból, abszolút versenyképes, stb. Referenciapontok – Network/MLM Az (egyetlen) kiút a (tömeges) magas életszínvonalhoz és a szabadsághoz, függetlenséghez, Idő (–) Pénz (–)  Idő (+) Pénz (+) Referenciapontok – Saját célok, tervek Egyéni megosztható célok, tervek – „Lusta ember nincs csak motíválatlan.” Folyamatosan csiszold a referenciapontjaidat! Érzelmi és racionális alapon egyaránt. Több tucat referenciaponttal a csoportoddal együtt felvértezve – „elképesztő hatással”

Elkötelezetten - Felkészülten A meghívás 4 kulcspontja Kitüntetés (elismerés, dicséret) Kíváncsiságkeltés – Referenciapontok – saját story 3. Kontroláld magad! 4. Kötelezd el! Meghívás előtt tedd helyre a fejed és a szíved! Jó időben, jó helyen!!! Kit? Hova? Miért? – hívsz meg? Magadat add, Átgondoltan – saját szavaidat használd. Ne légy gépies. Megfelelő üzleties, vagy lelkes ám nem középszerű attitűd/hozzáállással Max 2-3-(5) perc! Ne vitatkozz! Ne húzd túl a meghívásra tervezett időt! Ne felelj feleslegesen kérdésekre! Ne magyarázkodj telefonon keresztül! Alternatív kérdezés technika minden referenciapont után!

Elkötelezetten - Felkészülten A meghívás 4 kulcspontja Kitüntetés (elismerés, dicséret) Kíváncsiságkeltés – Referenciapontok – saját story 3. Kontroláld magad! 4. Kötelezd el! Biztosítsd a megbeszélt időpontot! Jegyeztesd be a naptárába – sajátodéba is. Kérdezz rá: „Fontos e pontosítanom a megbeszélt időpontot, vagy már most biztosan tervezhetem?” „Mivel kötött a létszám fontos tudom, számíthatok e rád/önre?” A beszélgetés befejeztével, nem „köszönünk”, hanem „örülünk” az időpontnak.

Elkötelezetten - Felkészülten Hatékony meghívás jelentősége Profin, eredményesen mert… „A mai világban olyan zavar van a fejekben, hogy azt is zajnak vélik, ha a lehetőség kopogtat.” Következő javasolt anyagok: Rapid ajánlattétel A „mappa” szerepe tartalma ABC technika A Rendszer használata Jelen a rendezvényeken A képzés fontossága Saját terméktapasztalatok Lavylites karrier terv Út a Rang fokozatokon át Ajánlatunkkal csak az az ember nem tart, aki nem érti. Te érted?! Mindenkinek Lavylt a kézbe!

Elkötelezetten - Felkészülten Hamarosan könnyebb lesz az élet...... gl_system / moneyfestcafe@gmail.com

A munkafolyamat lépései Életed végén azt fogod mondani, „bár csak megtettem volna” vagy azt, „örülök, hogy megtettem” ? Csak rajtad múlik! - Chris Widener