Célok: Hatékonyabb jogelhelyezés Egységvadászat Pozícióváltás.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
Advertisements

VIIII. Szalvéta bemutató
ÁROP /C/A A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése.
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
GAZDÁLKODÁSI FELADATOK ELLÁTÁSA 2013.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Jutalék Terv.
A PROJEKT, A VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS SZEMSZÖGÉBŐL dr. Naszádos Krisztina NKKB Ügyvédi Iroda 2010.
FreedomRocks Vezetői Tréning. Tervezés FŐCÉLOK CÉLOK SZABÁLYOK RENDSZER EREDMÉNY.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
E-learning és a multimédia
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Hogyan legyünk jó tanulók?
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
1 Az „ÁROP A polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztése pályázat” háttere „Helyi igényekre épülő szervezetfejlesztés a Zalakarosi Polgármesteri Hivatalban”
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A KLUBBAN !
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
Szervezetfejlesztési Program
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Ismeretlen szerzŐ verse
Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? ben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe )
Pénz és Egység „vadászat” 3 családtag nevén történő befizetés 2 db Ft 1 db Ft összesen: Ft A JOG-ok kézi elhelyezése!
Olvasd lassan és csendben!.
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
A JÓ PAP IS… – Képzések és tanácsadások szakembereknek, munkáltatóknak Előadó: Garadnay Tea FEMI vezető Budapest Esély Nonprofit Kft.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Innováció Intézményi fejlesztés Egyenlő hozzáférés
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Az út………….. Gondolatok az executive coach képzés módszertana mentén
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Olvasd lassan és csendben!
Ugrás az első oldalra 1 Skaliczki Judit A teljes körű minőségirányítási rendszer bevezetésének lépései Debrecen, 2004.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
A következő kérdések a mai gyerekekre vonatkoznak:  Felkészíti-e az iskola a gyermekeinket a való világra?  Kapnak-e.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 2.
SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A BEFEKTETŐI KLUBUNKBAN.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Stratégia és Szabályzat a To ̈ kéletes Csomaghoz és Csoporthoz Tökéletes- Csomag, Csoport.
Stratégia és Szabályzat a Tökéletes Csomaghoz és Csoporthoz
Félre a dobozokkal! Király Zsolt
Fenntarthatóság – eredmények hasznosulása 6.2. előadás
Miért válaszottam a BME-VIK-et?
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Előadás másolata:

Célok: Hatékonyabb jogelhelyezés Egységvadászat Pozícióváltás

Mi az instruktor, ajánló, szponzor? Instrukciókkal látjuk el a hozzánk regisztrálókat! KORREKT módon ajánlunk egy rendszert, egy lehetőséget! Szponzoráljuk, SEGÍTJÜK a hozzánk regisztrálókat! FELELŐSSÉG! TANÍTÁS! JELSZÓ?

Pozíciók-feladatok I.- II. pozíció -weboldal megismerése ( minden menü ) - prezentációk megnézése - ÁSZF és mellékleteinek megértése - webiroda használatának elsajátítása - saját induláshoz alapok megteremtése ( pl. foglalózás ) - névlista készítése - célok kitűzése - tervezés a célok és a lehetőségek alapján - család beléptetése - család "függővé" tétele - ismeretségi körben lelkesedni, ajánlói weboldalt ajánlani - rendezvényre járni - ajánlói beszélgetést gyakorolni ismerősökön - heti, havi prezentációkra hívni az ismerősöket - alapkérdésekre válaszolni - tanulni, tanulni, tanulni

Pozíciók-feladatok III.- IV. pozíció - heti rendszeres meetingek szervezése a csoportnak (- 1., 2. poziciósok tudásának ellenőrzése) - heti rendszeres csoportos ajánlói előadás szervezése - referensek toborzása és ajánlása ( lehetőleg te is legyél referens ) - a nagyobb értékű foglalózások esetén a korrektség ellenőrzése (felsőbb szponzor segítségével) - előadói ismeretek beszerzése, tréningen való részvétel - ügyfélszolgálatra tartozó ügyek intézése ( elírás, szig.sz. módosítás ) - példamutatás ( anyagilag már megengedheti, pl. öltözködés, vásárlás )

Pozíciók-feladatok V. pozíció - SN információs iroda nyitása és vezetése (régióban - iroda környékén - TP ügyek koordinálása) - SN napon előadások - közös meetingek, információs hétvégék szervezése - stratégiai megbeszélések 6-7-es poziciósokkal - példamutatás a közvetlen aktív TV-k számát illetően - vezetői értekezletek szervezése - panaszos ügyek kivizsgálása ( inkorrekt tv-k )

Célok: Hatékonyabb jogelhelyezés Egységvadászat Pozícióváltás

Hatékonyabb jogelhelyezés: a JOG-ok elhelyezésénél figyeljünk arra, hogy ne a Saját JOG-ainkat futtassuk a Saját JOG- ainkkal! ne helyezzük el új belépő I.0001-es JOG-át olyan Bónusz JOG-unkhoz, ami nem a mi mátrixunkban van! Saját Bónusz JOG ( Ft) TV-óm I.0001 JOG-a ( Ft) soha ne kezdjen senki a csoportunkban Bónusz JOG-al a soron következő Jogosztályban!

A látható Bónusz JOGok: 6 X Ft

Hatékonyabb jogelhelyezés: figyeljünk a 8/8-akra!

ha „idegen” Bónusz JOG kerül a mátrixunkba, ahhoz semmiféleképpen ne rakjunk a csoportunkból kezdő JOGot! Hatékonyabb jogelhelyezés:

Remek!!!!

Szponzor SOHA ne rakja tele induló üzlettársa mátrixának elejét a JOG-val! Minden indulóval beszéljük át a mátrix felépítését! Egyben információkat is gyűjthetünk terveiről! Ez NAGYON FONTOS! - Kiket szeretne azonnal megkeresni? (névlista) - Családból kiket regisztrál? (család függővé tétele) - Mekkora összeggel szeretne indulni? (milyen aktív lesz? Dolgozik, vagy „sültgalamb” ? Szponzor a kialakult „bónusz ágra” helyezze el JOG-it! Szponzor JOG kifutás segítésénél előnyben részesíti TV-a jutalék képződését + kifutását!

zsinórmátrix: amikor mindenki mindenkivel egy ágon van: csoportunk tagjainak JOGait lehetőleg helyezzük egymás mögé, hogy segíteni tudják egymást! Hatékonyabb jogelhelyezés: Saját Scien Jogomhoz teszem ZÖLD T.V.-m I.0001-es jogát ZÖLD T.V.-m I.0001-es jogához helyezem PIROS T.V.-m I.0001-es jogát PIROS T.V.-m I.0001-es jogához helyezem LILA T.V.-m I.0001-es jogát És így tovább…. Ezzel a módszerrel minden T.V.-m tud segíteni a többinek attól függetlenül, hogy egymás alá regisztráltak-e vagy sem A REGISZTRÁCIÓ eldönti, hogy kinek a mátrixába kerülünk, de hogy azon belül hova, azt az Instruktor dönti el, amikor elhelyezi a I.0001-es KEZDŐJOGunkat

ne spóroljunk a nagyobb értékű JOGokkal, mert később nagy mértékben csökkeni fog az utalványszámlánkon elérhető egyenleg! Hatékonyabb jogelhelyezés: -II. pozíció – Ft értékű JOG -III. pozíció – Ft értékű JOG -IV. pozíció – Ft értékű JOG -V. pozíció – Ft értékű JOG ne spóroljunk a nagyobb értékű JOGokkal, mert később nem tudjuk segíteni csapatunkat abban az osztályban, ha „előzés” történik. (azaz egy munkatársunk előbb szerez JOG-ot a köv. osztályban) ne spóroljunk a nagyobb értékű JOGokkal, mert nagymértékben önkéntelenül is hátráltatjuk csoportunk előremenetelét a JOG osztályokban, így az anyagiakban is!

Egységvadászat: kétfajta egységet különböztetünk meg: Saját Egységet (SE) és Csoport Egységet (CSE) az egységek összege adja az Összes Egységet (ÖE), ami a pozícióváltáshoz szükséges SE a közvetlen T.V.-k jogelhelyezéséből keletkezik, CSE a közvetett T.V.-k jogelhelyezéséből a SE örökre megmarad, a CSE félévente nullázódik ezért nagyon fontos, hogy legyen minél több közvetlen emberünk!!!! amikor egységeket gyűjtünk, akkor a következőre kell figyelni: lehetőleg ne a közvetett T.V. jogát futtassuk, hanem a közvetlen T.V.-ét, aki majd futtatja a saját közvetlenjét a keletkezett jutalékokból (az ő közvetlenje a mi közvetettünk) ha így dolgozunk, akkor a saját ember után SE-et, az ő saját embere után CSE-et szerzünk ez pedig több, mintha csak CSE-ünk lenne!!!!

Egységvadászat:

ha mindezeket szem előtt tartjuk, akkor csoportunk mindegyik tagját segíthetjük az egységvadászat során minél több egységet szereznek T.V.-ink, annál előbb jutnak a következő pozícióba minél több emberünk lesz 2-es, majd 3-as, stb, annál több jutalékot kapnak, és annál több saját jogot helyeznek el => ez pedig egyre több egység nekünk!!! az egységgel pedig POZÍCIÓT építhetünk!!!!!!!

Pozícióváltás: a magasabb pozíció magasabb jutalékot jelent FONTOS: nem csak nekünk, hanem T.V.-inknak is!!!!!! miért is hisszük azt, hogy ha az alattunk lévő emberünk ugyanabba a pozícióba jut, amiben mi vagyunk, akkor az rossz????? dolgozzunk azon, hogy rajta kívül legyenek más aktív embereink is, és akkor ez nem fordul elő ha mégis egy pozícióba kerül velünk, akkor több jutalékot fog kapni a magasabb pozíciónak köszönhetően, így több jogot tud majd elhelyezni, ami nekünk ugyebár SE egység növekedés => hamarabb érjük el a következő pozíciót ha ez nem megy, akkor gondoljuk át, miért is történik ez: ő jobban dolgozik nálunk! tanulság: soha ne akadályozzuk embereink pozícióváltását, inkább gondoljuk át stratégiánkat és újult erővel hozzuk be a lemaradásunkat!