Készítette: Kovács Evelyn, Volford Lívia.   A harmadik nap megmásztuk a Székelykői hegyet.  A hegy 1850 méter magas volt.  Gazdag növényvilág, tiszta.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jártam a hegyeket, a hegyoldalakat borító erdőket, és csodáltam a természet szépségét, a fenséges tájakat…
Advertisements

A rajt pillanata, útjára indul a nagy afrikai futam. (kattintásra változik a kép)
A világ csodái. A világ csodái Machu Picchu Machu Picchu az egykori Inka Birodalom romvárosa Peruban – a világ talán legizgalmasabb és legfestőibb.
(Bedekovics Péter: London)
A HÁROM FA.
Panasz utca Elköltöztünk
A Dunakanyar legszebb helyei
Ein Gedi Botanikus kert Izrael
A Dunakanyar legszebb helyei
A víz,a levegő, az anyagok és tulajdonságai
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
A 8.H első IGAZI osztálykirándulása Borongósan indult a nap, mégis izgatottan néztünk utunk elébe, hiszen ez lesz az első osztálykirándulásunk.
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
Magyar népmese 4. osztály
Amikor még züllöttem Képek a rosszéletű éveimről amit nem lehet elég korán kezdeni.
AZ ÉGHAJLATOT KIALAKÍTÓ TÉNYEZŐK IV.
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
Vörösbegy Apró kis élet, szinte csepp mely tenyered alatt csipeget. Éli fürgén röpke életét nem tudja mi az, meddig még?
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
Cseh nyelvre fordította:
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
ORVIETO Saját fotóiból és néhány internetről letöltött
A finnek ősi eposza 2/B.
2010.Február 27 Szombat Budapest és környéke természeti értékei IV. Természetismereti és létesítményellenőrző túra Beszámoló.
Ha soha nem éreztél fájdalmat, honnan tudnád, hogy én vagyok a Gyógyító?
Albert Schweizer A nagy titok
A víz.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
„Mi dolgunk a világban?”
A megfelelés hegyét Hányszor megmásztam már, az évek során
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
ZENE: FOR ANNA _ PAUL MAURIAT PR ÁGA Zene: Klikkelj!
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
CAPRI Ahogy én láttam Saját fotókból készítette: Dr Bajzák Tamásné Automata képtovábbítás 2008 október.
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
St.Maarten repülőtere. Ezek a fotók a St. Maarten szigetén levő “Princess Juliana Airport”-ról készültek Itt már megtörtént, hogy a gyanútlan strandoló.
Angliai tanulmányi út február március 16.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Torockó(falu,iskola) Székelykő 3.NAP. Iskola Az iskolában körülbelül 50 tanuló van, és 5 terem található az épületben. Az 1. és a 4. osztály össze van.
Az ördög úszómedencéje. Az ördög úszómedencéje. A világ legijesztőbb és legcsodálatosabb fürdőhelye. A látvány és az élmény döbbenetes és magával ragadó.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
ERDÉLYI KIRÁNDULÁS Készítette: Bartucz Pál
Első zenés bemutatóm magasröptű gondolatokkal és mandalákkal.
Egerszalók. Csodás látványal rendelkező hely. A fürdő a szálló földszintjén van. Ezen a helyen egy tűzforró forrás tör fel a mélyből. A fürdőhely úgy.
Szlovénia Készítette: Cseh Fanni.
Kőrösi Csoma Sándor Készítette: Ruska Izabella Mercédesz,,Egy szegény árva magyar,pénz és taps nélkül,dekitartó hazafiságtól lelkesítve bölcsőjét kereste.
 A nemzeti park a Természetvédelmi Világszövetség meghatározása szerint olyan terület, amelynek ökológiai egységessége megőrzendő a jelen és a jövő generációi.
Arquitectura del futuro Marta Carretero Clic para avanzar.
Készítette: Johanna,Matyi és Kristóf. ,,Isten egyszer adott egy másik jelet a világnak; ez egy szivárvány volt. Emlékeztek erre? Ő mindig, mindig.
Szeretnél átkelni egy ilyen Kattints!. Ha szeretnél látni egy lélegzetelállító tájat, akkor először bátran át kell menni a hatalmas szakadék felett ezen.
SOROZATOK Érettségi feladatok Készítette: Kovács Árpádné MJ DE Balásházy János Gyakorló Szakközépiskolája, Gimnáziuma és Kollégiuma Debrecen-Pallag2014.
Márk és Németország. Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen.
Ezen a héten a CSILLAG-ÁSZOK nevet viselte az igazán vegyes csoport és ennek jegyében próbáltunk okoskodni egy kicsit, kézműveskedni, játszani. Sok színes.
Alsóörsről Csopakra, 1. rész Készítette: Szabó Lilla
Buzgó-barlang Várhosszúrét
Lanzarote / Wizz Air.
235.
TIHANY Készítette: Szabó Lilla
Érettségi feladatok Függvények Készítette: Kovács Árpádné MJ
Tutajozás a Dunajecen Készítette: Szabó Lilla
A világ 15 leggyönyörűbb virágos fával szegélyezett utcája
Notre Dame Kolostor MONTSERRAT “A FEKETE MADONNA”.
Miért választottam a BME villanykarát? (régen)
Érettségi feladatok Függvények Készítette: Kovács Árpádné MJ
Szászvári gyalogtúrán a pécsi nyugdíjasok
Érettségi feladatok Függvények Készítette: Kovács Árpádné MJ
Előadás másolata:

Készítette: Kovács Evelyn, Volford Lívia

  A harmadik nap megmásztuk a Székelykői hegyet.  A hegy 1850 méter magas volt.  Gazdag növényvilág, tiszta levegő és csodás kilátás fogadott minket. 3.nap: Székelykő

  A hegy nagyon meredek és lejtős volt,ami igazi megpróbáltatást jelentett.  Sokszor eltévedtünk, elcsúsztunk, megbotlottunk, de megérte,lélegzetelállító élményben volt részünk, nem is beszélve a látványról ami a hegy tetején fogadott bennünket. Felejthetetlen élményben volt részünk amit soha nem felejtünk el. 3.Nap: Székelykő