Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy."— Előadás másolata:

1

2 Modern mese A békák királya

3 Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy csapdába esett békát talált.

4 Szólt a béka: «Ha kiszabadítasz, teljesítem három kívánságod. »

5 A nö kiszabadította a békát. A béka azt mondta: « Köszönöm, egy apróság a kívánságokról. Az, amit magadnak kívánsz, tízszeresen fog teljesülni a férjed számára is. »

6 « SEMMI GOND. » A nö válaszolt: « SEMMI GOND. » Az elsö kívánsága az volt, hogy ö legyen a legszebb nö a világon. « Ne felejtsd, a férjed tízszer szebb lesz, mint te, egy igazi Adonisz. A béka figyelmeztette: « Ne felejtsd, a férjed tízszer szebb lesz, mint te, egy igazi Adonisz. Minden nönek tetszeni fog. »

7 A nö azt felelte: « Rendben van! Mivel én leszek a világon a legszebb nö, csak én fogom érdekelni! » és így ö lett a világon a legszebb nö...

8 A második kívánsága az volt, hogy ö legyen a világon a leggazdagabb nö. A béka azt mondta : « a férjed tízszer olyan gazdag lesz, mint te. » gazdag lesz, mint te. »

9 Azt válaszolta: « Nem probléma, ami az övé, az az enyém is. »

10 Így ö lett a világon a LEGGAZDAGABB nö !!!! A béka kérdezte, mi lenne a harmadik « Szeretnék egy icipici kívánsága: « Szeretnék egy icipiciszívrohamot. »

11 A mese tanulsága? A nök túl okosak !!! Soha ne bízz meg bennük!!! *** VÉGE *** sam


Letölteni ppt "Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések