Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Miért választottam a BME villanykarát? (régen)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Miért választottam a BME villanykarát? (régen)"— Előadás másolata:

1 Miért választottam a BME villanykarát? (régen)
Édes apám villamos mérnök ezért kicsi korom óta van belelátásom a munkájának egy kis részébe. Eleinte nem igazán érdekelt a szakma, de az idő múlásávalegyre jobban elkezdtem érdeklődni az elektronikai termékek iránt. Mi van a belsejükben hogyan működnek és, hogy miért. Sokszor szétszedtünk kisebb nagyobb berendezéseket otthon, például a régi tévénket és az áramkörök meg a sok kis kapcsoló látványa megfogott. Az ötlet, hogy milyen pályán szeretnék tovább menni koromhoz képest eléggé korán megfogalmazódott bennem olyan 8. osztályos kormban.

2 Miért választottam a BME villanykarát? (gimnázium elején)
Már álltalános iskolában is de gimnáziumi tanulmányaim közepe fele megismerkedtem az elektormosságtannal fizikából, persze csak alap szinten. Az lett a kedvenc témaköröm. Ezután kezdtem el gondolkodni a továbbtanuláson és, hogy a BME-re szeretnék bekerülni.

3 Miért választottam a BME villanykarát? (gimnázium vége)
A középszintű tanulmányaim vége fele már teljesen biztos voltam abban, hogy a BME-re akarok bekerülni, sok érv szólt mellette. Az ország legjobb műszaki egyeteme, a nyiltnapon a bemutatkozások nagyon tetszettek és amikor laborokat látogattunk az nagyon megfogott az egyetemmel kacsolatban.


Letölteni ppt "Miért választottam a BME villanykarát? (régen)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések