Készítette: Dukai Anett Felkészítő tanár: Bereznainé Ihász Ildikó Táncsics Mihály Tehetséggondozó Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
8 Klikkelj az egérrel!.
Interaktív tábla a hittan oktatásában
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Digitális világ 4. foglalkozás Mobilfónia 1. Eszközök, lehetőségek.
Mi az? Kicsi, hordozható, mindig be van kapcsolva? Mobiltelefon :-)
Facebook az osztályban Cseh Gabriella Budapest 2013 Szeptember 27.
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
A mobiltelefonok.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Okostelefonok. A PDA gyártók egy része felismerte, hogy a piacon maradáshoz muszáj integrálni a tenyér számítógépekbe is a telefon részt. Miért van erre.
MP4 lejátszók.
Adatátvitel. ISMERTETŐ 1. Mutassa be az üzenet és csomagkapcsolást! Mi köztük az alapvető különbség? 2. Melyek a fizikailag összekötött és össze nem kötött.
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Samsung Galaxy S a továbbfejlesztett technológiák ütőképes ötvözetét kínálja, ezáltal olyan felhasználói élményt garantál, mellyel minden elődjét felülmúlja.
HTML (HiperText Mark-Up Language)
Készítette: Verebélyi Balázs Informatikus Könyvtáros szak, 1. évfolyam Neptun kód: VX46VV.
Közösségi hálók Központi helyen aggregálva az ismerősök a Windows Liveról, Facebookról és Twitterről Csoportok Hogy még könnyebb legyen kiszűrni a.
Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagintézménye
Közösségi portálok használata
Táblázatok beillesztése, formázása dokumentumokba
Készítette : Szente Szilvia Felkészítő tanár : Mgr. Spek Krisztina Iskola : Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola, Gúta.
Rétegek használata GIMP képszerkesztő programban
Készítette: Szekerczés Szabina
A memóriák típusai, jellemzői
Közösségi oldalak használata
Laptop, notebook, PDA. Hordozható számítógép Hívhatják bárhogy: laptopoknak vagy noteszgépeknek, hordozható számítógépeknek, stb. Ezek az egy darabból.
Hordozható médialejátszók napjainkban
A számítógép teljesítménye
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Kedves Fiam ....
Visual Basic 2008 Express Edition
Országos Mentőszolgálat A TETRA rádió szerepe az OMSZ új mentés irányító rendszerében 7. Professzionális Mobiltávközlési Nap „Fókuszban a növekedés” 2014.
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja.
Kedvenc Mobliom Székely Dóra Felkészítő tanár: Orosz Tibor
IPhone 5 Ulrich Anna Csenge Zirci Reguly A. Német Nemzetiségi Nyelvoktató Ált. Isk. Felk.tanár: Földesi Katalin Ulrich Anna Csenge.
Kedvenc mobilom Nokia Lumia 920: Készítette: Gera Imre
Mindig a legdrágább a legjobb?
Okostelefon (smartphone) Gyakran PC-szerű funkcionalitást nyújtó mobiltelefon. Teljes értékű operációs rendszere szabványosított interface-eket és platformot.
Hang anyagok tárolása Magnószalag Magnókazetta Bakelitlemez CD
50M Lumia activations achieved globally Windows Phone #2 phone in 14 market swith >10% share in 8 markets 390% increase in monthly app downloads.
Készítette: Földi Gergely Felkészítő: Antal Zoltán Szentpéterúri Általános Iskola Szentpéterúr, Kossuth Lajos Utca 13. Kedvenc szerkesztő szoftverem.
Felkészitő tanár : PaedDr. Spek Krisztina Készitette : Gubien Dávid, 1.D Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola Gúta.
Az én kedvenc mobiltelefonom
A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása.
PDA és Okostelefon.
Kedvenc telefonom Készítette: Szakonyi Ádám Felkészítő tanár: Mógorné Áment Erika Református Általános Iskola Balatonfüred 8230 Balatonfüred Iskola u.
Készítette:Pohl Kristóf Felkészítő tanár:Mógorné Áment Erika Református Általános Iskola Balatonfüred 8230 Balatonfüred, Iskola u. 2.
Felkészítő tanár: Czuforné Kleszó Éva
Téma: Kedvenc mobilom Készítette: Présing Zsófia Osztály: 7.G Felkészítő tanár: Huschekné Szabó Ildikó Iskola: Türr István Gimnázium és Kollégium 8500,
Kedvenc mobilom Készítette: Orsós Martin
Az iOS 8 egy ideje már elérhet ő - aki már frissítette az Apple készülékét (vagy vett egy újat), az már sok apró trükkre rájöhetett az aktuális almás.
iPhone Készítette: Egri Dóra
A kedvenc mobilom Készítette: Rokonál Zoltán Felkészítő tanár: Orosz Tibor Tiszalöki Kossuth Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4450,
Következ ő dia El ő z ő dia Utolsó dia Kezd ő lap Bemutató vége.
Iskolai számítógépes hálózat bővítése Készítette Tóth László Ferenc.
Kedvenc mobilom Készítette: Király András Felkészítő: Vitézné Szabó Hajnalka Bán Zsigmond Ref.Ált.Isk.AMI és Óvoda Tiszafüred Fő út
Az én kedvenc telefonom… Készítette: Szamosi Rozina Felkészít ő tanár: Kiss Csaba Iskola: Hernád-Pusztavacs Általános Iskola Pusztavacsi Tagintézménye.
SZOFTVEREK (programok)
Készítette: Fekete Máté LIVL04
PR2 GULYÁS MÁRTON BÁLINT – IIYO5I. Bevezetés  A Willow Garage projektje, a stanfordi fejlesztésű PR1 gép spinoffja  Körülbelül akkora mint egy ember(1,3.
 Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek,
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
© 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Partner hozzáadása A Partnerek lista segítségével egyszerűbben kommunikálhat, és gyakoribb partnereinek.
ETailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Mobilkommunikáció Eszközök és hálózatok
Játszunk telefonon Készítette: Homlok Dávid
Előadás másolata:

Készítette: Dukai Anett Felkészítő tanár: Bereznainé Ihász Ildikó Táncsics Mihály Tehetséggondozó Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

 Kedvenc mobiltelefonom a Samsung cég Galaxy S lll gyártmánya. Egy elegáns kinézetű könnyen, kezelhető androidos okos telefont.  Az új operációs rendszerével, az android 4.3 verziójával nagy figyelemre tett szert a világon.

 Függetlenül, hogy az óceán horizontját vagy a fenséges északi fenyőket figyeljük, tény a természetben nincsenek egyenes vonalak.  Maga a Samsung cég is azt vallja, hogy a készülék tervezésénél a “természet ihlette” őket. A tervezők igyekeztek felhasználók számára olyan ergonomikus, ember-közeli formát kölcsönözni, ami kényelmes használatot biztosít. A kényelmes fogás a sima görbületei és az organikus alakja természetes érzést nyújt.

 A telefon méretei:  Súly 133 g  Dimenzió 136,6 x 70,6 x8,6 mm  Nagyságától függetlenül kitűnően helyezkedik a kézben. Az oldalsó gombok, balról a hangosító és jobbról a kioldó gomb könnyen elérhető, bárhogy is fogjuk a készüléket.

 POP up play  A Samsung Galaxy S lll telefon 4,5 HD Super AHOLED képernyőjén szimultán végzett különböző dolgok egyszerűek és szórakoztatóak. A Pop up play funkció és az erős Guad core processzor segítségével ugyanazon időben HD videót nézhetsz az egyik ablakban, míg közben t vagy SMS üzenetet küldesz.

 Változtathatod a videó nagyságát, míg képernyő tetszőleges szegletébe húzhatod, közben a barátaiddal társaloghatsz vagy keresgélhetsz az interneten. Ne szalassz el semmit ami körülötted történik.

 A készülék négy magas processzorral rendelkezik, Exynos 4412 Quad, amely a Quad- core 1,4 GHz Cartex – A 9 1,4 GHz – CPU-ját hasynálja.  1 GB RAM-mal es n 11,5 GB ROM-mal rendelkezik ami micro SD-vel tovább bővíthető.  Ezek a teljesítmények több mint kitűnőek és minden igényesebb alkalmazást vagy játékot el tud indítani minden probléma nélkül.

 Ezt hívjuk mi a „valóság” látásának.  A 4,8 inch-ű kijelző élethű látás magas fokú definíciója. A valóságos színekkel az ultragyors előrehívással a HD-videók reprochikálása kimondottan éles.

 A 720x1280 pixeles kijelző Corning Gorilla üveg védővel van ellátva, megakadályozva a repedést és karcolást.  Köszönve a nagy kijelzőnek és a jól tervezett billentyűzetneka szövegbevitel precíz és biztosítja a gyors szövegírást.  Az automatikus megvilágosítás aktivizálásával a készülék önállóan állítja be a kijelző fényét a környezetnek megfelelően.

 Az új Smart stay program lehetőséget biztosít, hogy automatikusan felismerje amikor telefonba nézel. Akár e-könyvet olvasol vagy az interneten keresgélsz. Az első kamera mélyen a szemedbe néz és a képernyőt megvilágosítva biztosítja a folyamatos, örömteli böngészést. Milyen kiváló ötlet, nem?! Remek funkciót biztosítják a képernyőnek azt a szenzort, amely észleli, hogy a szem becsukódik, ekkor automatikusan kikapcsolt.

 Miért is ne adhatnánk szóbeli utasításokat a telefonunknak? Ezt megtehetjük a S Voice segítségével. Felkapcsolható hang utasításra, sőt meg lehet kérni, hogy kapcsolja ki az ébresztést, ha még aludni szeretnél egy kicsit. De válaszolhatunk a hívásra, vagy elutasíthatjuk. Felhangásíthatjuk a kedvenc zeneszámunkat, vagy fényképet is készít rólunk, ha erre kérjük.

 Könnyebb dolgunk nincs is mint elkészíteni és megosztani fényképeinket a Samsung Galaxy S lll mobiltelefonnal. A telefon felismeri a képen szereplők arcát és amennyiben szerepel a profilodon, csak egy érintés és meg is osztottad mindenkivel. A készülék 8 megapixeles kamerával rendelkezik, automatikus a fókusz beállítása. Az előoldalon pedig egy 1,9 megapixeles kamerát helyeztek el.

 A Samsung Galaxy S lll tudja mikor nézel ki legjobban, nem hagy ki egy kedves mosolyt vagy érdekes pillanatot.  Automatikusan 8 sorozatot készít, a folyamatos jelenetek kidolgozására, és kiválasztja számodra a legjobb fotót a sorozatból.

 Nem lenne jó drótnélküli kialakítani a telefon kijelzője és egy nagyobb ekrán között? Most megteheted. Az AllShare Cast lehetővé teszi ezt, remek lehetőséget nyújtva a játék megszállottjainak. Sőt a nagyobb ekránon megjelenő játékhoz a mobiltelefon billentyűzetét használhatod irányítónak. Nincs kábel, nincs idegeskedés

 A tartalmak megosztása a közelben lévő barátokkal egyszerű, gyors és szórakoztató is lehet. Az S Beam lehetővé teszi a pillanat alatti kapcsolódás és már indulhat is a különböző dokumentumok, fotók, zenék, videó-kivágások áthelyezése a másik telefonra. Csak a telefonok hátlapját kell egymáshoz illeszteni és már indulhat is a móka.

 Van még egy lehetőség a tartalom megosztására a különböző berendezéseken. Ezt úgy hívják AllShare Play és ez lehetőséget nyújt, hogy együtt dolgozzunk a DLNA és Wi-Fi varázslatával, mely hozzáférést nyújt a távolabb lévő multimédiás adattárakhoz, dokumentumokhoz, míg egy másik képernyőn dolgozunk egy másik helyen.

 A Galaxy S lll még azt is tudja mikor szeretnél beszélgetni. Amikor üzenetet írsz valakinek, közben még is csak úgy döntesz, hogy felhívod az illetőt, emeld a készüléket a füledhez és a Direct call helyetted tárcsázni fogja a személyt. Nem kell erőfeszítést tenned a szám kikeresésére a névjegyzékből. Hagyd, hogy a telefonod végezze munkáját.

 Most még könnyebb a barátaidat és szeretteidet nyomon követni.  A Social tag rendszer lehetővé teszi, hogy összekapcsolódj azon személyek adataival, különböző hálózatokon, akik szerepelnek készüléked fotó-albumába. Ha egyszer beállítod a rendszert, elég csak a fényképet előhívnod és megjelenik telefonodon pillanatnyi státuszok.

 E sok kényelmet, örömöt, lehetőséget nyújtó telefon egy 2100mAh erősségű akkumlátor működteti. A hivatalos adatok szerint az akkumlátor készenléti ideje 3G hálózatban, stand-by állapotban 790 órát, míg a beszélgetési idő 11 óra.

 A zenei lejátszó újításon ment keresztül és új funkciókat nyújt zenekedvelő tulajdonosainak. Nem, hogy a zeneszámokat abc-sorrendben tárolja, szortírozza őket a zene hangulata szerint is.  4 csoport rendszerezi a dallamokat: vidám, érzelmes, izgalmas és nyugott.

 A dalokat négyzethálózatban helyezi, így bárki hangulatának megfelelő zenét hallgathat. A hangzás minőségről SoundAlive rendszer gondoskodik.

 k-guru_Samsung_Galaxy_S3.asp k-guru_Samsung_Galaxy_S3.asp  _III _III  xy_s_iii-4238.php xy_s_iii-4238.php  IT/Vesti/Testirali-smo-Samsung-Galaxy-S3.html IT/Vesti/Testirali-smo-Samsung-Galaxy-S3.html  Mobile-Handsets/samsung/samsung-galaxy-s3-4g- black/455047/