Dream-Home meeting Dream-Home meeting

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Nyitray Norbert 6. Tétel: Ön egy kisvállalkozás számítástechnikai munkatársa. Munkahelyén mindössze néhány számítógépes munkahely van. Feladata a kisebb.
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
6.tétel Ön egy kisvállalkozás számítástechnikai munkatársa. Munkahelyén mindössze néhány számítógépes munkahely van. Feladata a kisebb hardveres hibák.
Hogy akarsz gyorsan pénzhez jutni? Avagy a jótündér elhagyta a varázspálcáját, úgyhogy ez maradt...
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató.  Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piacra vonatkozóan piaci- információ és adatszolgáltatás.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Kedvezményes források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Mi a WebTÁRSASHÁZ rendszer?
Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Az Új Széchenyi Terv Infopontok feladatai A pályázatkezelés menete – Pénzügyek.
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” 1 Emlékszel rá? 1. Hogyan megy a regisztráció? 2. Mire való a regisztráció?
INTERNET Infrastruktúra PAIR Üléstermi és Szavazó rendszer Intranet, Extranet.
2. Telefonálás •Jókedvűen ÜgyfélTelefonÜ.P.P.FKutatásFelvételAdminMutatÁralkuHitelVételi aAd-vétAjánlás.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Siemens Financial Services – Kisértékű eszköz finanszírozás
1 Irodaházak és Kereskedelmi Ingatlanok kezelésére.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Az EAL-NET rendszer a hallgatók szempontjából Készítette: Forgó Melinda és Gyenes Gábor.
Új flotta előfizetés rendelése a Vodafone Online Shopban
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Csomagok: ESETI díj (1 feladott rendelésre) 3500 Ft/alkalom Féléves (180 nap) Ft/félév (3000 Ft/hó) Éves (365 nap) AKCIÓ - csak az első.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Miért fontos ? 1. Rend? vagy Káosz? 2. Felelősség egymás iránt… 3. Heti rendszeresség 4. Minősítés 5. Ellenőrzési jutalék.
Őrizzük Pál úr hős hadát Nappal és éjszakákon át A strázsa szépen öltözött Úgy áll, mint …. a pult mögött.
Okmányos meghitelezés (Akkreditív)
A Life Wave értékesítési terve
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
Giovanni Ferrini Fashion
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató. Szolgáltatásaink Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piaci információ és adatszolgáltatás. Kiemelten.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Kosztolánczy György ügyvezető Budapest, március 9. Lakásvásár
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Alapszeminárium II. Tréning Jövő. Ezzel fogunk ma foglalkozni !
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.
Hogyan, és miért gondolkozzunk vállalkozóként rendszerben az üzleti tervezés során és a gyakorlatban? „Ötletből pénzt”
HÁZI FELADAT Készítette: Egri Áron. T OSHIBA C50D-A-149 B LACK W8.1 3Y BING Processzor: AMD E (1000) MHz Memória: 2048 (DDR3) MB Videókártya: AMD.
Digitális írástudás fejlesztése korhatár nélkül, okoseszközökön június 25.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Az OTP Lakástakarék számla olyan megtakarítási forma, amellyel a társasház vagy lakásszövetkezet a lakásszövetkezet tulajdonában, vagy a társasházi lakástulajdonosok.
A meghívás alapjai Előadó: Tibai Eszter. - Vannak akik nagyon jó meghívók - Nehezen megy, félnek a kudarctól - A meghívás is értékesítés - A célja időpont.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Juhász Barnabás Földvári Eszter Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskolája.
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
Karrier.
Hatékony kereskedés és marketing az interneten
Előadás másolata:

Dream-Home meeting 2009.10.20.

A mai nap… Mit csinálunk, és miért? Kinek miért jó? Körforgás Lakás felvétel bővebben. Eladástechnika Kérdezéstechnika Kifogáskezelés

Miért jó az eladónak, ha mi adjuk el a lakását? 1.Vevő jelöltet viszünk nem túristát- kivánságlista alapján választottuk ki az ingatlant, finanszirozási oldalról képben vagyunk. 2. Csak ezzel foglalkozunk. Ezt főállásban csinálod. Fogadod a telfonokat, amig ő dolgozik a munkahelyén. 3. Csapatban dolgozunk, lehet, hogy nem én fogom megtalálni a vevőt, hanem valamelyik kolléga. 4. Személyesen kisérjük ki a vevő jelölteket, és mi mutatjuk meg az ingatlant. Tudjuk a vevő motivációját, igényeit, és tudjuk, hogy mire kiváncsi

Miért jó az eladónak, ha mi adjuk el a lakását? 4. Előre egyeztetett időpontban megyünk, hogy fel tudjon készülni. 5. Segítünk felkészíteni az ingatlant az eladásra. 6. Profi jogi háttér…. A vevő a mi ügyvédünket fogja választani. Foglaló, előleg… 7. Segítünk keresni neki másik ingatlant. Megtalálni az igazit – kívánságlista. 8.Profi megbízás. Értékbecslés, Tulajdoni lap- jó fényképek, alaprajz, 9. Rugalmas gyors ügyintézés 10. Nagy tapasztalat a hitelezésben

Miért jó a vevőnek, ha mi keresünk neki ingatlant? 1. Sok időt megspórol, és az idő pénz. Kívánságlista alapján keresünk neki ingatlant. 2. Teljes finanszírozási hátteret mögé tesszük. 3. Biztonságos ügymenet. Megbízható ügyvéd. 4. Tudunk neki sokat alkudni. 5. Garantáltan jó árban kapja meg az ingatlant. 6. Előre felmérjük, hogy meddig tud vásárolni. 7. Árgarancia. Értékbecslés.

Miért jó a vevőnek, ha mi keresünk neki ingatlant? 8. Ingatlanok kiváltságosoknak a pult alól.

Miért jó ha velünk kizárólagos Exclusive szerződést köt? Sokkal többet foglalkozol az ingatlannal. Gyorsabb eladás. Nagyobb bizalom a vevők részéről. Nincs többfajta áron hirdetve. Magasabban lehet tartani az árat. Szűrve vannak a megtekintők. Nem érzi azt a vevő, hogy mindenképpen nagyon eladó az ingatlan. Kisebb az értékesítési jutalék… Több ingatlanos, több kifizetett jutalék, több megtekintés családon belül, ami adott esetben csak később derül ki. A jutalékokat mindenképpen ki kell fizetni. A bíróság megadja minden esetben az ingatlanosnak.

Miért jó neked ha kizárólagos Exclusive szerződést köt? Neked mindenképpen van belőle jutalékod.

A mai nap 5 ajándék 2 szünet 1 ebéd

1 Torta

Éltünk hátralévő része ma kezdődik !!!

Tükör

Összefogás

Bizalom

Emberi sorsok

2 A titok

A film

Ebéd

3 Netbook

Laptop, és telefon támogatás Miért? Vállalk IngPiac A CÉG Karrier Jutalék Támog Hogyan Ing Ism Ing Jog Megjel Laptop, és telefon támogatás Feltételei : GK támogatás kiegészítéseként kapható, DHAC-n keresztül igényelt vodafone előfizetés. Megszűnt 10 ezer Forint

Telefon flotta csatlakozás 3.000.- Ft nettó / hó a havidíj, ami teljesen lebeszélhető Egymás között ingyen Másodperc alapú számlázás 11,40 nettó hálózaton belül 14,30.- nettó bárhova bármikor Kedvezményes készülékvásárlási lehetőség

Internet flotta

Akció !!! 10 millió eladásnál legjobb gépet megrendeljük neked, és a kezdőrészletet kifizetjük, az általad kiválasztott csomaghoz 20 millió eladásnál a gép magasabb árát fizetjük ki, az általad választott csomaghoz

Akció !!! Dell Inspiron 10 Mini HD netbook 10,1” HD 1366 x 768 fényes 16:9 WLED kijelző Beépitett webkamera 1 GB memória, 160 GB merevlemez 6 cellás akku ( 56Wh ) Beépitett HSDPA / HSUPA modem Eredeti Microsoft Windows XP Fehér szinben Csak 1 kg !!!

Laptop, és internet támogatás Miért? Vállalk IngPiac A CÉG Karrier Jutalék Támog Hogyan Ing Ism Ing Jog Megjel Laptop, és internet támogatás Feltételei : Céges laptop vásárlás, vagy egy akcióban történt megszerzése. Havi 15 millió eladás, és havi 15 millió hitel befogadtatása. 10 ezer Forint

4 Nyilvántartás

Akció !!! Új nyilvántartási rendszer

Előnyei a számodra Pontos nyilvántartás vezetése Eladók, keresők, ingatlanok, mutatás, érdeklődés Események rögzítése Fésülés

Előnyei a számodra Több eladás Mindenkinek látni fogod az ingatlanát Az eddig felvett ingatlanokat nem neked kell rögzitened…

Előnyei a számodra Figyelmeztetések… Elérhetőségek

5 Mediterrán

Éltünk hátralévő része ma kezdődik !!!

Változások már a mai naptól

Minden héten újra lesz meeting… 2 hetente személyes konzultáció Mától Te fogod feltölteni az ingatlanaidat, keresőidet az admin felületre…

4. Minden héten felveszel 10 db ingatlant 5. Lelkes leszel 6. Töltögeted a finanszírozási iránytűt. 7.