Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak."— Előadás másolata:

1 Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak.

2 Az eddig tapasztaltak alapján belátható, hogy az internet lehetőségeit kihasználva számos hasznos lehetőséget nyújt. Természetesen ezer és még annál is több lehetőséget, funkciót kell még megismerni. A következő tananyagban az internetes hirdetésfeladásról lesz szó.

3 A hirdetés szóról valószínűleg mindenkinek egy újság jut először az eszébe. Persze, ha jobban belegondol az ember, kényelmesebb otthonról feladni a hirdetésünket, mint elmenni a kiadóhoz, sorban állni, és fizetni azért a szolgáltatásért, amelynek a megjelenése több napot is igénybe vehet.

4 Az internetes hirdetésfeladás előnyei: Általában ingyenes Otthonról megoldható Nem igényel különösebb időt Nem kell sorban állni Mivel több ezer ilyen oldal van a világhálón, amely ezzel foglalkozik, csak a fő meneteit mutatom be egy ingyenes portálon.

5

6

7 1. Hirdetés feladás - első lépés Hatékony hirdetési cím - ezen áll, vagy bukik a hirdetésfeladás! A látogatók többsége csak akkor olvassa el az ingyenes apróhirdetés teljes szövegét, ha az apróhirdetés címe felkeltette az érdeklődését. Használjon az ingyenes hirdetés feladás során tömör, rövid, de sokatmondó címet és benne kulcsszavakat! 2. Hirdetés feladás - második lépés A jól megválasztott kategória a hirdetésfeladás másik kulcsa! A látogató több ezer hirdetésből keresi ki a neki megfelelőt. Ebben számára a kategorizálás nyújt segítséget. 3. Hirdetés feladás - harmadik lépés A pontosan megadott helyszín növeli az ingyenes hirdetésfeladás hatékonyságát! A látogatók több, mint 95%-a egy adott településen keres, nem pedig országosan.

8 4. Hirdetés feladás - negyedik lépés Részletes leírás - több érdeklődő Az ingyenes hirdetés feladás lényege, hogy írjunk minél több és hasznosabb információt a hirdetésfeladás alkalmával. Egy odavetett mondat elriasztja a látogatót. 5. Hirdetés feladás - ötödik lépés Helyesírás és szóközök A látogatók a honlapon sokszor a keresőt használják a keresett hirdetés megtalálásához, ami viszont a helytelen és egybeírt szavakat nemigen tudja értelmezni! 6. Hirdetés feladás - hatodik lépés Hirdetésfeladás ingyen képekkel Ha lehetősége van rá, tegye feltűnőbbé a feladott apróhirdetését.

9

10

11

12


Letölteni ppt "Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések