A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Advertisements

Az olasz diákok megérkezése Az első napon, mikor az olasz diákok megérkeztek, két csoportban ismerhették meg közelebbről is a magyar a nyelvet. Később.
2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Ciprusi kaland.
Mi a járható út a hatékony civil kampányokhoz? Különös tekintettel az 1%-os kampányokra egy konkrét példán szemléltetve S. Takács Zsuzsanna január.
Mennyire ismered Magyarországot?
JÁSZKISÉRRŐL KÁRPÁTALJÁRA Történelmünk nyomában Kárpátalján - nemzettudat formáló kirándulás -
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
A söjtöri Deák Ferenc Általános Iskola látogatása a Tömörkény István Munkaegységben.
..
Comenius program készítette: Zakhariás Laura. „Egész életen át tartó tanulás“ Oktatás támogatása, minden korosztály számára, több programon keresztül:
S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA.
Olaszország Egy emléktúra képei
Készítette: Albert Krisztina
Képes Beszámoló Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
A harmadik közösen szervezett nemzetközi tábor Hangok és akciók – zenélés tapasztalat útján Furuboda
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
A védés Ősz Rita.
Leonardo da Vinci mobilitási projekt LdV-HU-10-IVT-1051 projekt Disszemináció február 24. Gundel Károly SZKI Alapítványi Est.
A DUNAKANYAR DIÁKSZEMMEL Szentendre
Marketing- és reklámügyintéző. KEDVCSINÁLÓ Reklámzabálók Promóciós kiállítás Promóciós kiállítás Év eleji kirándulás Év eleji kirándulás Egynapos kirándulás.
. Tölts 17 napot Magyarországon, járd körül nagy- és kisvárosait, ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez! Mindehhez nem kell mást tenned,
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”
COMENIUS PROGRAM.  „Egész életen át tartó tanulás programja“  Iskolák nemzetközi együttműködése Mi is az a Comenius?
COMENIUS KINCSESSZIGET Erdélyi találkozó
BUDAPEST, MINT VILÁGVÁROS
Munkácsy: Krisztus-trilógia. Munkácsy Mihály életművében kétségkívül a Krisztus-trilógia jelenti az egyik csúcspontot, még akkor is, ha a három mű együttes.
Figyelem! Következő előadásunk megtekintése 100 évnél idősebb nézőink számára csak szülői felügyelet mellett ajánlott! A műsorban látható személyek és.
Az Erasmus-program A napjainkban legnépszerűbb ösztöndíjprogram bemutatása.
Comenius Comenius programokról általában Az egész életen át tartó tanulás Európai Uniós program egyik pályázati egysége: 1.Iskolai Együttműködések.
„EU-s tartalmak az oktatásban" Pedagógustovábbképzési program Budapest, 2008 április 1 MIT KEZDÜNK AZ EU-VAL? Az unió megjelenési formái az oktatási intézményekben.
RENDEZVÉNYSZERVEZÉS TÖRTÉNETE
Budapest turisztikai marketingje
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
Renzo Piano, Richard Rogers: Centre Pompidou Párizs, kulturális központ színházi stúdiókkal, galériákkal, hatalmas könyvtárral, koncerttermekkel.
CIVILEK és ÖNKORMÁNYZATOK
A Kezdeményezések Régiója Brüsszelben Sopron, február 1. Kiss Judit Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség.
ACES Academy of Central European Schools Nemzetközi iskolai együttműködés Két, vagy több partner iskola között Támogatók:
2005. július 6-8. Zentai László  ICA Joint Seminar, Madrid 1 MADRID, Joint Seminar INTERNET-BASED CARTOGRAPHIC TEACHING AND LEARNING: ATLASES, MAP USE,
A Kezdeményezések Régiója Brüsszelben május 24. Kiss Judit Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nyugat-dunántúli Régió Brüsszeli Képviselete.
Az Arany János Tehetséggondozó Program diákszemmel
MegaService Europe Kft
Még kicsi ovis voltam amikor az óvónénikkel részt vettünk a szüreti felvonuláson. A nővérem már akkor a néptánc csoport tagja volt és természetesen.
Kistelek községben 1927-re készült el az első világháborúban elesett hősök tiszteletére épült emlékmű. A településről 1933 férfi vonult ki a frontra az.
Török találkozó. Indulás Schwechat-ról Csoportkép a repülőn.
Dr. Schiffer Csilla A család és az iskola kapcsolatának fejlesztése
Angliai tanulmányi út február március 16.
INNET Az interaktív térkép Duray Zsuzsa. Mi is az interaktív térkép? Olyan kép- és hangzóanyagokat, feladatokat tartalmazó felület, amely bemutatja a.
Vörösmarty-emlékhelyek Magyarországon
Szeged I. világháborús emlékhelyei
2014. Április 2-6 IV.Comenius találkozó Szicília - Agrigento.
A hátrányos helyzetű fiatalok felsőfokú tanulmányait elősegítő esélyegyenlőségi programom, amit az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogat és megvalósítója.
Ilyenek voltunk vadak és jók bűnösök közt is ártatlanok….
Határtalanul!.
A tavalyi évben a nemzetközi játék keretei között diákjaink kedvenc meséinek kiválasztását, angol nyelvre történő fordítását és továbbítását kérték tőlünk,
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Határtalanul pályázat Tanulmányi kirándulás középiskolásoknak HAT Értékelő óra május 26. Telepy Iskola.
Ökoiskola? Károlyi a régióban. Gyermekvédelem EGYÜTT A DROG ELLEN Az egész iskolát átfogó program: - szülők - tanárok - diákok részére előadásokat szerveztünk.
DÉL-KOREA ASAN, SZÖUL AUGUSZTUS  Augusztus között a dél-koreai Asanban, testvérvárosok számára szervezett táborban vettünk részt.
„Mutasd, csinálom, tudom, nem adom fel” tanári továbbképzési program Malaga Február
Katonasírok és katonai emlékhelyek Veszprém és Fehér megyében A pályázat időtartama: 2016.márc. - jún.15.
Határtalanul.
AZ IKSZ 50 ÓRÁJÁNAK INTÉZMÉNYI SZINTŰ TERVEZÉSE
Álmodtunk egy iskolát magunknak
Helyi védett értékek bemutatása a
HKIK XXIX. Küldöttgyűlés Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Velünk élő középkor Forrás:
Előadás másolata:

A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt diákok, így belga fogadó partnereikkel együtt mintegy résztvevője volt az eseményeknek.

A remek nyolcas! Diákjaink a brüsszeli Európa Parlament Látogatóközpontja előtt.

„Terülj, terülj, asztalkám…” csapatunk a magyar finomságokkal megrakott asztal mellett a nemzetközi ételbemutatón.

Előkészületek a képzeletbeli 147. Duna konferenciára Ausztria, Magyarország és Szlovákia között. Felkészültünk, lejátszottuk, felvettük… Eredmény a közös honlapon.

Kemény munka folyik … a diákok 16 különböző projektfeladaton dolgoztak, nemzetközi csoportokban. Az eredmények prezentációk, filmek, makettek, rajzok, műalkotások, fotók és még sokféle egyéb formában a közös honlapon találhatóak.

A projektmunka mellett jutott idő együttes kirándulásokra is. Jártunk Brüsszelben…

… és meglátogattunk első világháborús emlékhelyeket; egy múzeumként megőrzött lövészárokrendszert és egy vadonatúj múzeumot Diksmuideben valamint megnéztük vezetéssel Ypres városát, …

…, amely az egyik leghírhedtebb állóháborús helyszín volt, és ahol a város közepén vannak a katonai temetők, mint a képen látható brit is, mind a mai napig…

Utolsó közös napunk elején egy fiatal belga EU parlamenti képviselő-jelölt beszélt nekünk az EU működéséről, majd kiállítást rendeztünk a végzett munka eredményeinek bemutatására.

A záró expón diákok, tanárok, szülők egyaránt megismerhették munkánk eredményeit laptop képernyőkön, posztereken, kivetítőkön keresztül.

Egész héten remek időnk volt, így az estét hatalmas szabadtéri barbecue partival és közös tánccal, énekkel zártuk! Igazán emlékezetes záró találkozón vettünk részt!