Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Marketing- és reklámügyintéző. KEDVCSINÁLÓ Reklámzabálók Promóciós kiállítás Promóciós kiállítás Év eleji kirándulás Év eleji kirándulás Egynapos kirándulás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Marketing- és reklámügyintéző. KEDVCSINÁLÓ Reklámzabálók Promóciós kiállítás Promóciós kiállítás Év eleji kirándulás Év eleji kirándulás Egynapos kirándulás."— Előadás másolata:

1 Marketing- és reklámügyintéző

2 KEDVCSINÁLÓ Reklámzabálók Promóciós kiállítás Promóciós kiállítás Év eleji kirándulás Év eleji kirándulás Egynapos kirándulás Egynapos kirándulás Reklámtervezés SAJT-Ó tájékoztató SAJT-Ó tájékoztató Mi a marketing? Mi a marketing?

3 Tudod mi az a reklámzabá-ló?

4 Reklámzabálók A 13. M osztály tanulóinak nem mindennapi élményben van részük november tájékán. Részt vesznek a Reklámzabálók éjszakáján a Kongresszusi Központban. A fergeteges éjszakán kb. 600 reklámfilmet vetítenek a világ minden tájáról.

5 A program általában este nyolc órakor kezdődik és hajnal három óráig tart. Mi bírtuk hajnalig!

6 Ez is promóció! Brazíliát népszerűsítő táncos lányok is szórakoztatták a közönséget!

7 Ezek a filmek humorosak, meghatóak, impozánsak, néhol giccsesek, döbbenetesek és nosztalgikusak. Hűen tükrözik a reklámműfajban megbúvó filmművészetet, tükrözik a kort, amelyben készültek, valamint annak az 54 országnak a hangulatát és kultúráját, ahonnan érkeztek. A vetítés mellett koncert, karaoke show, díjkiosztás, támogatók promóciós versengése, nyereményjátékok teszik még izgalmasabbá a felejthetetlen éjszakát.

8 A 2005. évi 7. PROMOTION Nemzetközi Marketing- kommunikációs Szakkiállítás hivatalos hirdetését látjátok! Ugye, hogy mennyire számít a megfelelő tálalás?

9 A marketing és kommunikáció világában mindig újabb és újabb megoldások születnek, melyek még hatékonyabbá teszik az eladást. A végzős osztályok kilátogathatnak a hazai marketing-kommunikációs szakma egyik legrangosabb és legátfogóbb kiállítására a HUNGEXPO területére. Rengeteg ötlettel, újdonsággal találkozhatunk itt. Várjuk a következőt!

10 Kirándulás Az esztétika óra keretében egynapos kirándulást szervezünk egy látnivalókban gazdag magyar városba. Cél, hogy a SZÉP-ről ne csak beszéljünk, hanem közvetlen valóságában átéljük, és felfedezzük hazánk kulturális értékeit. Az előző osztály Pécsett volt. A mostani diákok TATÁ-ra látogattak. Néhány látnivaló következik:

11 TATAI KIRÁNDULÁS Az Öreg-várban lévő kiállítások: Középkori kőtár Lovagterem Freskóval díszített római szoba Főúri élet c. kiállítás Fazekasműhely

12

13

14 A fotó készítője:

15 Görög-római másolatmúzeum 200 darab antik szobor látható a Zsinagóga épületében

16

17

18 Kilátás a Fellner Jakab Kilátóból A Geológiai Szabadtéri Múzeumot látjuk és a Kálvária- Dombot.

19 Művészetek Palotája

20 Nemzeti Színház – 1.

21 Nemzeti Színház – 2.

22 Tervezés Egy nem létező termék (epres-kávés csokoládé) csomagolóanyag terve látható. Természetesen a termék nevét is a tanulók találták ki

23

24  Szlogent   Szórólapot   Plakátot   Reklámfilmet   Csomagolóanyagot  A tanév vége felé összefoglaló feladatként alkotunk egy adott termékre:

25 Mi a marketing? Egy nagyvállalatnál focimeccset rendeznek a marketing és a karbantartó osztályok között. A meccset a karbantartók nyerik nagy fölénnyel. A vállalati hirdetőtáblán megjelenik a marketing osztály beszámolója a mérkőzésről:

26 Ez a marketing! Örömmel jelenthetjük, hogy a 2005. évi futball szezonban a marketing osztály második helyet szerezte meg, míg a karbantartók – mindössze egyetlen győzelemmel – az utolsó előtti helyen végeztek.

27 SAJT-Ó TÁJÉKOZTATÓ

28 Kerületi rendezvényen népszerűsítettük iskolánkat: Standot állítottunk fel, szórólapot osztogattunk, A nevéhez hűen a SAJT-Ó tájékoztatón - az információk mellett - sajtfalatkákkal kínáltuk az érdeklődőket.

29


Letölteni ppt "Marketing- és reklámügyintéző. KEDVCSINÁLÓ Reklámzabálók Promóciós kiállítás Promóciós kiállítás Év eleji kirándulás Év eleji kirándulás Egynapos kirándulás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések