Közösségi portálok használata

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Advertisements

Vírusok, kémek és egyéb kártevők
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
KAMPÁNY TERV Út az egésséges életmód fele
Kereső program használata Készítette: Berger Nikolett
FELHASZNÁLÓI TARTALMAK A HELYI NYILVÁNOSSÁGBAN 2012, Gödöllő.
A KÖZÖSSÉG ÉRTÉK.. K ÖZÖSEN. Egyesületünk tagjai 2010-ben kezdte a közös munkát. Programjaink a éves korosztálynak szólnak.
Hülber László SZTE BTK Neveléstudományi Doktori Iskola
Közösségi oldalak használata
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
DPR és webfejlesztés Aknai Péter Tartalommenedzser, PTE DPR Szakmai Nap, április 15.
WEB 2 eszközök, közösségi portálok az oktatásban
Közösségi portálok használata
Játék, letöltés... Van –e élet a neten ezeken túl?
A Kék Vonal Internet Helpline tapasztalatai
Süveges László Tanárom neve: Szabóné Székely Éva
Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő
Közösségi portálok használata (Etikett, veszélyek..)
Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? "
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Kimeneti követelmények a 8. osztály végén
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok Készítette : Várszegi Enikő Felkészítő tanár: Nagy Éva Tátra Téri Általános Iskola 1204 Budapest, Tátra tér 1.
Közösségi portálok használata (Etikett, veszélyek..)
Közösségi portálok használata
Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagintézménye
Informatika verseny január 25. Hunyadi János Gimnázium
Közösségi portálok használata
Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata
Közösségi portálok ajánlott használata
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata, avagy útmutató a helyes alkalmazáshoz
Közösségi portálok használata
Hogyan lehet használni a keresőprogramokat? Készítette: Tankó Csongor Felkészítő tanár: András Izabella Gábor Áron Iskolaközpont Szentegyháza.
Közösségi oldalak Készítette: Tóth Petra Felkészítő tanár:
Közösségi portálok használata (etikett,veszélyei)
A közösségi portálok használata. (Etikett,veszélyek…)
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata
Az internet használata
Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.
Védőangyal!.
Közösségi oldalak használata
Közösségi oldalak: újabb aspektusok a kapcsolatokban Dr. Kósa Éva PPKE, BTK, VJK Internet konferencia Szeptember
Szűcs Norbert A SIP oktatási tapasztalatai Magyarországon.
VII. Nemzetközi Médiakonferencia „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra" szeptember Balatonalmádi Fiatal group leaderek Facebook használati.
Kell –e érzékenyíteni a munkáltatókat? Csapó Gábor OSGOOD Szolgáltató Az OFA FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban című TÁMOP – /
Pankász Balázs PTE FEEK Munkapszichológia és Ergonómia Tanszék
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
Kapcsolataim a neten. Bemutatkozás a virtuális világban – magunkról a Facebook-on.
Az internet. Kezdetei, elterjedése Az USA hadiipara orosz támadásra készülve decentralizált rendszert alakított ki Ennek civil ágát szabaddá tették egyetemek.
Közösségi portálok használata Tepszis Barbara 8/A Salamon Róza (felkészítő tanár) Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola,Egységes.
Tűnődtem… " Kik az én számítógépes barátaim ? ".
 Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek,
Készítette: Peterdi Panna 1.Története 2.Felhasználói 3.Videó+film 4.Előnyei 5.Hátrányi.
ADATVÉDELEM, ADATBIZTONSÁG Készítette: Horváth Tünde.
A Biztonságos Böngészés Program március. 2 Az internet csodálatos dolog és nélkülözhetetlen eszköz MI A PROBLÉMA?
A rendezvény az Emberi Erőforrás Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Wekerle.
Közösségi hálózatok Rigó Adél  Webes alkalmazások  Kapcsolatteremtés: személyes ismerősök/hasonló érdeklődésű ismeretlenek  Áttekinthető.
Közösségi oldalak az oktatásban gyakorlati szemszögből Uher Bertalan zenetanár Csermák Antal AMI, Veszprém Öveges József Szakképzőiskola, Gimnázium és.
Dr. Zelena András Ph.D. Mit illik a közösségi médiában? (Mit nem illik a Facebook-on)
Munkaerőpiaci kihívások Az új generációk elvárásainak megjelenése a kiválasztásban Készítette: Farkas Edit közvetítési üzletág vezető.
PÁRBESZÉD 2.0. Pécsi Ferenc Közösségi kommunikáció a falakon belül.
Tanuló neve:Faragó Dominik János Felkészítő tanár:Győri Tamás
Erre használom az internetet
Digitális világ Rólunk a világnak Írjunk blogot!
Közösségi oldalak használata
3. osztályban.
Előadás másolata:

Közösségi portálok használata Tulcsik Marcell Felkészítő tanár: Horváth Betti Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskola 1144 Bp., Kerepesi út 124.

Mi az a közösségi portál?? A közösségi portál egy olyan oldal, ahol ismerősöket lehet keresni. Fontos a kapcsolattartás szempontjából is. Ilyen pl. a Facebook, az IWIW, a Myvip , hi5, Twitter, Myspace… Az IWIW és a myvip magyar találmány, de a Facebook-ot Amerikában találta ki Mark Elliot Zuckerberg.

3. Miért szeretem én Facebook-ot? Én naponta többször is bejelentkezem a Facebook-ra. Személyes üzenetet egy ismerősömnek. A facebook azért a legjobb, mert egy csomó mindent lehet csinálni, pl. chat-telni, játszani, fotókat és videókat feltölteni, linkeket feltenni az üzenő falra, híreket, bejegyzéseket közzétenni. Nekem kb. 700 ismerősöm van, és több mint 200 képet is feltöltöttem. A képek főleg a Siketlimpiáról szólnak, mert erre nagyon büszke vagyok. 2009-ben, Tajvanban megnyertük vízilabdában az olimpiát!

4. Milyen közösségi portálokat vannak, amik nem ismertek Anoním Önsajnálók Oldala Szellemi közösség és út kereső Újra itt a ValóVilág Nőivonal ÉFE - Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesülete Társkeresés Gyászportál

5. Közösségi portálok etikettje Sokan kihasználják a közösségi portálokat, reklámfilmeket küldenek, ezt nem szabadna. Én nem szoktam ezeket elolvasni, mert nem érdekel. De vannak néha hasznos linkek is az üzenő falon. Nem illik meztelen fotókat, undorító videókat feltölteni! Nem illik az üzenő falon káromkodni, trágár szavakat használni!

6. Közzöségi portálok etikettje Nem illik az ismerőseimről feltenni képeket, videókat anélkül, hogy megbeszéltük volna vele! Nem illik egymást bántani! Nem beszélek csúnyán, nem szidok másokat

7. Közösségi portálok veszélyei Sajnos, egyre jobban terjednek a számítógépes vírusok, és ezekkel itt a közösségi oldalakon is találkozhatunk. A január 27-ei Híradóban is beszámoltak arról, hogy a facebook-on nagyon sok fiatal, tizenéves, olyan fotókat is feltölt magáról, amiket beteg emberek sex-oldalra feltöltenek, és ott mindenki láthatja ezeket a képeket.

8. Közösségi portálok veszélyei El kell magyarázni a kamaszoknak, hogy gondolkodjanak, mielőtt minden adatot megadnak magukról, mert ezeket mások kihasználhatják! Függőséget okozhat Adat szivárgás Név Pedofília Ha a munkaadó megnézi, lehet, hogy nem alkalmaz

9. A Facebook függőség! Én is sajnos függő vagyok, nem tudom, mit szeretek benne a legjobban! Az osztályom negyede is függő már, sőt a hallássérültek teljesen függővé váltak már! Itt sokkal egyszerűbb kommunikálni, hiszen mi telefonálni nem tudunk.

Köszönjük a figyelmet Vége = D