Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A KÖZÖSSÉG ÉRTÉK.. K ÖZÖSEN. Egyesületünk tagjai 2010-ben kezdte a közös munkát. Programjaink a 10-30 éves korosztálynak szólnak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A KÖZÖSSÉG ÉRTÉK.. K ÖZÖSEN. Egyesületünk tagjai 2010-ben kezdte a közös munkát. Programjaink a 10-30 éves korosztálynak szólnak."— Előadás másolata:

1 A KÖZÖSSÉG ÉRTÉK.

2 K ÖZÖSEN. Egyesületünk tagjai 2010-ben kezdte a közös munkát. Programjaink a 10-30 éves korosztálynak szólnak

3 Ö NKÉNTESSÉG. a tagok önkéntesek, így az egyesületi munka mellett, civil és piaci szervezeteknél végeznek különböző szakmai feladatokat.

4 S URF S AFE ! Projektünkbe 30 fiatalt vontunk be, kilenc hónapon keresztül foglalkoztunk a biztonságos internetezéssel és animáció készítéssel

5 Y OUTH IN A CTION Projektünket az Európai Unió Támogatta. Az FLP program keretében lehetőségetek van csereprogramokban, nemzetközi önkéntes programokban részt venni. Mobilitas.hu

6 A Z INTERNET VESZÉLYES.

7 O NLINE =O FFLINE Vásárlás. Vennél az utcai árustól „olcsó” iPhone-t? Személyes adatok. Mi történik, ha a személyiddel vesznek fel hitelt? Jelszó. Odaadnád bárkinek a lakáskulcsod? Identity theft. Bevállalnád, hogy helyetted más írja meg a dolgozatodat?

8 O NLINE =O FFLINE Mobbing. Eltűrnéd-e, hogy az iskolaudvaron folyton bántsanak? Hoax. Ugye nem küldenéd tovább mindenkinek a Rossmann katalógusokat? Vírus. Elkapnál-e szándékosan egy megfázást?

9 F ACEBOOK - A DATVÉDELEM A közösségi oldalon egy menüpont alá vannak elhelyezve a beállítások, de koránt sincs szem előtt. Miért?

10 J ELSZAVAK Nagybetűk. Kisbetűk. Számok. Speciális karakterek.

11 J ELSZAVAK 2 Mindig figyelj arra, hogy valóban oda jelentkezz be, ahova eredetileg akartál.

12 M OBBING Interneten sokkal könnyebb bántani másokat. De könnyebb elkerülni is. Tiltsd le, rejtsd el.

13 A T E PROFILOD Megfelelő stílus a megfelelő helyen. Mindenkinek mást szeretnél megmutatni magadból – az interneten is. A Facebook-on ellenőrizheted, hogyan látják mások a profilodat.

14 J ÖVŐ. közösségi tér, ahol állandó szolgáltatások mellett téma specifikus projektek futnak

15 H APPY N EW Y EAR. Nemzetközi csereprogramok, LARP tréning tavasszal,Point of view projekt…májustól Cut Together S TAY T UNED !

16 K ÖSZÖNJÜK A F IGYELMETEKET ! egyutthato.eu info@egyutthato.eu


Letölteni ppt "A KÖZÖSSÉG ÉRTÉK.. K ÖZÖSEN. Egyesületünk tagjai 2010-ben kezdte a közös munkát. Programjaink a 10-30 éves korosztálynak szólnak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések