Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ciprusi kaland.
Advertisements

KLUB OÁZIS Neckermann Klubszállodák
A Wörth-i tó Fényképezte: Szedő Iván 2008 Kattints!
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Boya Eagles Golf & Country Club
Nagyigmánd október Miért szeret itt élni? • Csendes, nyugodt falusias és családias környezet • Környék legszebb települése • Fejl ő dik.
Rév apartmanok Abádszalók 2010 téli ajánlata. A KÖZKEDVELT NYÁRI ÜDÜLŐHELY TÉLEN IS VÁRJA RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT A LÉKHORGÁSZAT, A KORCSOLYÁZÁS, A JÉGHOKI,
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
Előzmények  Tervezés  Szakemberek alkalmazása (testnevelő tanár, edző, rekreációs szakember, OKJ-s végzettségű segítő..stb)  Hivatalos meghirdetés.
A szabadidő fogalma.
Balatonföldvár Neptun Apartmanház.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
Szállodaláncok Magyarországon
Nyár 2012 – Mediterrán utazások repülővel. Kedvezm é nyeink ig a k ö vetkezők: CSAL Á DI KEDVEZM É NY: Minden olyan foglal á sn á l, ahol egy.
Dél Amerika Dél-Amerika területe 17 840 000 km² a Föld felszínének kb. 3,5%-a ös adat szerint népessége több mint 371 000 000. Területe alapján a.
Velencei Termálhotel és Spa. Magyarország Termálvizei:  Az ország területének 80%-a alatt termálvíz készlet van.  Hazánkban van az ötödik legnagyobb.
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
TISZTA MATRAC ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Az animáció Kurzusvezető: Készítette: Dr. Tóth András Palla Melinda
Magyarország Természeti Kincsei
HOLIDAYSPORTGROUP divíziói
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
A Velencei-tó értékei.
Készítette: Horváth Mónika
Dubai, a fények városa Szerző: Tari Tímea SZTE-GYTK
199 EUR-tól 166 EUR-tól Neckermann Börze Nyár 2013
Olaszország.
A legjobb weboldás! “Oszd meg a tudásodat másokkal: ez az egyik módja annak, hogy halhatatlan légy.” (Dalai Láma)
A golf pálya 61 hektáron elterülő, gyönyörű természeti környezetben található, Debrecentől 25 km-re, 25 perc távolságra gépkocsival. 1 Boya Eagles Golf.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
Huacachina Peru Peru délnyugati részén, a forró sivatagban, Ica város közelében van egy természetes kis tó: a Huacachina Oázis. A tó zöldszínű vize és.
BAHRAIN.
Szlovák vendégeket Észak-Magyarországra! Buzás Judit Idegenvezető.
A közgáz Az 5 legjobb dolog.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem.
A Kanári-szigetek 7 nagy és 6 kisebb szigetből álló csoport az Atlanti óceánban, az északi szélesség 27. és 30. foka, valamint a nyugati hosszúság 13.és.
Készítette: Nagy-Kovács Beáta Míra 2356./18. tétel
Nincs helyem szanatóriumban! PS. Hangszórót bekapcsolni Úgy két évvel ezelött a feleségemmel utazgattunk a Fölközi Tengeren a Princess Hajótársaság hajóján.
KERESLET ÉS KÍNÁLAT AZ EGÉSZSÉGTURIZMUSBAN 3. Előadás/Szeminárium
Nyugat-Dunántúli Termál- és Gyógyfürdők
Balaton „Tengernyi élmény itthon”. A legjelentősebb belföldi fogadóterület I-IX. hó: (22,2,%) A teljes vendégforgalom alapján második I-IX.
Horvátországi szállások összehasonlítása Készítette: Herczeg Boglárka.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
„Nekem a Balaton a Riviéra” – tapasztalatok a balatoni strandellenőrzés kapcsán Varga-Dani Barbara Regionális marketing igazgató.
Lanzarote / Wizz Air.
Erasmus+ program HU01-KA  
Copacabane Strand mehr USA FELSŐ-TÓ APOSTOL-SZIGETEK JÉGBARLANGOK
Regionális marketing igazgató
Lanzarote / Wizz Air.
Paradigmaváltás a wellness szolgáltatások terén
TENERIFE.
Katalógus prezentáció 2017 NYÁR
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Irány Pécs! kártya.
CSODÁLATOS KÉPEK.
Erasmus+ program HU01-KA  
Előadás másolata:

Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb szolgáltatással.

Puerto de Mogán, Gran Canaria Hotel Cordial Mogán Playa App. Cordial Mogán Valle Maspalomas, Gran Canaria Bungalows Cordial Green Golf Bungalows Cordial Sandy Golf Playa del Inglés, Gran Canaria Bungalows Cordial Biarritz Golf del Sur, Teneriffa Aparthotel Cordial Golf Plaza Sokrétű kínálat a Kanári - szigeteken

Puerto de Mogán Gran Canaria  A kanári szigetek legkedvezőbb klímája  “Kis Velence” Gran Canaria délnyugati partján  Egyediség és csodálatos környezet  Különlegesség és eredetiség  Ideális hely: A nyugalmat keresőknek Idősebbeknek Szerelmes pároknak  Kisgyerekes családoknak

Hotel Cordial Mogán Playa Puerto de Mogán, Gran Canaria Luxus és pihenés A nemzetközi utazásszervezők több kitüntetését is elnyerte a szálloda: Neckermann Primo, ITS Red Star Award, TUI Holly Független nyaralók által tesztelt és kimagaslóan értékelt szálloda: Alábbi online portálokon többször is nyert a szálloda: Tripadvisor: a Top Hotelek Listáján a Kanári szigetek viszonylatában első helyezet Holidaycheck: 2. legkedveltebb hotel Gran Canaria-n, melyet 98 %-os aránnyal ajánlottak tovább. Trivago díjazta a Cordial Mogán Playa szállodát mint a Kanári – szigetek legjobb 4*-os szállodája

Inagua Spa Hotel Cordial Mogán Playa Puerto de Mogán, Gran Canaria

Ínycsiklandó falatok Hotel Cordial Mogán Playa Puerto de Mogán, Gran Canaria

Sport & Szórakozás Hotel Cordial Mogán Playa Puerto de Mogán, Gran Canaria

Extra Divers - Búvárközpont Hotel Cordial Mogán Playa Puerto de Mogán, Gran Canaria

App. Cordial Mogán Valle Puerto de Mogán, Gran Canaria Családok számára ideális 303 db minden kényelemmel felszerelt nagy méretű apartman 1 vagy 2 halószobával Nyugodt környezetben és strand közelben található A vendégek 91 % ajánlotta tovább a szállodát a Holidaycheck. de oldalon.

Bungalows Cordial Green Golf Maspalomas, Gran Canaria Családok számára ideális Teljes felújításon esett át 2006 nyarán A vendégek 90 % ajánlotta tovább a szállodát a Holidaycheck. de oldalon Közvetlenül a „Campo de Golf” golfpálya mellett található. Naponta több ingyenes transzferjárat közlekedik a strandra 266 db Duplex-Bungalow egy vagy kettő hálószobával Hetente többször animációs programok a fiataloknak és időseknek egyaránt Két hatalmas medence

Aparthotel Cordial Golf Plaza Golf del Sur, Teneriffa Neckermann Klub Oázis szálloda Családok számára ideális Nagy apartmanok 1 vagy 2 hálószobával „Miniclub” Gyereksarok és játszótér Nyugodt csendes környezetben fekszik Messze a forgalomtól és a tömegturizmustól Magyar nyelvű animáció Gyermek mendencék Este Minidiscó

Köszönjük a figyelmüket! Elérhetőségeink: