Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TISZTA MATRAC ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TISZTA MATRAC ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás"— Előadás másolata:

1 TISZTA MATRAC ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás
szállodák számára TISZTA MATRAC

2 MI VAN A MATRACBAN? izzadság pollenek házipor penészgomba spórák
Az ágyak matracaiban a legkülönbözőbb szennyeződések fordulnak elő izzadság pollenek házipor penészgomba spórák vírusok emberi felhám Mindezek elégségesek ahhoz, hogy a házipor atka megéljen a matracokban! A házipor atka allergiát okoz, ami légúti- és asztmatikus betegségben szenvedő vendégeiknek kellemetlen éjszakákat szerezhet. (1980 óta az asztmás megbete-gedések száma 75%-kal nőtt.)

3 A HATÉKONY MEGOLDÁS A több mint 20 éve több kontinensen működő német POTEMA-cég egyedi szabadalma kielégíti az alábbi elvárásokat: tartós, mérhető eredmény környezetbarát technológia kockázatmentes gyors költségkímélő beruházást nem igényel minősített szolgáltatás A POTEMA-technológia nem okoz fennakadást a napi üzemelésben és nem igényel többlet munkaerőt!

4 tisztítás a helyszínen azonnal ágyazható tartós (min. féléves) hatás
TECHNOLÓGIA A hordozható matracporszívó közvetlenül a szállodai szobákban használható. A szívóerőt ultrahang-közeli frekvenciájú rezgés egészíti ki, így az organikus szennyeződés apró részecskékre bomlik. A készülék a matrac legmélyéről is képes eltávolítani a poratkákat és egyéb szennyeződéseket. Ezzel egy időben a beépített UV-fényt sugárzó egység fertőtleníti a matrac felületét. szívóerő 20 cm mélységig vegyszermentes száraz technológia tisztítás a helyszínen azonnal ágyazható tartós (min. féléves) hatás 90 cm széles matrac 12 perc 99,6%-os hatékonyság szennyeződés begyűjtése

5 ÉRDEMES TUDNI… HOTELSTARS PROGRAM MARKETING-ELŐNYÖK
A POTEMA-technológiával végzett rendszeres matractisztítás az új szállodai kategória-besorolásnál értékes pontokat jelent. MARKETING-ELŐNYÖK A nemzetközi utazók a szálloda-választásnál egyre gyakrabban veszik figyelembe ezen szempontokat. Az antiallergén megoldások sokak számára egyenlőek az éjszakai nyugalommal, pihenéssel.

6 Pl. 300 ágy, 24 havi gyakoriság: csak 30.000 HUF/hó
ÁRAK, KONSTRUKCIÓK Akár egyösszegű költségben, akár havi részlet-fizetésben gondolkozik, többféle fizetési konstrukciót kínálunk: 2.400 HUF/matrac (SGL) - 10% engedmény - egyösszegű kifizetésnél - alapár - 12 havi részlet- fizetésnél 2.700 HUF/matrac (SGL) 24 hónapos részlet- fizetés (A kategória-besorolás 24-havi rendszerességet követel meg.) 2.400 HUF/matrac 10% engedmény részletfizetés tervezhető kiadás rugalmasság egyeztetett ütem Pl. 300 ágy, 24 havi gyakoriság: csak HUF/hó

7 REFERENCIÁINK

8 TANUSÍTVÁNYOK


Letölteni ppt "TISZTA MATRAC ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás"

Hasonló előadás


Google Hirdetések