Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Horváth Mónika

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Horváth Mónika"— Előadás másolata:

1 Készítette: Horváth Mónika
Tiszafüred turizmusa Készítette: Horváth Mónika

2 Tartalolmjegyzék Elhelyezkedése Látnivalók Szórakozási lehetőségek Szálláslehetőségek Elérhetőségek

3 Elhelyezkedése Tiszafüred Magyarország észak-alföldi régiójának központja. Emellett a Tisza-tó turisztikai régió központja is. Tisza-tó „fővárosának” is nevezik. Ezen a területen a legmagasabb a napsütéses órák száma, mely igen kedvező a turizmus szempontjából. A környék védett természeti értékekben gazdag terület.

4

5 Látnivalók Bőrműves Alkotóház Kiss Pál Múzeum Hortobágyi Nemzeti Park Nyugati Fogadó Városi Könyvtár és Információs Központ Városi Művelődési Központ Nyúzó Gáspár Fazekas Tájház

6 Szórakozási lehetőségek
A város a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Az üdülőterület az ökoturizmus célpontja. Az idelátogatóknak lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén kerékpáros túrán való részvételre. A Kis-Tisza partján szép, kiépített környezetben található a szabad strand, fürdési és vízi sportolási lehetőségekkel. Termálfürdője igazi vízgyógyászati kultúrát honosított meg itt.

7

8 Szálláslehetőségek Tisza Balneum Hotel Tiszafüred****: A Tisza Balneum Hotel**** Konferencia és Wellness központ egyedi és különleges környezetben, közvetlenül a Tisza-tó partján található Tiszafüreden. Sulyom Vendégház Tiszafüred: Apartmanjaik Tiszaörvényen, az élő Tiszához közel, 2 perc gyalogútra vannak. Thermal Camping Tiszafüred: A Thermal Camping a termálfürdő mellett található. Vendégeik a fürdő szolgáltatásait egész nap korlátozások nélkül vehetik igénybe.

9

10 Elérhetőségek Tisza Balneum Hotel Tiszafüred 5350 Tiszafüred, Húszöles út 27. Tel..: / Sulyom Vendégház 5350 Tiszafüred, Tiszai kertsor u. 9. Tel.: +36 (30) Thermal Camping Tiszafüred 5350 Tiszafüred, Húszöles u. 2. /

11 Köszönöm a Figyelmet!


Letölteni ppt "Készítette: Horváth Mónika"

Hasonló előadás


Google Hirdetések