K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lépj tovább a szolgálatban!
Advertisements

Ami a Tiéd.
A HÁROM FA.
Feltehetek egy kérdést?
A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem.
( Bokrétás András) 7 mp.-ként automatikus váltás.
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
Jézus (tudományos) halála
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Istentől áldott húsvéti ünnepeket! Készítette: Mecseki Csilla Angéla 2011.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
Névnapodra Szeretettel!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Isten igéje éles kard,mely véd. Boldog a ki azzal vív csatát mert győzhet százszor is.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Napra Valentin.
42. zsoltár.
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad a levelet!!!
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Vicces, hogy milyen könnyű levegőnek nézni Istent, és csodálkozni, hogy a világ pokollá válik.
Olvasd lassan és csendben!.
Vigasztaljátok, vigasztaljátok népemet, így szól Istenetek
„Aki megtartja parancsait, Istenben él és Isten őbenne.” (1Jn 3, 24).
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
Jó reggelt- Isten hozott !.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Michal Snunit A lélekmadár
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad ezeket a gondolatokat!
A BIBLIA KÖZEPE. Vajon melyik fejezet a legrövidebb a Bibliában? A 117. Zsoltár.
„ Én vagyok az ÚR, aki szeretetet, jogot és igazságot teremtek a földön, mert ezekben telik kedvem – így szól az Úr ! „ Jer a.
All we love, we left behind
1 Továbblépés - Az üzenet.
JÓ REGGELT !.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Olvasd lassan és csendben!
JÓ REGGELT !.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Áldjad én lelkem a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Hárfa és lant, mennyei angyali hang, mind az Ő szent nevét áldják.
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Nem tudom mikor lesz.
REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta:
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
AZ ÉLŐ ISTEN TISZTELETE
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
Jegyezd meg jól, nem te döntöttél, hogy megszüless vagy sem
Előadás másolata:

K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el. De mivel a dicsőséget saját magának akarta, úgy döntött, hogy egyedül mászik fel a csúcsra.

Elindult felfelé. Telt az idő és késő este lett. Ahelyett hogy éjjeli sátrát elkészítette volna, folytatta a mászást, mindaddig, hogy besőtétedett.

Sűrű éjszaka terült a hegytetőre. Az ember körül minden fekete volt. A napot és a holdat nehéz felhők takarták be és semmi sem látszott.

És ahogy így mászott felfelé, éppen egy pár lépésre a csúcstól, megcsúszott és nagy gyorsasággal esni kezdett. Csak fekete pontokat látott és érezte a nagy erőt ami borzasztóan húzta lefelé. Ezekben a félelmetes percekben életének minden szép és csúnya pillanatai lejátszódtak a szeme előtt

A teste a levegőben lógott... Csak a kötél tartotta. Abban a pillanatban csak azt tudta kiálltani: Istenem segíts! Elgondolkodva azon hogy milyen közel van a halálhoz, hirtelen megérezte, hogy milyen erősen húzza az a kötél amivel meg volt kötve.

Az égből váratlanul egy mély hang hallatszott: «Mit akarsz hogy tegyek?» Ments meg, Istenem!

“Tényleg hiszed, hogy megmenthetlek?” Persze, hogy hiszem!

AKKOR VÁGD EL A KÖTELET AMIVEL MEG VAGY KÖTVE... Egy pillanatra csend lett. Az ember úgy dönt, hogy teljes erejével kapaszkodik a kötelébe

A mentőcsapat meséli, hogyan találták meg másnap az elhunyt és megfagyott hegymászót. A teste lógott a kötélen, amihez oly görcsösen ragaszkodott. CSAK HÁROM MÉTERRE A FÖLDTŐL...

És te? Mennyire ragaszkodsz a kötelékedhez? Elengednéd?

Soha ne kételkedj abban, ami Istentől jön. Soha ne mondd, hogy elfelejtett vagy elhagyott. Soha ne gondold, hogy nem gondoskodik rólad. Jegyezd meg hogy mindig jobbján tart Téged. Ha ez az üzenet a Te számodra áldás oszd meg azokkal akit szeretsz Isten áldjon...