A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Advertisements

Úton böjtben.
Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
Hozzád jövünk, Urunk, ó, segíts, Ne szóljon Igéd hiába
BÁTOR VAGY GYÁVA (alamuszi) KERESZTYÉN VAGY?
Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
Úton böjtben. A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz! A bajban lelkem társtalan – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj!
Úton böjtben.
Vigasztaljátok, vigasztaljátok népemet, így szól Istenetek
Anyák napjára szeretettel… Budaörs, 2013.május 7.
Istenünk, sok-sok feszültség,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Ébresztő!.
Urunk. Ádvent van, és mi várunk
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Urunk. Ádvent van, és mi várunk
Jó reggelt- Isten hozott !.
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Ez a föld.
Úton böjtben.
Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Boldog 2014-et !.
JÓ REGGELT !.
Feltámadt ! – húsvét után…
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
JÓ REGGELT !.
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
JÓ REGGELT !.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
BÖJT 2014.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Uram, Tehozzád emelem lelkem, Tebenned bízom Istenem.
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
Nagy Úr, ha ajkunk feléd kiált
Miért kullogsz még a kõ felé. Jézus feltámadt a sírból
Örvendjetek, vigadjatok,
Dávid imádsága..
Örvendjetek, vigadjatok,
Bárányom, Bárányom, Istennek Báránya, könyörülj rajtam, hadd jussak jobb sorsra! Adj nekem nagy hitet, amíg lehet! Formáld kedved szerint a szívemet!
Hozzád emelem lelkemet, Uram, 
Tüzed Uram, Jézus, szítsd a szívemben, lángja lobogjon elevenebben
Könyörülj rajtam kegyelmeddel, Istenem, töröld el hûtlenségemet nagy irgalmaddal!
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
a dicsőség örök Királyát! Mind az ő szent nevét áldják!
Örvendjetek. 1. Örvendjetek, vígadjatok, Mert ím az Úr feltámadott, Szent hitünknek ez ad új erőt, Íme igazat mondott!
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
JÓ REGGELT !.
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
JÓ REGGELT !.
I-078. Miért kullogsz még a kő felé? Jézus feltámadt a sírból! Ez a hajnal lett a győztesé, velünk lesz mindig ő. Halleluja, lásd a nagy csodát, Jézus.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
68.
Előadás másolata:

A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz! A bajban lelkem társtalan – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj! Nézd, rámtör a bűn már! Te adj –Te adj erőt – erőt, Krisztus, kegyelmezz!

Ha arcod fényét elfedem – Krisztus, kegyelmezz Ha arcod fényét elfedem – Krisztus, kegyelmezz! Te újból szólíts, Istenem! – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj! Nézd, rámtör a bűn már! Te adj –Te adj erőt – erőt, Krisztus, kegyelmezz!

Ha ajkam vétett ellened – Krisztus, kegyelmezz Ha ajkam vétett ellened – Krisztus, kegyelmezz! A jó hírt zengjem csak Veled – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj! Nézd, rámtör a bűn már! Te adj –Te adj erőt – erőt, Krisztus, kegyelmezz!

Világosságom és segítségem az Úr,kitől félnék Világosságom és segítségem az Úr,kitől félnék? Életemnek ereje az Úr, kitől rettegnék? Ha rám támadnak is a gonoszok, szorongató ellenségeim,hogy marcangoljanak engem, majd megbotlanak és elesnek. Ha egy egész tábor is jön ellenem, nem fél a szívem. Ha háború is tör rám én akkor is az Úrban bizakodom. Halld meg Uram hívó hangomat! Könyörülj rajtam, hallgass meg! Ha ezt mondod: Járuljatok színem elé! - szívem így válaszol: színed elé járulok Uram! Ne rejtsd el orcádat, ne utasítsd el hangosan szolgádat! Te vagy az én segítségem,ne vess el, ne hagyj el, szabadító Istenem! Ha apám, anyám elhagyna is, az Úr magához fogad engem. Reménykedj az Úrban, légy erős és bátor szívű, reménykedj az Úrban! Ámen. 27. zsoltár

Miért kullogsz még a kő felé? Jézus feltámadt a sírból! Ez a hajnal lett a győztesé Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

Miért maradnál a sötétben ? Jézus feltámadt a sírból! Szíved tárd a fényre egészen Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

Miért szomorkodnál hiába ? Jézus feltámadt a sírból! Indulj kiáltsd szét a világba Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

Nem lesz egyedül szívem többé, glóri’, halleluja! Velem van az én Uram mindörökké, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja!

BÉKESSÉG NÉKTEK !

Békesség néked !

Ne légy hitetlen, hanem hívő! ÉN URAM ÉS ÉN ISTENEM !

SZÉP NAPOT!