Készítette: Delta csapat: Nagy Júlia Gabriella,Rácz Tamás A logisztika logisztikája.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
LOGISZTIKA és a SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
Advertisements

KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Budapest, március 4. SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ Dr. Kocsis István vezérigazgató, BKV Zrt.
Készítette: Nagy Márton
MLBKT Konferenica 2012.
„A vasúti áruszállítás szerepe a logisztikai rendszerben ”
SAP best practice üzemeltető cégek számára
VisiScanner TM Beltéri látogatóelemző szoftver A vállalatról…  2005-ben alapították magyar szakemberek.
Logók és logfájlok Az online közönségmérés kihívásai.
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” 1 Emlékszel rá? 1. Hogyan megy a regisztráció? 2. Mire való a regisztráció?
A közúti fuvarozás nemzetközi szabályozása
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Földházi György osztályvezető vasútbiztonsági osztály
B – csoport E-kereskedelem logisztikája és E-logisztika
Új tájékozódási pontok, új tájékoztatási eszközök.
Intranet portál bemutató
E – Logisztika 1. szeminárium
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
Webbase valós idejű komplex flottamenedzsment szolgáltatás
Az Exchange/Outlook rendszer n Ebben a részben az olvasó megismerkedik – Az Exchange serverrel – Az Outlook 97 csoportmunka szoftverrel.
 A Gmail a Google ingyenes webmail, POP3 és IMAP szolgáltatása.Googlewebmail POP3IMAP  Bevezetésekor az 1 gigabyte-os tárhelyével lényegesen.
S ZŰCS M IHÁLY, FŐOSZTÁLYVEZETŐ - HELYETTES, B ELÜGYMINISZTÉRIUM D R. M ÁTHÉ J ÁNOS VEZÉRIGAZGATÓ, L ÁSZLÓ P ÉTER PROJEKTMENEDZSER, NET VISOR Z RT. E LEKTRONIKUS.
Számítógép, navigáció az autóban
„ Charlie” csoport E-fuvarozás Nagy Szilvia & Kissné Halápi Beáta.
Cégbemutató Döntsön és irányítson magabiztosan!.
17. Tétel Földes Ádám.
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
Szalontai Bence Ferenc Szántó Krisztián ÁVF 2009.
Készítette: Takács Krisztina
Az Európai Unió KKV politikája Mikro-, kis-, és középvállalkozók első országos fóruma Bakodpuszta, május 6. Németh István, Európai Bizottság.
GOOGLE 1998 szeptember Ma: az IN-es keresés 75%-a Webes keresés Képkeresés Usenet csoportokban Könyvtárban (hierarchikus katalógus) Egyéb szolgáltatások.
Exporttal és importtal kapcsolatos okmányok
Közúti és Vasúti járművek tanszék. Célja:az adott járműpark üzemképes állapotának biztosítása. A karbantartás folyamatait gyakran az üzemeltetést is kiszolgáló.
Internetes források alapján készítette:
Böngésző programok (Böngészés).
Közösségi portálok használata
E-beszerzés Bravo csoport.
TT Kovács Sándorné.
Szoftverminőség biztosítása
Közösségi oldalak használata
Az iWiW platform Szabó Márton Origo Zrt.. Az iWiW számokban 4,3 millió regisztrált felhasználó Napi 1,2 millió egyedi felhasználó Az összes regisztrált.
ÁRUSZÁLLÍTÁSI ALAPFOGALMAK
Domain Name System – DNS keresése az interneten.
WEBBASE - GPS alapú elektronikus menetlevél
LEKTOR/Lexelerator workshop – március 4. e-BUSINESS FAIR BUSINESS Megbízható elektronikus kereskedő.
Kockázat, probléma, változás és dokumentumkezelés Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Állami és önkormányzati vállalatok átláthatósága - a FŐTÁV Zrt. esetében Budapest, április 28.
Digitális tartalomszolgáltatás
Az internetes keresőkben a felhasználó az őt érdeklő szavakra, adatokra kereshet rá egy általában egyszerű oldalon, egy beviteli mező és egyéb szűrési.
A REPÜLÉSI ZAJPANASZOK HÁTTERE Hajdú Sándor tagozatvezető helyettes tudományos főmunkatárs március 12. Járműtechnikai, Környezetvédelmi és Energetikai.
Zsebnavigátor a telefonomon?. A Zsebnavigátor bemutatása- bárhol, bármikor!
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató. Szolgáltatásaink Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piaci információ és adatszolgáltatás. Kiemelten.
A gyártói felelősség kérdése, avagy miért nem működik a roncsautók visszavétele (Szubjektív vélemény) Kelemen József Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium.
Vízi fuvarozási okmányok
A Régens szoftver bővítése és a Transics flottamenedzsment rendszer bevezetése a BI-KA LOGISZTIKA Kft.-nél Szolnok,
Tanulási útmutató Tanulási Útmutató Az Észak-magyarországi Regionális Távoktatási Központ által a TÁVHÁLÓ projektben kifejlesztett e-learning környezethez.
Szerviz modul Ismertető. Cégismertető Magyarország vezető kárrendezési rendszerének szállítója Tíz éves szakmai tapasztalat Partnerei kapcsolatban állunk.
Rendszer ismertető Vargha Máté. Cafeteria bevezetés ismert nehézségei A cafeteria rendszerek bevezetésének legfőbb akadálya a megnövekvő adminisztrációs.
A StoreWizard webáruház bemutatása
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
Farkas Zoltán mérnök informatikus Konzulens tanár: Seres Iván 2013.
Készítette: Peterdi Panna. Tartalom 1.Története 2.Felhasználói 3.Videó+film 4.Előnyei 5.Hátrányi.
Nagy Regina Az információkat tartalmazó interaktív eszközökre, mint félkész termékekre kell tekintenünk, amiből a felhasználó saját.
Webes megoldások Munka kiszervezés webes felületre - Ügyfél oldalra (webshop, ügyfélkapu) - Adatrögzítés távolról (intranet) - Decentralizált adatrögzítés.
Egységes tartalomkezelés - Adatharmonizálás ECM filozófiával -
„Nem a papírra van szükség, hanem a rajta lévő információra!”
11. tétel.
Nemzeti Köznevelési Portál
Intermodális vasúti szállítmányozás
Előadás másolata:

Készítette: Delta csapat: Nagy Júlia Gabriella,Rácz Tamás A logisztika logisztikája

Mi a fuvarbörze? - egy információcserén alapuló internetes felület - szabad rakományokról és járművekről juthat információhoz - rendszer szállító és fuvarozó cégek számára fejlesztették ki, -> köszönhetően könnyen felvehetik a kapcsolatot ügyfeleikkel, -> új megrendelésekhez juthatnak - hasznos továbbá gyártó-termelő és kereskedő cégeknek, akik fuvarlehetőséget keresnek áruik elszállíttatásához - a börze nagy mértékben hozzájárul a fuvarköltségek lecsökkentéséhez - a fuvarbörze integrált része az üzleti kommunikátor, amelyen keresztül - ingyenesen - azonnali üzeneteket válthat üzleti partnereivel

Fuvarbörzék szolgáltatásai több ezer szabad tehergépjármű naponta több ezer szabad rakomány naponta felhasználók garantált anyagi biztonsága: az autorizációs rendszernek, a hatósági adósnyilvántartás megfigyelésének, illetve a Fuvarozók Adósságbehajtó Rendszerének köszönhetően

Egy fuvarbörze rendszerben: felhasználó egész Európából, rakomány és raktér ajánlat naponta fuvar megrendelése havonta, párbeszéd a kommunikátoron keresztül.

Akiknek elengedhetetlen: fuvarozó cégeknek, szállítmányozó cégeknek, gyártó-termelő és kereskedő cégeknek, akik szabad raktérrel rendelkeznek, gyártó-termelő és kereskedő cégeknek, akik szabad járművel rendelkeznek

Előnyök naponta több ezer aktuális, szabad rakomány- és járműajánlat, alacsonyabb fuvarköltségek, új üzleti kapcsolatok, céges adatbázis, a felhasználók anyagi biztonsága, fuvarozók fóruma – a legnépszerűbb ebben az ágazatban, üzleti kommunikátor – teljesen ingyenes azonnali beszélgetések, jelentős megtakarítás, hálózati biztonság – a párbeszédek kódoltak, időt és pénzt takarít meg a felhasználóknak, és lehetővé teszi a cégek gyors fejlődését a közösségében kötött számos kapcsolatnak köszönhetően.

Előnyök fuvarozó cégeknek: jelentősen le tudják csökkenteni az üresjáratokból adódó többletköltségeiket szállítmányozó cégeknek: visszaútra is könnyen találnak rakományt gyártó-termelő és kereskedő cégeknek: és gyorsan megtalálják a megfelelő fuvarlehetőséget elszállítandó áruik részére

Fuvarbörzék Webes felülete www. fuvarborze. eu

Fuvarbörzék Webes felülete

Fuvarbörzék Webes felülete www. logintrans. hu

Fuvarbörzék Webes felülete www. logintrans. hu

Vasúti szállítás Magyarország vasútvonalai: railog.hu/zoom2/index. htm

E- Freight go.hu/images/storie s/bemutato/bemuta to.html go.hu/images/storie s/bemutato/bemuta to.html go.hu/images/storie s/E- freight/ef_prosi.pdf go.hu/images/storie s/E- freight/ef_prosi.pdf

Állatok szállítása január 5-től jelentősen szigorodtak az élőállat szállítás feltételei, szabályai. Az új szabályozás értelmében jobban fel kell szerelni és hivatalosan is jóvá kell hagyatni azokat a tehergépjárműveket, melyek 8 órán, vagy annál hosszabb időtartamon keresztül élő állatot szállítanak. Minden új, állatok távolsági szállításához használt járművet el kell látni korszerű navigációs rendszerrel, annak érdekében, hogy jobban nyomon követhető legyen a szállítmányok mozgása valamint, hogy rögzíthetőek, dokumentálhatóak és a későbbiekben is visszakövethetőek legyenek a menet közbeni hőmérséklet valamint út adatok. A hőmérséklet méréséhez használt hőmérők igény szerint akkreditált labor által is hitelesíthetők mérési pontosságuk igazolására. A hőmérséklet adatok mellett a rendszer rögzíti az útvonalakat, a kiindulási és érkezési helyszínekkel, rögzíti a menet - illetve állásidőt, mindezt egy precíz, akár menetlevélként is használható formátumban. A rendszer on-line, tehát Ön a nap 24 órájában nyomon követheti élőállat szállító gépjárműveinek mozgását. A fedélzeti egység rögzíti és tárolja az adatokat, melyeket Ön számítógépén egyszerűen megtekinthet, ellenőrizve és bizonyítva ezzel az élőállat szállítók számára előírt jogszabályokat.

Szolgáltatás biztosítása - Nyomkövetés