Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
8 Klikkelj az egérrel!.
Advertisements

1848 Március 15.
A Női Szavak Értelmező Szótára
A HÁROM FA.
POLITIKA Egy napon egy fontos párt elnöke autóbalesetben meghalt. A lelke – nyilván tévedésből – felszállt a mennybe és szemben találta magát Szent Péterrel...
A tudatos élet alapelvei
Válság A megoldás.  Csá! Na figyuzzá tezsókám… …árrú ván itten nágyba szó,  Hogy vánnak ezek a megszoritások, má nem ad a köcsög bánk, a rabszolgáink.
Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!
A pillangó és a virág.
Sámuel királlyá keni Sault
Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak...
Előadó: Csabai János színművész-rendező Zene: Jelenik Vendel
Éva az Úrhoz.
Ó, meg ne vesd hívó szavunk! Ha nem segítsz, mi meghalunk,
A barátságunk : drága kincs....
 Klikkelj az egérrel! :20:48
UTAZÁS A HÁZASSÁG KÖRÜL
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
Névnapodra Szeretettel!
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Napra Valentin.
Meghal Ferdinand Porsche és a mennyországba kerül. Ott azt mondja Szent Péternek: -Elnézést kérek uram, de ha már itt vagyok, akkor a Jóistennel szeretnék.
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
Anyák napjára szeretettel… Budaörs, 2013.május 7.
Ő MÉGSEM TE VAGY – She’s Not You Ő egy angyal, de sajnos nem te vagy, Ő felvidít, hogyha rossz a hangulat. És simogat, mikor a kedvem szomorú, Ő az a.
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT !.
Uram, mérhetetlen Isten, Hozzád kevés minden szó, a Te dicsőséged, fényed meg nem fogalmazható. Megint szótlan állok itt, nem értem, mért szeretsz… Más.
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
Ezt a táncot neked ígértem,
Ím, jászlad mellett térdelek, Ó, Jézusom, üdvösségem.
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés)
Kedves Fiam ....
NÉGY GYERTYA Prezentáció
CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Kapcsold be a hangszóród. Kattintásokkal lépj tovább a következő oldalakra.
„ Én vagyok az ÚR, aki szeretetet, jogot és igazságot teremtek a földön, mert ezekben telik kedvem – így szól az Úr ! „ Jer a.
All we love, we left behind
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
A BARÁTOM VAGY! MANIHAR.
PéPéeS 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem.
A kis gömböc.
Péter ma…. Péter ma nem lép ki a hajóból, megfontolt lett, gy ő zött az értelem:
Gyuri Úgy várom jössz e már.... Elmegyek, elmegyek.... "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember.
Egyszer egy fiatal, igen szerelmes férfi elhatározta, hogy barátnöje, WENDY nevét a péniszére tetováltatja.
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
Mt 19,16-30.
Miért van egyes férfiaknak kutyájuk nő helyett? 1. Minék később ér a férfi haza, a kutya annál inkább örül.
AUTOMÁTICO Fülemüle vagy csalogány dala.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
Ki dolgát mind az Úrra hagyja, És benne bízik szüntelen,
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Teelőtted összegyűltünk
Miért van egyes férfiaknak kutyájuk nő helyett?
Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.
A pillangó és a virág.
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
POLITIKA.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.

–Amikor odaérnek, azt mondja Szent Péter - "Itt csak egy dolgot nem szabad elfelejteni: Ne lépjetek a kiskacsákra." Bemennek a mennyországba, és persze tele van kiskacsákkal. Majdnem lehetetlen nem lépni rájuk. Hiába próbálnak nem rájuk lépni,

az elsõ nõ véletlenül rálép egy kiskacsára. Jön Szent Péter egy borzalmasan ronda hapsival. Összebilincseli õket és azt mondja: "A büntetés, amiért ráléptél a kiskacsára az, hogy örökre ezzel a ronda hapsival kell bilincselve lenned."

A következõ napon a második nõ is véletlenül rálép egy kiskacsára, és megint jön Szent Péter, hoz magával egy másik nagyon ronda hapsit. Összebilincseli õket es ugyanúgy meg van a második nõ lepõdve, mint az elsõ. A harmadik nõ ezt mind végignézte, és õ nem akarta, hogy vele is ez történjen,

úgyhogy nagyon óvatosan járkált. Figyelt nagyon, hogy nehogy rálépjen egy kiskacsára, nehogy a ronda hapsit hozza neki is Szent Péter. Hónapok elteltek úgy, hogy nem lépett kiskacsára, egy szép napon jön Szent Péter és hoz neki egy gyönyörû szép férfit. Hosszú szempillákkal, magas és nagyon jó testû férfi.

Szent Péter összebilincseli õket egy szó nélkül.

A boldog nõ mondja: " Kíváncsi vagyok, mit tehettem, hogy hozzám bilincseltek téged örökre?" A hapsi azt mondja neki: " Én nem tudom, te mit csináltál, de én ráléptem egy kiskacsára!"