Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a."— Előadás másolata:

1   Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a Jóisten, és azt kérdé:

2 “Miért sírsz, gyermekem
  “Miért sírsz, gyermekem?“ Az asszony elmondta, hogy beleejtette a folyóba a gyűszűjét, amire nagy szüksége van, mert munkájával segíti férjét, hogy eltarthassa szegényesen élő családját.

3    A Jóisten belenyúlt a vízbe, és kivett egy rubintokkal kirakott arany gyűszűt „Ez volt a gyűszűd, gyermekem?“ „Nem,“ felelte az asszony.

4   A Jóisten újból a vízbe nyúlt, és kivett egy smaragdokkal kirakott arany gyűszűt „ Ez volt a gyűszűd, gyermekem?“ „Nem, “ felelte ismét az asszony.

5 A Jóisten végül kivett a vízből egy bőr gyűszűt. „Ez az én gyűszűm
   A Jóisten végül kivett a vízből egy bőr gyűszűt „Ez az én gyűszűm !“ örvendezett az asszony. Látván, hogy milyen becsületes az asszony, a Jóisten nekiadta mind a hármat. A nő boldogan indult haza.

6 Néhány év múlva, az asszony a férjével sétált a folyóparton
 Néhány év múlva, az asszony a férjével sétált a folyóparton. Egyszer a férje megcsúszott, beleesett a folyóba és elmerült. Az asszony ismét olyan hangosan sírt, hogy megint megjelent a Jóisten és megkérdezte, hogy miért sír. „Ó, Uram, a férjem beleesett a folyóba! -mondta könnyek között.

7   A Jóisten elmerült a habok között, majd kis idő múlva a partra ért George Clooney-val „Ő a te férjed?“ „Igen“ válaszolja az asszony.

8 A Jóisten, dühösen, rászól : „Hazudsz. Ez az ember nem a te férjed
  A Jóisten, dühösen, rászól : „Hazudsz ! Ez az ember nem a te férjed !“, A nő megszólal: „Uram, kérlek bocsáss meg, ugyanakkor, kérlek, érts is meg.“

9   “ Ha NEMet mondok George Clooney-ra, akkor Brad Pitt lett volna a második. Ha őrá is NEMet, mondok, akkor harmadikra a férjem húztad volna elő. Ha őrá IGENt mondok, akkor nekem adtad volna mind a hármat. Tudod, Uram, már nem érzem magam úgy, mint 20 évesen, nem tudnám három férfi gondját viselni. Csak ezen okból mondtam IGENt, George Clooney-ra.“

10   A Jóistent meghatotta ez az érvelés, és megengedte az asszonynak, hogy megtartsa George Clooney-t.

11   TANULSÁG: Amikor egy nő hazudik, azt a legjobb -és tiszteletre méltó okból, mindnyájunk érdekében teszi.

12   Legalább is ez a mi változatunk,amit fenn is tartunk. Aláírás : mi, nők
magyarította: ille lajos


Letölteni ppt "  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések