Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Éva az Úrhoz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Éva az Úrhoz."— Előadás másolata:

1 Éva az Úrhoz

2 - Egy napon így szólt Éva az Úrhoz:
- Uram, gondban vagyok... - Mi a hézag, Éva? - Uram, tudom, hogy teremtetted és nekem adtad e gyönyörű kertet, eme csodás állatseregletet, meg azt a mocskos kígyót is, de ennek ellenére nem vagyok boldog.

3 - Miért, Éva? - szól a hang fentről.
- Uram, egyedül vagyok és elegem van az almából. - Ebben az esetben Éva, tudok egy megoldást. Megteremtem Neked a Férfit.

4 - Mi az a Férfi??? - E teremtmény tökéletlen lesz, sok hibával. Hazudni fog és csalni, hiú lesz és dicsekvő. De azért nagyobb lesz, erősebb, örömmel fog vadászni és ölni. Viccesen fog kinézni, ha izgalomba jön, na de mivel panaszkodsz, úgy fogom megalkotni, hogy kielégítse testi szükségleteidet.

5 Igaz, kissé bolondos lesz és olyan felesleges dolgokkal fog foglalkozni, mint a birkózás és különböző labdajátékok. Nem lesz egy briliáns elme, úgyhogy szüksége lesz a tanácsaidra, hogy helyes irányba tereld gondolatait.

6 - Szuper. - mondta Éva és ironikusan felhúzta szemöldökét
- Szuper! - mondta Éva és ironikusan felhúzta szemöldökét. - És hol itt a gubanc, Uram? - Egy feltétellel kapod csak meg! - És pedig?

7 - Ahogy mondtam, beképzelt lesz, arrogáns és léha
- Ahogy mondtam, beképzelt lesz, arrogáns és léha. Tehát el kell hitetned vele, hogy Őt teremtettem először. Ne feledd, hogy ez a mi titkunk lesz: tudod, köztünk, nők között...

8 Igaz, hogy nem adtam Neked annyi észt, mint egy nőnek… ezért most adok neked egy kis ajándékot, ami helyetted fog gondolkodni! Igaz, hogy nem adtam Neked annyi észt, mint egy nőnek… ezért most adok neked egy kis ajándékot, ami helyetted fog gondolkodni!


Letölteni ppt "Éva az Úrhoz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések