Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Állattartás mindenkinek. Mi a probléma? • Nagyon fontos lenne állatot tartani, mivel – Több, mint 2 millió kutya van Magyarországon – Ez előfutára lehet.
Advertisements

A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
MAGYARORSZÁG Oláh Ibolya René Dupéré 2006 B.Ú.É.K.
2013. Március A Figyelem felhívása a FELELŐS ÁLLATTARÁSRA * Fontos az állatok védelme számunkra * Napjainkban felkapott téma  Média * Fókusz.
Rövid áttekintés, hogy mi történt a magán- nyugdíjpénztári fronton!
ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS május 14 A MARKETINGBEN ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN.
Sikeres emberek.
legszimpatikusabb maileknek,
Csináljunk üzletet! Avagy,
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
E.ON – Versenyben Önökért!
Pénzgyárak és problémák Közgazdaságtan alapjai Bevezetés a földrajzba Márton János MFK13F – HUI3O0.
Gondolatok a barátságról
Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő
UNITED WAY = Emberek az emberekért. Segítsd Te is a UNITED WAY szervezetet, hogy segíteni tudjon! A UNITED WAY olyan országok lakosait segíti, akik alapvető.
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
4. A márka fogalma, márkajel. A márkaépítés feladatai, márkastratégiák
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Hirtelen hideg. Egyszer, a Főnök udvarában… Voouuuuuuuuuuhhhhhhhh !Ez az Átkozott HIDEG. Tegyél a tűzre Migotka ! …majd meg lehetett fagyni. De Főnök,
Közösségi portálok ajánlott használata
Pénzügyi mítoszok a KKV-szektorban. Csapajev Kft. Konfliktusforrások: 1. Célok hiánya 2. A tervezés hiánya 3. A kiszállási pont hiánya 4. A szakember.
1. hét 2. hét 3. hét  A témaválasztás során rengeteg feladat megoldása merült fel: Alkotmánybíró választásAlkotmánybíró választás Táplálék kiegészítők.
1. hét 2. hét 3. hét  A témaválasztás során rengeteg feladat megoldása merült fel: Alkotmánybíró választásAlkotmánybíró választás Táplálék kiegészítők.
Irány a suliba…. Gazdaság informatika… Megkapjuk az évközi feladatot.
Kaliforniai paprika árváltozásának okai Készítette: Dér András.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Hiányzók: Varga László, Horváth Balázs Szervezeti környezet.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Szülőhazám! Zenével:.
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
MESÉLJ APU (Muhi János) Zene: Fiam (Komár László).
Jézus, amint vagyok, úgy jöhetek hozzád,
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
Rocket team Hajdúszoboszló Engedjék meg, hogy néhány percben bemutassuk a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolát.
SAGE Időskorúak segítése a döntéshozatalban való részvételben Trebag Kft.
Mátyásföldi buszok Amerikának Forrás: Világgazdaság című internetes portál „ollózta”: Janeszmester.
A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes
A BHAGAVAD GITA EGYSZERŰEN.
Kiáltják a hazai kis- és középvállalkozások!. Mi szükséges hozzá, hogy vállalkozásod nagyobb forgalmat generáljon? Elsősorban az, hogy minél többen tudjanak.
Karácsony Ha szerencsénk van havazik és nem tűnik minden annyira szürkének. Mostanában, hogy jön az új év és a Karácsony, csak fázol és meg-megállva.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Csimag.hu Bemutatkozó.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Mi kell ahhoz, hogy elégedett legyen az ügyfél?
Az ötlettől a nemzetközi piacig Jó tanácsok startupok külföldi terjeszkedéséhez Mindent jóra fordítunk.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
8+2 TIPP a tuti hírlevélért!
2008 válság. USA USA jegybank (FED) alacsonyan tartja az alapkamatot. Ez több hitel és jelzáloghitelhez vezet. A bankok nem teszik a pénzt a FED-be, inkább.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
KEZDJÜNK HOZZÁ 1.Ismerd meg magad! 2.Ismerd meg a területet! 3.Építs és elemezz 4.Dolgozz tökéletesen 5.Nézz a jövőbe.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Innováció a vezetésben – vezetés egy innovatív cégben Innovációs speci előadás december 12. Lévai Gábor.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
Vásárlókat vagy rajongókat szeretnél? Zemplén Zsófia / Nuskin Enterprises.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
megbízása a jó megoldás?
Minden hajnalban megfog valami…
Savanya Erzsébet HR Igazgató
Elvárások és a realitás egy agilis pilot projektben a tanácsadó szemszögéből agilitas.hu | Copyright © 2013 Agile Coaching Kft. |
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
Előadás másolata:

Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?

Mik a legfőbb problémák számukra? „Sajnos egyre kevesebb a pénzünk, nekünk vásárlóknak!” Egyre jobban terjed a bizalmatlanság! Egyre több az álvállalkozó, aki átver és lehúz minket! A csökkenő bevételek miatt egyre kevesebben tudják jelezni felénk, hogy Ők is léteznek! Pedig lehet, hogy jobb minőségű kiszolgálást kapnánk tőlük! Itt vannak a multik és a külföldi cégek is, melyek egyre nagyobb szeletet hasítanak ki országunk piacából!

De Mi hoztunk egy döntést! Segítséget nyújtunk a valódi, hazai vállalkozásoknak a talpon maradásra! Segítünk nekik, hogy minél több emberhez jussanak el! Segítséget nyújtunk az embereknek, hogy elkerüljék a szélhámosokat! Segítünk, hogy mindenki elégedett legyen!

Megalkottunk egy internetes portált, amely: Több mint egy „cégtár”! A hazai vállalkozások adatait tartalmazza! Plussz… Lehetőséget biztosít számodra, hogy értékeld azokat a cégeket, melyekkel kapcsolatba kerülsz! Kiválaszthatod azt a vállalkozást egy munka elvégzésére vagy egy termék vásárlásához, amelyet a legjobbnak értékeltek a vásárlók! Otthonról egyszerűen, ingyen kérhetsz árajánlatot partnereinktől!

Igaz, kicsik vagyunk még, hiszen most indulunk útnak! De már előre látjuk célunkat! Segíts, hogy mielőbb elérjük azt, hiszen ez az, ami mindenkinek hasznára válik!

Küld el ezt az információt azoknak az ismerőseidnek, akik számára hasznos lehet! Köszöni a segítséget: A TUTIcégek.hu csapata Te is számíthatsz ránk!