Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Irány a suliba…. Gazdaság informatika… Megkapjuk az évközi feladatot.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Irány a suliba…. Gazdaság informatika… Megkapjuk az évközi feladatot."— Előadás másolata:

1 Irány a suliba…

2 Gazdaság informatika… Megkapjuk az évközi feladatot

3 Problémák MI AZ A COCO? Mi legyen a témám? Csak Excel kell hozzá? Hány munkalapból álljon? Egyáltalán,mit tartalmazzon?

4 Konzultáció Értekezzünk a többiekkel! - Ti miről csináltok? - Mikorra kell kész lennie? - Mi a feladat lényege? - Ha kész van,hogyan adjam le? Rengeteg érdekes téma van, de melyik lehetne az ami,megfelelő nekem és másoknak is?

5 A konzultáció meghozta gyümölcsét Szinte mindenkinek van… Hasznos… Van belőle választék…

6 Mi is az a COCO? A COCO segítségével megállapítható, hogy az adott piacon lévő cégek a többi céghez viszonyítva árban és minőségben hogyan termenek. A COCO segítségével megállapítható, hogy az adott piacon lévő cégek a többi céghez viszonyítva árban és minőségben hogyan termenek. Ez egy összehasonlító elemzés, amely a potenciális vásárlók dolgát könnyíti meg. Ez egy összehasonlító elemzés, amely a potenciális vásárlók dolgát könnyíti meg. Feladatomban a mobiltelefonok közül a legjobb árteljesítmény-arányt keresem. Feladatomban a mobiltelefonok közül a legjobb árteljesítmény-arányt keresem. –Ezt leszűkítve a 3. generációs készülékekre. A probléma tehát a legmegfelelőbb ár-teljesítményt mutató 3G-s készülék. A probléma tehát a legmegfelelőbb ár-teljesítményt mutató 3G-s készülék.

7 Az első munkalapon ismertetni kell a vizsgálni kívánt problémát

8 Elsőként egy adatok táblát kell készíteni


Letölteni ppt "Irány a suliba…. Gazdaság informatika… Megkapjuk az évközi feladatot."

Hasonló előadás


Google Hirdetések