Taylor Swift. Teljes név: Taylor Alison Swift Született: 1989. december. 13 Műfaj: country-pop Hangszer: gitár Honlap: www.taylorswift.com.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Arany János élete és munkássága
Advertisements

Vándorpóló mozgalom ODA TESSZÜK.
A mai kommunikáció és pragmatika órán azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk egy olyan bejegyzést a saját honlapunkra, amit egy hét alatt.
YES •A "progresszív" (haladó) kifejezést a mai napig használják olyan zenei törekvésekre, amelyek kísérleti módon, az adott műfaj megszokott, elfogadott.
Nirvana megalakulása Üdvözlök mindenkit! A rock forradalma nevű projekt keretein belül szeretnénk bemutatni, egy amerikai rock bandát, a Nirvana együttest.
A négy évszak Kriston Henriett Felkészítő tanár: Mécsei Dániel
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
ISAAC NEWTON ÉLETE.
Petőfi Sándor
Szilvási Lajos: Egymás szemében
Petőfi Sándor / / Kovács Zsuzsanna.
Csongor és Tünde Készítette: Piele Klaudia Réka 10/b.
BALASSI BÁLINT ÉLETÚTJA
Süveges László Tanárom neve: Szabóné Székely Éva
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
Hangunk megsokszorozza erőnket ! A betegszervezetek jelentősége
„Nagy könyv” A könyv éve a Vetési Albert Gimnáziumban.
Bevezetés A Queen egy brit rockegyüttes, amelyet 1970-ben alapított Freddie Mercury énekes, Brian May gitáros és Roger Taylor dobos, 1971-ben csatlakozott.
Könnyűzenei lexikon: Omega
Az APEH-hoz benyújtott bevallások adatai alapján
Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.
Friedrich Hölderlin 1770.március június 7.
Készítette: Varga Zsolt 9/A
„ ÉN NEM BŰVÉSZNEK, DE MINDENNEK JÖTTEM …„
Év eleji információk Előadó: Hosszú Ferenc II. em Konzultáció: Szerda 9:50 – 10:35 II. em
Az ógörög líra születése
Déry Tibor:.  Déry élete utolsó évtizedében főként kisregényeket írt. Közülük a legnagyobb sikert a Képzelt riport egy amerikai pop- fesztiválról című.
( ).  Richard Wagner 1813.majus.22.- én Lipcsében született.Bár korán kapcsolatba került a színházi világgal,kezdetben az irodalom jobban érdekelte,mint.
Számítógépes alapismeretek Bemutató Könnyűzenei lexikon: Omega.
Halász Dániel (HADNAAI.ELTE) ELTE:IK
Tagok, Története, Zenei – stílusuk, albumborítók.
A Barcsi Általános Iskola Arany János Tagiskolája bemutatkozik
Gábor Áron élete és kora
Újjászülető oktatási tartalmak a nemzeti könyvtárban Moldován István MultiMédia az oktatásban konferencia Zsigmond Király Főiskola,
Homérosz és művei 3/A.
Honoré de Balzac ( ). Ifjúkora A család eredeti neve Balssa volt. Apja, Bernard-François a császárság idején, mint hadsereg-élelmezési tiszt,
George Gordon Byron 26/A. Élete Született: London, 1788 Apai ágon főnemesi családból származott Apja,,Jack Byron kapitány’’, elszórta vagyonát, Franciaországban.
Liszt Ferenc 26/C.
Gerald Durrell és a Csatorna szigetek
Ashley Tisdale Bakó Lídia. Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg.
Tiéd vagyok, tiéd életem. Uram, Te vagy kegyelmes erős Isten
Az Európai Únió csatlakozási folyamatai
Szent Miklós élete Szent Miklós kultusza Legendakör ábrázolása Modern
Steventon falujában született december 26- án Nyolcan voltak testvérek, ő volt a hetedik Jane élénk és szeretetteljes családi háttere ösztönzően.
Készítette: Staberecz Dóra
ADAKOZÁS „ Nagyobb boldogság adni, mint kapni!”
A tiszavirágzás „”Az apró kérész mindössze egyetlen napig él. Egyetlen napig. Mégsem sajnáljuk érte, hiszen ezen a napon csak annak él, amit szeret. Szárnyra.
ZRÍNYI IFJÚSÁGI KÖR „Kiművelt emberfők által tenni nagy nemzetté a magyart” (Széchenyi István)
Az inforadio.hu hírportál látogatottsági adatai Medián – Webaudit
Kazinczy Ferenc ( ).
A költészet napja Április 11.. József Attila születésének napján legnagyobb magyar költőink tiszteletére rendeztünk egész napos felolvasást.
Amerikai énekes- és táncosnő március 12-én, Los Angelesben született. Édesapja Vincente Minnelli rendező, édesanyja a világhírű Judy Garland. Főiskolai.
Madonna, születési nevén Madonna Louise Ciccone (Bay City, Michigan, augusztus 16.), olasz származású amerikai énekes, színész és üzletasszony.
Weöres Sándor Általános Iskola és Művészeti Iskola
Justin Bieber.
A Csongor és Tünde forrásművei
Tina Turner (született: Anna Mae Bullock, Nutbush, Tennessee, Egyesült Államok, november 26.) Grammy-díjas amerikai énekes, színésznő. Több, mint.
Zámbó Imre, ismertebb nevén Zámbó Jimmy (Budapest, január 20. – Budapest, január 2.) A magyar zenészvilág egy része, és főként rajongói.
Cristiano Ronaldo pályafutása
Vincent van Gogh ( ).
Simonyi Károly Élete Bognár Beáta 11.D. Tartalom Életrajz Családja Díjai Könyvei Források.
Készítette: Kozár Sára 2016.Jan.12.  Budapest, április 22.-én születtet  Első regényét 18 éves korában írta Remek! címmel, ezt 2005-ben publikálta.
Arany János Élete és munkássága.
Arany János.
Művészeti szülői értekezlet
Arany János élete és munkássága
Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál Magyarország – Győr, 2017 EYOF
Wolfgang Amadeus Mozart
(főműveik összehasonlítása)
PETŐFI SÁNDOR Készítette: Bíró Anna. GYERMEK- ÉS IFJÚKORA január 1- én született Kiskőrösön Édesapja: Petrovics István – mészárosmester és kocsmáros.
Előadás másolata:

Taylor Swift

Teljes név: Taylor Alison Swift Született: december. 13 Műfaj: country-pop Hangszer: gitár Honlap:

Korai élete Taylor, Wyomissing városában született, Pennsylvaniában Scott és Andrea Swift egyetlen lányaként. Van egy öccse, Austin. Apja tőzsdeügynök, anyja pedig háztartásbeli Mikor Swift 4. osztályos volt, megnyert egy országos költészeti versenyt egy 3 oldal hosszú verssel "Szörny a gardróbszekrényemben" címmel. A tizedik év végén, dalokat kezdett írni és karaoke versenyeken és fesztiválokon tűnt fel, szülővárosa már ekkor is támogatta őt. 11 éves korában egész nyáron át rettentően kitartó volt önmagához és megírta legelső 350 oldalas regényét, ami azóta is kiadatlan.

Sikerei 2006-ban adta ki debütáló dalát Tim McGraw címmel, ez a dal 6. helyen szerepelt a Billboard listáján. Később októberében, kiadta önálló debütáló albumát, mely egyenesen becsapódott a Hot Country Songs listájára és ezután háromszoros platina lemez lett a RIAA (Recording Idustry Association of America) besorolása szerint.

Sikerei 2009 januárjában Swift pop- country első számú tehetségévé vált, és 1 hónap alatt több mint 2 millióan töltötték le 3 különböző dalát fizetős oldalakról február 8.-án Taylor Swift végleg bevéste nevét a pop-country énekesek történelmébe, amikor is először adta elő egyik saját művét, ennek címe: "Love Story" (szerelmi történet), a dalhoz klip is készült és mai napig a Mainstream Top 40 klipje között szerepel.

Sikerei Taylor Swift Fearless című albuma kétszeres platina lemez lett az Egyesült Államokban és az egész világon több országban is. Swift felemelkedett ezzel az albummal a legnagyobbak közé. A lemezen 13 dal van amelyből 7-et teljesen ő írt és a többiben társszerzőként működött közre.