Paul Testud Kft. Imázs-elemzés.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A legelső oldalon a főlap látható, a mérés időpontjával, a három fő értékkel. A „Zustand „ mutatja meg a szív EKG tevékenységének értékét nullától ötös.
Advertisements

IGÉNYES ÜZLETI PREZENTÁCIÓK KÉSZÍTÉSE - bemutató minta -
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
A prezentáció művészete
Szövegszerkesztés Összefoglalás.
Microsoft Excel 7. óra Előadó: Jánosik Tamás.
PowerPoint program A PowerPoint programot nyissuk meg a Start menüből.
Prezentációkészítés Feladat: 12 képből álló non-lineáris multimédiás
Multimédiafejlesztés feladat (1.) Név: Juhász Miklósné Szak: Informatikus-könyvtáros szak Évf.: III. évfolyam I. félév Tagozat: Távoktatás Telefon,
Belső, külső PR, a PR eszközei, céljai
1. Multimédiafejlesztés feladat (1) Név : Egri Zoltán Szak: Informatikus könyvtáros Évf.: 3. évfolyam Tagozat: távoktatás 34.
Készítette: Madaras László János ÜK/N/III.
PowerPoint 6. Évfolyam Formázások. Mentés A feladatot mentsük el a saját mappánkba „ppt_6_1_SajátNév” néven (ahol a SajátNév a saját nevünk helyesen leírva,
Készítette: Szobonya Ferenc
Bemutató készítési alapok
Készítette: Dorogi Mária Szak: Informatikus könyvtáros
University of Kent arculati kézikönyv
Popcsa Adrienne Evelin
Készítette: Riczu Józsefné
Füzesabony Város Önkormányzat Arculati kézikönyv
Az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt. arculatának elemzése
Informatikus könyvtáros
1. Akciógombok elhelyezése
AUCHAN MAGYARORSZÁG KFT.
1. Multimédiafejlesztés feladat (1)
1 Dánszentmiklós. 2 3 Útikalauz Tartalom - Menü Súgó - Útikalauz Előző dia Következő dia Első dia Utolsó dia Előzőleg megtekintett dia.
Az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt. arculatának elemzése
Cím (akár kétsoros, vagy magyar-angol) Arial Bold 60pt RGB 0,85,150 kék (háttér: RGB 242,242,242, általános esetben) TERVEZŐ PÁLYAMŰ TELEFON KONZULENS.
Cím (akár kétsoros, vagy magyar-angol) Arial Bold 60pt RGB 0,85,150 kék (háttér: RGB 242,242,242, általános esetben) TANTÁRGY TÉMA TERVEZŐ KONZULENS SZEMESZTER.
Egyéni animáció készítése
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
Az adatatok megadását követően kattints a LOG IN-ra
A PLAKÁT Készítette: Wiedermann Katalin.
Informatikai alapszoftverek
Vállalati arculat.
Ergonómiai elvek prezentáció készítésekor
Prezentáció készítés MS PowerPoint segítségével
1 Kedves Kolléga, kérlek, hogy PowerPoint előadásaidhoz ezt a file-t használd fel alapként! a bemutatóban már van néhány, általunk összeállított dia, melyeket.
Prezentáció készítése Balogh Zoltán PTE-TTK IÁTT Bevezetés az Openoffice Impress használatába.
Cím (akár kétsoros, vagy magyar-angol) Arial Bold 60pt RGB 0,85,150 kék (háttér: RGB 242,242,242, általános esetben) Ennek megfelelően a sorok elválasztás.
Hyper Text Markup Language
A prezentációkészítés alapjai
Prezentációkészítés összefoglaló
Hyper Text Markup Language
2014. augusztus 20. Új kialakítási koncepció augusztus 20.2 A postabolt elhelyezésével és belső elrendezésével kapcsolatos levárások Egyfelől legyen.
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
PowerPoint 7. Évfolyam Formázások. Mentés A feladatot mentsük el a saját mappánkba „7_2_ppt_SajátNév” néven (ahol a SajátNév a saját nevünk helyesen leírva,
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Bemutatókészítés Szövegek, képek és egyéb objektumok vetíthető diakocka-sorozaton való elhelyezése. Az adatelemek pozícionálási és formázási beállítása.
Készítette: Kiscsatári Nóra
Prezentációk készítése
Figyelem irányító ábrák
SZÖVEGSZERKESZTÉS III. ~ KARAKTERFORMÁZÁS ~
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Szövegszerkesztés és bemutató készítés.   Minimum 5 oldalas dokumentum.  Szabadon választott (papírt tűrő) témában.  1. oldal fedőlap.  2. oldal.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 3.
A web site minősítése Források: Bokor Péter szakdolgozata (2002) és a benne megadott hivatkozások: Dotkom Internet Consulting: Üzleti weboldalak elemzése,
Plakát Ha lehet, akkor ez 1.oldalon lévő mintából kellene plakátot készíteni A szöveg középen : Kabát akció!, mellette a piros alapú logo A divat.
ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!
Számítógépes programok használata
Cím (akár kétsoros, vagy magyar-angol) Arial Bold 60pt RGB 0,85,150 kék (háttér: RGB 242,242,242, általános esetben) TANTÁRGY TÉMA TERVEZŐ KONZULENS SZEMESZTER.
Megjegyzés: Ez a brosúra nyomtatásra készült. Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a brosúra helyesen jelenik-e.
Információ és kommunikáció
Hasznos tanácsok kedvenc témádból készítendő ppt elkészítéséhez
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
VIK Arculati Kézikönyv
Adatfeldolgozási ismeretek 15. ML osztály részére 2017.
téma közlemény SmartArt-ábra piros hátterű képekkel (Haladó)
POWERPOINT Bemutató készítése.
Előadás másolata:

Paul Testud Kft. Imázs-elemzés

KÖSZÖNTŐ Paul Testud francia ékszerész 1998-ban úgy döntött, hogy Magyarországon, Budakalászon nyit egy ékszerüzletet. Mivel az ebben a szakmában nagy a konkurencia, ezért szükségesnek tartotta az üzlet „kiemelését” a hasonló jellegű boltok közül. Ezt saját arculat használatával teremtette meg. Köszöntjük Önt Paul Testud és az ékszerek birodalmában!

SEGÍTSÉG A bemutató tartalma a főoldalon látható. A kívánt opció megtekintéséhez kattintson a szövegre. Az almenükből bármikor visszatérhet a főmenühöz, ha megnyomja a „MENÜ” akciógombot. ELSŐ DIA SEGÍTSÉG MENÜ ELŐZŐ KÖVETKEZŐ UTOLJÁRA UTOLSÓ HASZNÁLT

MENÜ Külső megjelenés Belső megjelenés Vizuális jelek Logo Szlogen Névjegy terv Reklámterv újságba Weboldal terv Összkép

Külső megjelenés Az üzlet közvetlenül a CORA kasszasora előtt található. Ez az elhelyezés azért praktikus, mert a fizetésre várakozók szembetalálják magukat a csábító kirakatokkal.

Belső megjelenés Minden évszakban megfelelőszínű textíliával borított dekorációs elemek segítik az ékszerek minnél látványosabb elrendezését.

Vizuális jelek Az egységes, de egyedi tervezésű elemek nagymértékben segítik a vállalat azonosítását, atmoszférájának érzékelését. Betűtípus, tipográfia: Szöveg: Georgia, Bold italic Logo betűje: Georgia, Bold Betűszín: sötétzöld,

Alkalmazott színek kódjai Logo Alkalmazott színek kódjai Vörös: 50 Zöld: 75 Kék: 50 Vörös: 230 Zöld: 245 Kék: 215

Testud, ahol mindenki megtalálja számítását! Szlogen Testud, ahol mindenki megtalálja számítását!

Névjegy terv Mérete: 90 x 50 mm. Papír: 250 gr fényes Betű: Georgia,Bold,Dölt

Levélpapír terv Bal felső szélen a köralakú logo, mellette cég információ 85%-os átlátszósággal alkalmazott háttérkép

Reklámterv újságba

Weboldal terv Állókép, téma megjelölés Üdvözlő animáció Navigáció

Összkép A pozitív arculattal mindig hosszú távon érhetünk el eredményeket. Rendkívül fontos az arculati szabályok következetes betartása, mert csak így számíthatunk sikerekre.

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET ! Készítette: Varga Zoltán Péter Szak: Médiatechnológus asszisztens Eszterházy Károly Főiskola Eger 2007