BNV Budapest Nemzeti Vásár. Az út 06 45- re kellett az iskolához jönnünk. A 07 00- i indulás tervét el kellett vetnünk, Attila 30 perces késése miatt..

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Képes beszámoló Adománygyűjtésünk befejeződött, melyet a vörösiszap katasztrófát elszenvedett állatok és gazdáik részére szerveztünk.
Advertisements

Kis történet kedves embereknek!.
Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
Budapest, március 4. SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ Dr. Kocsis István vezérigazgató, BKV Zrt.
Felvételi tájékoztató
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Ha az 50-, 60- vagy 70-es években voltál gyerek, hogyan vészelted át a gyermekéveidet ?
Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre.
Hallgatókkal a hallgatókért
Kutatási gyorsjelentés Omnibuszos kutatás meghatározott szakpolitikai témában – Egészségügy január.
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
Marketing- és reklámügyintéző. KEDVCSINÁLÓ Reklámzabálók Promóciós kiállítás Promóciós kiállítás Év eleji kirándulás Év eleji kirándulás Egynapos kirándulás.
2006. február 17. Valószínűségszámítás és statisztika II. Telefonos feladat Egy kalapban van két korong, az egyiknek mindkét oldala piros, a másiknak.
Kiállítási megjelenés az egészségiparban, avagy „Kell –e a jó bornak cégér?” Csáti Csilla Sales Manager Ventiv Expo Kft. Budapest,
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS ERDÉLYBEN 2012 ÁPRILIS 27. – MÁJUS 4.
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
Gazdasági várakozások, a kis- és közepes vállalkozások helyzete Makó Ágnes – Tóth István János MKIK GVI Korrekt Partner Védjegy második ünnepélyes díjátadása.
Nyári meleg ősszel 2008.Szeptember 07. Fényképezte: Szedő Iván.
Fordan Center Biliárdclub és Étterem
Közlekedés Mivel utaztunk a kiránduláson.. Az első közlekedési eszköz amivel utaztunk az a vonat volt, amivel Püspökladányba mentünk. Püspökladányból.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
„ Gőzös, meleg barázdákon vetetten Kincses kalászok bólogatnak át Az út felé, hol kényes, büszke fák, A Szépség fái súgnak át a berken.” József Attila:
- Szép jó reggelt, Boribon!
ÚGY HALLOTTAM TEGNAP ILYEN NAPOD VOLT:. Először nehezen keltél ki az ágyból.
Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.
Csokoládé Múzeum Budapest - Árpádföld
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
Mennyire gátolja a vevőkockázat magyarországi mértéke a gazdasági növekedést? 300 Mrd Ft a tét évente Előadó: Felfalusi Péter ügyvezető.
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
RENDEZVÉNYSZERVEZÉS TÖRTÉNETE
Ma vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27. vasárnap, július 27.vasárnap, 2014.
ORSZÁGOS EVANGÉLIKUS INTÉZMÉNYVEZET Ő I ÉRTEKEZLET Püspöki tájékoztató D R. F ABINY Tamás.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Az értékesítési rendszer
Tromf Rt. Prezentáció Készítette: Bogdán Balázs vezérigazgató.
Favorit Rt. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium Kisújszállás 5310, Széchenyi út 4. Tel.: 59/
Vidám állatok Fényképezte: Szedő Iván Vidám állatok2 Először is, virágot hoztam neked.
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Középiskolai szűrések – tapasztalatok, tervek –
Bontsd fel a zárójeleket, vonj össze, majd helyettesíts be!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Amikor én még… Ha az 50-, 60- vagy 70-es években voltál gyerek, hogyan vészelted át a gyermekéveidet ?
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
Karácsony 2014 Judit Balint’s Handicrafts. Karácsonyra készülve Már küszöbön van az idei karácsonyi szezon. Közeledik az a hónap, mely állíthatom sok.
Kis történet kedves embereknek!.
Tudnivalók a Corvinus Egyetem Állásbörzéjére és a Personal Hungary-re történő látgatásról Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. és a SYMA Csarnok 2013.
BUDAPESTI CORVINUS EGYETEM FŐVÁM TÉR MÁRCIUS 05. Tudnivalók az állásbörzére történő látgatásról.
Demjén fürdő by Helga A tulajdonosok római kori fürdőt képzeltek és alkottak ide, mely igen emberközelinek tünik. A pompás hegyes-dombos vidéket.
SÍTÁBOR Ebben a tanévben is lesz SÍTÁBOR. Hova utazunk: AUSZTRIA OLASZORSZÁG.
i.e. SMART üzleti ötletek versenye SWOT analízis workshop
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Az 5 legjobb dolog a Közgázban. Számítógép A lyukas órákban unatkozó, órákról ellógó, naplopó diákok számítógépezhetnek a könyvtárban, valamint a harmadik.
Minősítések az intézményvezetői vélemények tükrében
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, BME Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, BME BME TAPASZTALATOK, 2015 FELSŐOKTATÁSI NEMZETKÖZIESÍTÉSI.
IRODALMI KINCSKERESÉS ERDÉLYBEN! Agg Anna Bajorfi Eszter Fekete Antónia Németh Cintia.
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Mészáros László prezentációja. Hong Kong TDC Tények Hongkongról A világ legszabadabb gazdasága (Cato Inst.) 11. a világkereskedelemi ranglistán Világelső.
Modern. építészet Budapest Moszkva.
Wrocław Green School 2016.
Dunaújvárosi SzC Rudas Közgazdasági Szakközépiskolája és kollégiuma
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
'eurotrip.
Erasmus Heidelbergben
Előadás másolata:

BNV Budapest Nemzeti Vásár

Az út re kellett az iskolához jönnünk. A i indulás tervét el kellett vetnünk, Attila 30 perces késése miatt.. Délre érkeztünk meg Budapestre. A buszon már mindenki a vásárlás lázában égett.

A BNV-n Megérkezve, a csoportok elindultak a felfedező útra. 6 csoportra oszlott a társaság. Kaptunk egy térképet, ami alapján mindenki az őt érdeklő pavilonba mehetett.

Rossz élményeink A büfében az árak az egekig szöktek, és ráadásul az ételek minősége sem volt kiváló. Még a kóstolók sem voltak ingyen! A csoki- forrás képviselője készségesen csábított minket standjukhoz. Azután megdöbbenve hallottuk, hogy egy csokis szederért 300Ft-ot kell adni. Nem érte meg!         

Néhol még a prospektusok is pénzbe kerültek. A képviselők néhány helyen rá szóltak az emberekre, ha az ingyenes tájékoztatóikból akartak elvenni! Előfordult egyes standoknál, hogy nem volt szórólap és kevés volt az információ.

A vállalatok által kiküldött menedzserek nem mindig voltak felkészültek. S mindezek felett még udvariatlanok is voltak!

De! Voltak:

Jó élményeink! Akadt néhány cég, akik a vállalatukra való figyelemfelkeltés érdekében, kisebb ajándékokat osztogattak. Sok terméket ki lehetett próbálni, pl.: Babfotel, szauna, mágneses talpmasszírozó, ágy, masszírozó fotel, mézes bor stb.

Nagy volt a választék, voltak kedvező áron elérhető áruk. A képviselők nagyrészt kedvesek, segítőkészek voltak, sok információt tudhattunk meg tőlük.

A mosdó használata ingyen volt, és ahhoz képest, hogy sokan használták, igényes, higiénikus és modern volt. Hazafelé menet élményekben gazdagon álmodozva, lufikkal háborúzva utaztunk.

Vége 12. C 1.csoport