Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Képes beszámoló Adománygyűjtésünk befejeződött, melyet a vörösiszap katasztrófát elszenvedett állatok és gazdáik részére szerveztünk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Képes beszámoló Adománygyűjtésünk befejeződött, melyet a vörösiszap katasztrófát elszenvedett állatok és gazdáik részére szerveztünk."— Előadás másolata:

1 Képes beszámoló Adománygyűjtésünk befejeződött, melyet a vörösiszap katasztrófát elszenvedett állatok és gazdáik részére szerveztünk.

2 Az akció úgy indult, hogy körbeküldtünk egy körlevelet, mely szerint összegyűjtjük az adományokat és majd egy autóval leszállítjuk Kolontárra és Devecserbe. Minden várakozásunkat felülmúlta a sok érkező adomány és már az első hétvégén három autót indítottunk. A családi házat, ahol a gyűjtést kezdtük hamar kinőttük. A második héten az önkormányzat segítségét kellett kérnünk.

3 Szerencsére nagyon segítőkészek voltak és így a Kébelsberg Kultúrkúriával összefogásban folytatni tudtuk a gyűjtést. Utólagosan is köszönöm, hogy helyet biztosítottak az adományoknak és külön köszönet a dolgozóknak, akiktől nagyon sok segítséget kaptunk.

4 volt közöttük állatorvosi rendelő, iskola, óvoda, kínai és háztartási bolt, akinek az adománya egyedül megtöltött egy autót, de a magánszemélyek sem egy csomaggal érkeztek! Összesen 86 adományozót regisztráltunk

5 Rengeteg zsák kutyatakarót kaptunk, több száz kiló kutyaeledelt, gyógyszert állatoknak, tisztító és tisztálkodó szereket védőfelszerelést és sok- sok ruhaneműt, melyeket személy és teherautókkal juttatunk le a helyszínre. Az adományokat Devecser, Kolontár és Somlóvásárhely Önkormányzata, valamint a Veszprémi és az Ajkai állatvédők között osztottuk el igény szerint.

6 A gyermekeknek szánt játékokat külön autóval vittük le a Devecseri óvodába, ahol személyesen osztottuk szét 128 kisgyerek között. Mosolyukat látva minden fáradtságot megért ez a néhány hét.

7 Külön köszönet azoknak a sofőröknek, akik idejüket és autójukat nem kímélve leszállították az adományokat célállomásukra! Összesen 13 fuvarunk volt.

8 Kováts Edith Cilike Nagyon köszönöm minden adományozónak, hogy nemes cselekedetével hozzájárult küldetésünk sikeréhez! Computer General Service http:// gallery.site.hu/u/Cilike/Kolontar /

9


Letölteni ppt "Képes beszámoló Adománygyűjtésünk befejeződött, melyet a vörösiszap katasztrófát elszenvedett állatok és gazdáik részére szerveztünk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések