Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere" Children's Day 2011 Hungarian Food Bank Association Thank you for your cooperation giving a piece.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere" Children's Day 2011 Hungarian Food Bank Association Thank you for your cooperation giving a piece."— Előadás másolata:

1 Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere" Children's Day 2011 Hungarian Food Bank Association Thank you for your cooperation giving a piece of help on Children’s Day!

2 Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere" „Hungarian Food Bank Association does not ask for dotation, we are giving service.” Food Bank supports the following Hungarian towns and villages in 2011.

3 Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere" On this year's Children's Day •With „Once upon a time!”, more than 27 tons of food was collected and distributed. •In 81 settlements, •with Your help, we supperted the programs of 91 organisations. •More than 15.000! children were given present. •We also received donations from several food producing companies: Coca-Cola, Coop, Danone, Ferrero, Maspex Olympos, Penny Market and Sara Lee provided food, Shell provided tools for the campaign. Thank you!

4 Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere" Children's Day 2011

5 Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere" „Köszönjük, hogy édességekkel, joghurttal és konzervekkel segítették a LENA legnagyobb rendezvényének sikeres lebonyolítását.” LENA Ezúton mondunk köszönetet a résztvevők és a szervezők nevében, hogy a 2011. május 28-án megtartott „Reneszánsz” Majális elnevezésű rendezvényünket adományával támogatta, és ezzel lehetővé tette annak sikeres lebonyolítását. Ünnepségünkön – amelyben az intézmény gondozása alatt álló hátrányos- és veszélyeztetett helyzetű gyermekek és szüleik, valamint idős emberek vettek részt – Önnek is köszönhetően nagyon jól sikerült.” Segítő Kezek „65 gyerek részére kértük az adományt, mely adományt ezúton szeretnénk megköszönni a támogatóknak. Sok halmozottan hátrányos helyzetű kisgyereknek okozott örömet az önök által felajánlott, édesség, játék, és kukorica.” Roma Nagycsaládosok Regionális Szervezete

6 Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere"

7 „Ezúton is szeretném megköszönni az adományozó vállalatok felajánlásait /…/. Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy a rászoruló családok gyermekei részére oszthattunk: Toys Story játékokat, joghurtot, nápolyit, szőlőcukrot és csokikat. Az ebédtálalásnál felhasználhattuk a zöldborsó konzerveket, valamint az ízesített ásványvizet. Uzsonnára: joghurtot és nápolyi szeletet adtunk a gyerekeknek.” Üdvhadsereg – Válaszút Háza „Hálásan köszönjük Önöknek, hogy támogatták városi rendezvényünket, a 2011. évi gyermeknapot Monoron. 2011. május 29-én a Művelődési Ház és udvara kicsinek bizonyult, mert több mint 500 gyermek és szüleik jöttek el az egésznapos programokra. /.../ Itt mindenki jól érezhette magát, hiszen Önök is hozzájárultak ennek az érdekes, változatos napnak a sikeres lebonyolításához. Az édességek, a játékok, a joghurtok, a ropogtatnivalók – az Önök támogatása – sok gyermeknek és családjuknak nyújtott felhőtlen kikapcsolódást.” Nagycsaládosok Monori Egyesülete “A megajándékozott gyermekek, gondozóik, valamint az Alternatívák Alapítvány minden munkatársa nevében köszönöm áldásos tevékenységüket és kívánunk további eredményes munkát.” Alternatívák Alapítvány

8 Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere"

9 “Megköszönjük az adományozóknak, hogy térségünk HHH és roma gyermekeit így tudta támogatni. Oly mértékben hogy szinte a község minden gyermeke 3-15 éves korig kapott az adományokból. /…/ 2011 május utolsó szombatján, a gyerekek a Művelődési házban /…/ ebédet is kaptak, az elmúlt évekhez hasonlóan főtt virsli mutár és kenyér volt a menü. Üdítőt és édességet is kaptak.” Zsadányi Roma Gyermekeinkért Egyesület “Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden adományozónak, aki támogatásával hozzájárult „Gyereknap – Abaliget, 2011” című rendezvényünk lebonyolításához. Adományukkal 60 Abaliget és vonzáskörzetében élő halmozottan hátrányos helyzetű gyermek „Gyereknapját” tették örömtelibbé.” Abaligeti Romákért A Csereháti Romákért és a Nagycsaládosokért Egyesület ezúton szeretné megköszönni azoknak a vállalatoknak az adományait amivel megtudtuk valósítani a hegymegi gyermekek vidám gyermeknapját. Üdvözlettel: a hegymegi gyerekek Köszönjük az Élelmiszerbank és az adományozó cégek segítségét, 300 gyermeknek szereztünk egy kis örömet.” Bárándért Egyesület

10 Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere"

11 “Szeretnénk megköszönni Önöknek, magunk és a résztvevő családok nevében az élelmiszer adományt, ami nagyon sok gyermek arcára csalt mosolyt. Sajnos ezt nem láthatták, de bízunk benne, hogy a fényképek igazolják, hogy milyen hasznos az Önök munkája és milyen nagy szükség van az ilyen rendezvényekre, ahol kicsik és nagyok gondtalanul és jó kedvvel tölthetek el egy szép napot.” Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Az adományokkal lehetővé tették, hogy a békéscsabai Hajnal utcai óvoda halmozottan hátrányos helyzetű gyermekinek színvonalas és nagyon vidám, mosolygós emlékezetes gyereknapot tudjunk rendezni. Adományaik ezeknek a gyermekeknek (csokoládé, cukor, játék, üdítő, konzerv, nápolyi) kuriózum volt és nagyon boldog volt minden gyermek! Köszönettel az adományozó vállalatoknak és a Magyar Élelmiszerbanknak a pályázati lehetőségért!” Békéscsabai Cigánylakosok Egyesülete “A program rendkívül népszerű fogadtatásnak örvendett, és nagy segítséget jelentett a hátrányos helyzetű gyermekek számára egy méltó, bőségben eltöltött gyermeknap megéléséhez. Engedjék meg, hogy ezúton is köszönetünket fejezzük ki az Egyesület Elnökségének, amiért pályázatunkat támogatásra méltónak ítélte, valamint minden támogató cégnek, akik élelmiszeradományukkal hozzájárultak e program sikeres megrendezéséhez.” Ételt az Életért

12 Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere" www.elelmiszerbank.hu Thank y ou for y ou r help and support!


Letölteni ppt "Élelmiszerbank - „a piece of help is needed everywhere" Children's Day 2011 Hungarian Food Bank Association Thank you for your cooperation giving a piece."

Hasonló előadás


Google Hirdetések