Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre."— Előadás másolata:

1 Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre magasabb igényeket diktálnak az ügyfelek, amelyek teljesítéséhez meg kell találnunk a megfelelő anyagokat, eszközöket olyan áron, ami arányos a hozzáadott értékükkel. Épülettakarítási iparágban az évek folyamán sokféle tisztítószert kipróbáltunk, amíg eljutottunk a Gruber (Hollu) és Buls márkáig. Aki próbálta ezeket a termékeket, az már meggyőződött kiváló minőségükről. Tisztítószereink mellett a piac által is megkövetelt jó minőségű, egy és többrétegű közületi papírárunkat is megtalálja az alábbiakban. Ha Önök még nem használták ezeket a tisztítószereket, a következő néhány oldalon bemutatjuk hol, hogyan és milyen áron érhetik el!

2 Termékeinket megtalálják webáruházunkban, vagy érdeklődjenek e-mailben: a market@megaservice.hu címen vagy a 06-30/398-50-36-os telefonszámon. Webáruház: www.megaservicemarket.hu

3 A Termékek menüpont alatt megtalálja valamennyi tisztítószer, higiéniai papír és takarítóeszközünket. Az egyes termékekre kattintva a részletes leírást és a termék biztonsági adatlapját is tanulmányozhatja.

4 A Termékek menüpont alatt megtalálja valamennyi tisztítószer, higiéniai papír és takarítóeszközünket. Kiemelt kéztörlő papírunk a Wepa Clou termékei, melyek egy vagy többrétegű fajtái már a felhasználók elismerését élvezik.

5 Lehetőséget biztosítunk kedvezmények igénybevételére, amennyiben honlapunkon regisztrál és ezáltal belép a regisztrált vásárlóink körébe. A kedvezmények mértéke:  5% - a vásárlás rendszerességétől függően (a 3. vásárlást követően)  10% - a vásárlás értékétől függően (200.000 Ft nettó vásárlás felett) A kedvezmények nem összevonhatóak.

6 Levelezési cím:  2013 Pomáz, Deák Ferenc utca 16. Iroda:  1146 Budapest, Limanova tér 22. Honlapunk:  www.megaservicemarket.hu Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és elolvasta bemutatkozó anyagunkat! Sok sikert kívánunk Önnek az üzleti és a magánéletben egyaránt! Bármikor szívesen látjuk vásárlóink körében! Elérhetőségeink E-mail:  market@megaservice.hu  csaba.balogh@megaservice.hu Telefon:  06-30/398-50-36


Letölteni ppt "Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre."

Hasonló előadás


Google Hirdetések