A gondviselői modul az enaplóban

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mire van szükség? Internet böngészővel ellátott számítógép vagy más készülék közvetlen csatlakozásához szükséges: (Chrome, Internet explorer, Firefox,
Advertisements

Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Óraregisztrálási modul
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Skype telepítése és használata
Bitumen Internet Sales 2012
Mikszáth Kálmán Gimnázium Postaforgalmi SzKI és Kollégium
Használata Készítette: Medve Tamás.
Internet Sales új felület Budapest. 2 Új, fejlesztett ISA Rendszer igény: bármely ma használatos számítógépen futtatható, amelyen Microsoft Internet Explorer.
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
ENAPLÓ Mindent időben Készítő: Pásthi Dániel.
Integrált Elektronikus osztálynapló
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
Böngészők Internet Explorer Mozilla Firefox
Internetes böngészőprogram használata, beállításai
1 Tabulátor és használata. 2 A tabulátor olyan eszköz, amellyel egy soron vagy bekezdésen belül a szöveget megadott pozícióba tudjuk igazítani. A szöveget.
Access-Űrlapkészítés
Böngésző programok (Böngészés).
 A felhasználói felület határozza meg az operációs rendszer megjelenését, az asztal felépítését, és azt, hogyan navigálhatunk az operációs rendszer.
Az első vásárláskor megadott címmel – mint felhasználónévvel – és az ott megadott jelszóval kell belépni a vásárlói háttérirodába.
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Ismerkedés az Intézővel
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
E gységes T anulmányi R endszer ®. A rendszerhez történő hozzáférés  A felhasználói nevet és a jelszót a Tanulmányi Osztály adja  Az ETR Internetes.
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Kedves Olvasóink! Sajnálatos módon előfordul, hogy az online katalógusunk átmenetileg nem elérhető. Helyette használható:
Internet, Böngészők, Elektronikus levelezés
Internet Sales új felület
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Útmutató a Metalib használatához. Nyitólap Belépés.
14. Szóbeli középszintű informatika tétel:
A hallgatók jelenlétének nyilvántartása a Neptunban
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
A böngészőprogram használata. A böngészők értelmezik a html nyelvet, a javascript kódokat és a php kódokat is. Majd ezeket lefuttatja, és azok alapján.
Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének.
e-Portfólió bemutatása hallgatók számára
Aktualitások a Neptun webes felületeken. Általános WEB változások Támogatott böngésző verzióemelésTámogatott böngésző verzióemelés Nyelv változtatás belépés.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 2 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
ELEKTRONIKUS ADATFELDOLGOZÁS, ADMINISZTRÁCIÓ Az MLSZ ügyviteli rendszerének bemutatása, a regisztráció folyamata.
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Lekérdezések Adott tulajdonságú adatok listázásának módja a lekérdezés. A lekérdezések segítségével az adatbázisból megjeleníthetjük, módosíthatjuk, törölhetjük.
Információ és kommunikáció
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
CONNECTRA rendszer bevezetése
Internet és kommunikáció
1. Írja be a böngészője címsorába:
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Előadás másolata:

A gondviselői modul az enaplóban Az enapló elérhetősége: https://enaplo.fok.hu:52104 Alapértelmezetten a hozzáférésről szóló levél végén is megtalálható a link, amelyre kattintva a napló azonnal elérhető. Amennyiben a link a levélben nem aktív, be kell másolni vagy beírni a böngésző címsorába (www. nélkül!), majd az Enter gombot megnyomni. Az internetes böngészőprogram szabadon választott (Internet Explorer, Firefox Mozilla, Google Chrome stb.)

Bejelentkezési felület Bejelentkezési név: az F2 Rendszerfelügyelettől érkező második levélben kapott név Jelszó: az F2 Rendszerfelügyelettől érkezett első levélben szerepel, betű-szám kombináció

Belépés után a levélben kapott betű-szám kombináció megváltoztatható tetszőleges formára: Ehhez válasszuk a Menü / Vezérlőpult lehetőséget

A jelszó módosításához meg kell adni előbb a régi (első belépésnél használt) jelszót, majd az Új jelszó mezőbe beírni a tetszőlegesen választott jelszót. Az új jelszó megismétlése után kattintsunk a Jelszó módosítása mezőre. Ezzel aktiváljuk az új jelszót, melyet már a következő belépésnél használhatunk is.

Az enapló felületén egy felső ikonsor segíti a navigálást, alatta a gondviselőhöz rendelt tanuló neve is látható. Belépés után alaphelyzetben a Foglalkozások megtekintése jelenik meg, amely a tanuló heti órarendjét jeleníti meg táblázatos formában.

A táblázatos formában zöld szín jelzi a megtartott órákat, halványsárga a még be nem írt órákat. Bármelyik óra fölé húzva az egérmutatót megjelennek az óra alapadatai ( ki tartotta, mi volt az óra anyaga).

Amennyiben más adatokat szeretnénk látni , térjünk vissza a felső ikonsorhoz, melynek további elemei: Értékelések: ide kattintva a tanuló eddig szerzett érdemjegyeit láthatjuk ; Mulasztások: a tanuló beírt hiányzásai láthatók összesített formában; Események: itt a dicséretek, figyelmeztetések tekinthetők meg

A felső ikonsor eleme a Törzsadatok menüpont is: ide kattintva a tanuló legfontosabb személyes adatait tekinthetjük meg (azonosítók, születési hely és idő, osztály, osztályfőnök)