Ha pattanásai vannak, vagy voltak korábban, talán észrevette, hogy bőre nem olyan ragyogó, mint azelőtt.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Intelligens fényvédelem
Advertisements

Külön figyelmedbe ajánlom a zárszót !!!
14. Tétel.
ÚJ EMLŐRÁKTÜNETEK.
Az A vércsoport.
Dermabrázió Definíció: Műtéti beavatkozás, mely eltűnteti a sebhelyeket és egyéb bőrelváltozásokat, a bőr felszínét drótkefével vagy nagyon finom dörzspapírral.
Lehetnek számunkra hasznosak a mikrobák?
Ismerje meg bőrtípusát!
Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
AZ ÉVSZAKOK KOZMETIKAI PROBLÉMÁI
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Élvezze a professzionális kozmetikai arcápolás eredményeit otthonában
EXIT.
Sportolás hatása szervezetünkre
Egészséges táplálkozás
A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
13. Tétel.
A napozás előnyei és hátrányai
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
Fiatalító, védő antioxidáns gél
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Flavon max termékcsalád
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
Rheumatoid arthritis.
Rosacea.
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
4-es katalógus újdonságai
A szappanok káros hatásai
A szappanok káros hatásai
Szappanok káros hatása
A DOHÁNYZÁS.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Kezdéskilépés Táplálás kívülről befele.. Táplálás kívülről befele Mi teszi bőrét gyönyörűvé?Mindennap bőrápolás a nutricentials ™ -elA nutricentials ™
Az igazság arca ami a bőrt illeti Tru Face™  .
Resveratrol "Borban az igazság!"
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
Szerkesztette: Dr Lázár Sarnyai Nóra.  Az emlőrák korai kimutatására alkalmas mammográfiás vizsgálat negyvenéves kor felett javasolt a hölgyek számára.
LOVE MOON WINALITE EXKLUZÍV ANIONOS ESZKÖZ A HÖLGYEK TÖKÉLETES SZEMÉLYI TISZTASÁGÁÉRT.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Hasznos baktériumok Oláh Szófia 10.B.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Tartalom Piaci trendek... A termékek
Szájápolás felsőfokon a BIYOVIS készítményeivel. Fog és szájüreg állapota Esztétikai szempont Egészségünk tükre Fontos szerepet játszik a gyomor- és bélrendszer.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
The Science of Nutricentials ® Tudta Ön? Bőrének 10 létfontosságú dologra van szüksége az optimális egészséghez és szépséghez. Ön megadja bőrének mindazt,
7. rész. A magas vérnyomás okairól Klikk a folytatáshoz.
A PIROS BOGYÓS GYÜMÖLCSÖK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi fejlesztésére.
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
TIENS KANGLI.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Ha pattanásai vannak, vagy voltak korábban, talán észrevette, hogy bőre nem olyan ragyogó, mint azelőtt.

Valószínűleg Ön is ismer olyanokat, akik hasonló problémával küszködnek.

Ennek oka, hogy a pattanások 10-ből 8 embernél jelentkeznek életük valamely szakaszában. Nem csak tinédzser korban jellemző. A pattanások előjöhetnek, a 20-as, 30-as, de akár 40-es éveinkben is.

A pattanások miután eltűnnek, hegeket, bőr elszíneződést, egyenetlen felületet és vitalitás-mentes bőrfelületet hagynak maguk után.

Ideje cselekedni. A Nu Skin büszkén mutatja be a Nu Skin Clear Action™ -t Egy erőteljes, de egyúttal gyengéd termékcsalád, amely kezeli a pattanások okozta elváltozások teljes spektrumát: A miteszereket, a bőrelszíneződést, a bepirult bőrt,a gyulladásokat,és a hegeket.

Hogyan bukkan fel egy pattanás? Megközelítőleg két hetet vesz igénybe amíg eléri a bőr legfelső rétegét.

A pattanások fajtái: Ha egy pórus eldugul, majd kifakad, létrejön a „fehér fejű” pattanás.

A pattanások fajtái: Amikor a pórus eltömődik, de nyitott marad, a teteje befeketedik és létrejön a miteszer.

A pattanások fajtái: Esetenként előfordulhat, amikor a pórus fala sérül, és a baktériumok, valamint az élettelen bőr beszorul az élő alá. Ez hagy maga után egy apró vörös fertőzést, amit pörsenésnek nevezünk.

A pattanások fajtái: Az eltömődő félben lévő pórusokban, a bőr mélyén létrejön a ciszta. Ezek a fertőzések egy kicsivel nagyobbak mint az, amelyik a pörsenést hozza létre.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Stressz Amikor Önt stressz éri, teste stressz hormonokat termel, ilyen például a cortisol. Ez az elsődleges stressz hormon előidézhet faggyútúltermelést a bőrben található faggyú mirigyekben.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Stressz Amikor ez a felesleges faggyúmennyiség élettelen bőrsejtekkel és baktériumokkal keveredik, a bőrön foltok jöhetnek létre, vagy a már meglévő foltok állapota romlik. Ez viszont további stresszhez vezet. Ezáltal bekerül egy mókuskerékbe, melyben a stressz pattanást, a pattanás pedig stresszt okoz.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Vizsgaidőszak Vizsgaidőszak előtt/után Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Stressz Egy konkrét tanulmányban, a „Stanford-i egyetem” hallgatóin a foltok megjelenését vizsgákat megelőzően, és azok után vélték felfedezni. A tanulmányban megfogalmazódik, hogy a diákok bőrük állapotának romlását tapasztalták, amikor a vizsgák előtt stressz hatásának voltak kitéve.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Napsugárzás Amellett, hogy idő előtti öregedést-és komoly sérüléseket okoz bőrének, a napsugárzás faggyútermelést idéz elő, ami a bőr felületén foltok kialakulását és a már meglévő foltok állapotának romlását eredményezi.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Elszíntelenedés Melanin Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Napsugárzás Ugyancsak előidézi az arcbőr leégését. Ennek következtében a pattanások okozta fekete pöttyöcskék feltűnően láthatóvá válnak.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Életkor A tinédzserek általában szembesülnek a pattanások okozta problémákkal, a korosztályukra általánosan jellemző hormonszint miatt.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Életkor Ön azt gondolhatja, hogy búcsút inthet a pattanásainak, amikor felnőtté válik? Erre rácáfol az a tény, hogy a pattanásoktól szenvedők 52%-a felnőtt korú. A városi élet nehézségei és a karrierista életforma okolható a pattanások kialakulásáért, felnőtt korban. Gyakran méretesebbek, fájdalmasabbak és tovább megmaradhatnak, mivel a sejtek anyagforgalma lelassul.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Öregedés A pattanások felgyorsítják a bőr öregedését.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? J e- J e- J e- L A szabad gyök ellop egy elektront, így megindul a láncreakció Szabad gyök Stabil molekula Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Öregedés Antioxidánsokból álló készleteit használja a szervezet, miközben a pattanásokat előidéző baktériumok tömegével harcol.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? J e- J e- L L e- J Az antioxidáns egy szabad elektron segítségével stabilizálja a szabad gyököt. Szabad gyök Antioxidáns Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Öregedés Az antioxidánsok segítik megvédeni a DNS-t súlyos sérülések elszenvedésétől. Ez lehetővé teszi az egészséges sejtmegújulást idős korban is. Amikor antioxádáns-forrása kimerül, bőrsejtjei sokkal inkább ki lesznek téve a radikális sérülés veszélyének.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Táplálkozás Miközben teste azon munkálkodik, hogy eltüntesse a bőrön lévő foltokat és megszüntesse a gyulladást, antioxidáns-készletei nagyon lecsökkennek.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Táplálkozás A kiegyensúlyozott, zsírszegény, rostokban és tápanyagokban gazdag étrend fontos szerepet játszik abban, hogy fenntmaradjanak antioxidáns készletei. Továbbá elősegíti az immunrendszer megerősödését, csökkenti a bőrgyulladást és lehetővé teszi, hogy bőre teljesen egészséges legyen.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Szennyezettség és piszok Ha ön azt hiszi, hogy az arcbőrén azért jönnek létre a miteszerek, mert az piszkos, akkor ön téved. A miteszerek fekete teteje a faggyúdugó és a légkörben található oxigén között létrejövő kölcsönhatás közben jön létre.

Igazságok és legendák a pattanásokról. Mi az, ami előidézi őket? Tisztítás Hogyha erősen és rendszeresen mossa a bőrét, az lehet hogy többet árt, mint használ. Az erőteljes mosás és dörzsölés kiszáríthatja a bőrt, és túlzott hámláshoz vezet. Bőre érzékenyebbé válik és hajlamos lesz az irritációra.

Cselekedjen A Nu Skin Clear Action™ egy olyan termékcsalád, amely a bőrön jelentkező, pattanások okozta elváltozások teljes skáláját kezeli. A termékcsalád tartalmaz Habosító tisztítót (Foaming Cleanser), Tonikot, valamint nappali (Day Treatment) és éjszakai (Night Treatment) kezelést. A termékcsalád kódja: 97110391

Egyedülálló összetevő választék A Nu Skin tudósai egyedülálló összetevőket választottak a Nu Skin Clear Action™ termékcsalád megalkotásakor. Hatékonyan egyesítették termékcsaládjukban a folt eltűntetők és a legkiválóbb kozmetikai termékek hatóanyagait is .

Egyedülálló összetevő választék MÚLT JELEN JÖVŐ Hegek Egyenetlen bőrstruktúra Elszíneződés Pórusok kitisztítása Zsírosodás szabályozása Bőrpír csökkentése Bőr vitalitásának visszaállítása Pattanások kialakulásának megakadályozása Átfogóan egészséges bőr Egyedülálló összetevő választék A Nu Skin Clear Action jól megválasztott összetevői elősegítik a bőr megtisztítását a pattanások mellett, más területeken is. Kezeli a már meglévő pattanásokat; Segít eltüntetni a korábbi pattanások maradványait; Rugalmasságot ad a bőrnek, hogy az később egészséges és ragyogó lehessen.

Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser Hatása: A pórusokat mélyen tisztítja annak érdekében, hogy a pattanásokat okozó faggyú-, és élettelen bőrsejtek egyvelege ne jöhessen létre. Egyedülálló formulájának köszönhetően mélyen behabzik a pórusokba, így a pattanások keletkezésének pontján tudja kifejteni hatását.

Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser Hatása: Használat közben a szer felhabzik, és fehérből színtelenbe megy át.

Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser PRESENT A szalicilsav beszivárog a pórusokba, hogy a bőrhibákat mihamarabb eltüntethesse. Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser Egyik hatékony összetevője a szalicilsav Ismert a folteltávolító hatásáról; Megtisztítja a pórusokat; Fontos szerepet játszik a már elhalt hámrétegek eltávolításában.

Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser FUTURE Tisztán tartja a bőrt, hogy a zsírosodás következtében ne jöhessenek létre újabb pattanások. Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser Másik hatékony összetevője a TEA-Cocoyl Glutamate Rendkívül gyengéden tisztít; Eltávolítja a bőrről a felesleges faggyút és a már elhalt hámréteget anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser Használata: Használja reggel és este egyaránt. Nyomjon egy keveset a termékből a tenyerére. Vigye fel száraz arcára és nyakára, kezét körkörösen mozgatva.

Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser Használata: A habot hagyja dolgozni bőrén megközelítőleg 3 percig, mialatt annak színe fehérből színtelenbe megy majd át. Öblítse le melegvízzel és törölközzön meg.

Nu Skin Clear Action™ - Foaming Cleanser Tartalom: 100 ml Termékkód: 97110388

Nu Skin Clear Action™ - Toner Hatása: Nyugtatja a piros, irritált bőrt; Úgy állítja be a bőr faggyútartamát, hogy az tiszta, és zsíros csillogástól mentes legyen.

Nu Skin Clear Action™ - Toner Múlt A kálium-aszkorbil-tokoferil-foszfát (a C és E vitamin speciálisan létrehozott egyvelege) bőrét ismét ragyogóvá varázsolja. E-Vitamin C-Vitamin Nu Skin Clear Action™ - Toner Hatékony összetevője a kálium-aszkorbil-tokoferil-foszfát A C és E vitamin speciálisan létrehozott egyvelege Fokozza a testben található antioxidánsok számát; Bőrét ismét ragyogóvá varázsolja.

Nu Skin Clear Action™ - Toner Múlt A kálium-aszkorbil-tokoferil-foszfát (a C és E vitamin speciálisan létrehozott egyvelege) bőrét ismét ragyogóvá varázsolja. E-Vitamin C-Vitamin Nu Skin Clear Action™ - Toner Hatékony összetevője a kálium-aszkorbil-tokoferil-foszfát Vízben és zsírban oldható, ezért be tud szivárogni a bőr rétegei közé, maximális védelmet biztosítva ezzel az antioxidánsoknak.

Nu Skin Clear Action™ - Toner Jelen A szalicilsav beszivárog a pórusokba, hogy a bőrhibákat mihamarabb eltüntethesse. Nu Skin Clear Action™ - Toner Hatékony összetevője a szalicilsav Elismerten folteltávolító hatású; Tisztítja a pórusokat; Fontos szerepet játszik a már elhalt hámrétegek eltávolításában.

Nu Skin Clear Action™ - Toner Jelen Az édesgyökér kivonat nyugtatja a bőrt, és hatékonyan enyhíti az irritációt, valamint a bőrpírt. Nu Skin Clear Action™ - Toner Hatékony összetevője az Édesgyökér kivonat (Dipotassium Glycyrrhizate) Az édesgyökér egy összetevője természetesen nyugtatja a bőrt; Enyhíti az irritációt és csökkenti a pattanások okozta bőrpírt.

Nu Skin Clear Action™ - Toner FUTURE A Cink PCA segít meggátolni a zsírosodást, és a pattanások létrejöttét. Nu Skin Clear Action™ - Toner Hatékony összetevője a Cink PCA Meggátolja az alfa-5 enzim számának lecsökkenését, ami a faggyúmirigyekben túltermelést idézne elő; Elősegíti a faggyúkiválasztást.

Nu Skin Clear Action™ - Toner Használata: Használja reggel és este egyaránt. Csavarja a kupakot az óramutató járásával ellentétes irányba. Helyezzen egy vattapárnát a flakon tetejére és kétszer nyomja le. Vigye fel arcára és nyakára. Helyezze vissza a flakon tetejét majd csavarja óramutató járásával megegyező irányba.

Nu Skin Clear Action™ - Toner Tartalom: 150 ml Termékkód: 97110387

Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Hatása: Segít helyreállítani a pattanások, valamint a stresszes életforma okozta külső-, és belső elváltozásokat.

Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Jelen A szalicilsav beszivárog a pórusokba, hogy a bőrhibákat mihamarabb eltüntethesse. Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Hatékony összetevője a szalicilsav Ismert a folteltávolító hatásáról; Megtisztítja a pórusokat; Fontos szerepet játszik a már elhalt hámrétegek eltávolításában.

Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Jelen A Fehér tea kivonat a bőr antioxidáns készletét őrzi meg. Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Hatékony összetevője a Fehér tea kivonat Magas a polifenol (egy kiváló antioxidáns) koncentrációja; Újra megtölti antioxidáns készletünket, ami normális esetben a bőrben található, de a pattanásokkal való küzdelem során kimerül; Segít bőrünknek abban, hogy az ismét visszanyerje természetes rugalmasságát.

Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Jövő A tejsav elősegíti a már elhalt bőrsejtek eltávolítását, így bőre tisztább és simább lesz. Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Hatékony összetevője a tejsav Segíti a szalicilsavat az elhasználódott hámréteg eltávolításában, és a pórusok megtisztításában; Csökkenti a pattanások okozta bőr-elszíntelenedés mértékét; Elősegíti az öregedés folyamatának lassítását.

Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Jövő A Hexapeptide-2 csökkenti a mitesszerek kialakulását. Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Hatékony összetevője a Hexapeptide-2 Hat (= hex) aminosav peptid; Gátolja a melanin képződést, csökkentve ezzel a pattanások elhegesedésének kockázatát.

Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Jövő A Phytosphigosine gátolja a baktériumok elszaporodását és a bőrgyulladás esélyét. Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Hatékony összetevője a Phytosphingosine Segít a lipid-réteget visszaállítani, hogy bőre újra egészséges lehessen; A Phytosphingosine egy fontos, antibakteriális hatóanyag; Megnyugtatja a kipirult, irritált bőrt.

Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Használata: Reggelente a cleansing és toning használata után alkalmazza. Nyomjon gyöngyszem nagyságnyit a termékből ujjbegyére. Kenje a krémet arcára és nyakára alulról felfelé és kívülről befelé.

Nu Skin Clear Action™ - Nappali kezelés Tartalom: 30 ml Termékkód: 97110389

Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatása: Rendszeres használata mellett, ébredés után tapasztalhatja, hogy bőre egyre egészségesebb kinézetű ; Segít abban, hogy a pattanások okozta hegek kevésbé látszódjanak; Szabályozza a bőr zsírosodását.

Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatása: Segít visszaállítani az egységes bőrtónust; Tisztán tartja a bőr pórusait; Nyugtatja a bőrt.

Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Múlt Az Alpha Zsír- Sav a pattanások okozta elszíneződést, és egyenetlen bőrfelületet hivatott helyreállítani. PATTANÁS, KIFAKADÁST MEGELŐZŐEN A HELYTELEN FELÉPÍTÉSŰ KOLLAGÉN HEGESEDÉST OKOZHAT Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője a Levédett Alpha Zsír-Sav Ez a szabadalmaztatott hatóanyag csökkenti a bőrgyulladás esélyét, összehúzza a pórusokat, és kezeli a pattanások következtében kialakult hegeket; Fokozza a C és E–vitamin által bőrre gyakorolt jótékony hatást.

Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Múlt Az Alpha Zsír-Sav a pattanások okozta elszíneződést, és egyenetlen bőrfelületet hivatott helyreállítani. A ZSÍR- SAV ELŐIDÉZI A KOLLAGÉN ROSTJAINAK ÚJÁSZERVEZŐDÉSÉT MEGINDUL A HIBÁTLAN KOLLAGÉN TERMELŐDÉSE Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője a Levédett Alpha Zsír-Sav Ez a hatékony antioxidáns annak az enzimnek a tevékenységét szabályozza, amely a sebesedésért felelős hibás kollagéneket távolítja el; A kollagén-rostok újraszerveződését teszi lehetővé, így bőre ismét sima felületű és puha lehet.

Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Múlt Az Alpha Zsír- Sav a pattanások okozta elszíneződést, és egyenetlen bőrfelületet hivatott helyreállítani. A KOLLAGÉN-ROSTOK KISIMÍTJÁK AZ EGYENETLEN BŐRT A BŐR MEGGYÓGYUL ÉS SIMA LESZ Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője a Levédett Alpha Zsír-Sav Ez a hatékony antioxidáns annak az enzimnek a tevékenységét szabályozza, amely a sebesedésért felelős hibás kollagéneket távolítja el; A kollagén-rostok újraszerveződését teszi lehetővé, így bőre ismét sima felületű és puha lehet.

Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Múlt A Retinol egyenletes bőrtónust ad. Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője a Retinol (tiszta A-vitamin) Simává és egyenletessé a bőrt, lecsökkenti a pattanások következtében fellépő bőr-elszíneződést.

Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Jelen A szalicilsav beszivárog a pórusokba, hogy a bőrhibákat mihamarabb eltüntethesse. Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője a szalicilsav Ismert a folteltávolító hatásáról; Megtisztítja a pórusokat; Fontos szerepet játszik a már elhalt hámrétegek eltávolításában.

Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Jelen Az édesgyökér kivonat nyugtatja a bőrt, és hatékonyan enyhíti az irritációt, valamint a bőrpírt. Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője az édesgyökér kivonat (Licochalcone) Ezt a hatékony összetevőt az édesgyökér kivonatból sikerült kivonni; Megakadályozza az 5 enzim mennyiségének lecsökkenését, amely a a faggyúmirigyek túltermeléséből adódó zsírosodásért felelős.

Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Jelen Az édesgyökér kivonat nyugtatja a bőrt, és hatékonyan enyhíti az irritációt, valamint a bőrpírt. Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője az édesgyökér kivonat (Licochalcone) Gátolja az foszfolipáz-A2 tevékenységét, ami közrejátszik a bőrgyulladás kialakulásában; Nyugtatja a bőrt.

Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Jövő A Phytosphigosine gátolja a baktériumok elszaporodását és a bőrgyulladás esélyét. Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Hatékony összetevője a Phytosphingosine Segít a lipid-réteget visszaállítani, hogy bőre újra egészséges lehessen; A Phytosphingosine egy fontos, antibakteriális hatóanyag; Megnyugtatja a kipirult, irritált bőrt.

Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Használata: Esténként a cleansing és toning használata után alkalmazza. Nyomjon gyöngyszem nagyságnyit a termékből ujjbegyére. Kenje a krémet arcára és nyakára alulról felfelé és kívülről befelé.

Nu Skin Clear Action™ - Éjszakai kezelés Tartalom: 30 ml Termékkód: 97110390

Hetek Tisztítás eredményei Egy magánklinika vizsgálata bebizonyította, hogy a Nu Skin Clear Action™ hatékonyan javítja a bőr állapotát, valamint a pattanások kialakulásának esélyét - 12 hetes kezelést követően - 80,5%-al csökkentette.

Tisztítás eredményei A vizsgálat résztvevőitől egy kérdéssor segítségével derítettük ki, hogy a Nu Skin Clear Action™ termékcsaláddal végzett 12 hetes kezelést követően milyenek a tapasztalataik.

Tisztítás eredményei 85,3% 82,4% 79,4% 85,3% 91,2% 91,2%

Előtte Utána „Ajánlólevelek” “Bőröm állapota javul, már sokkal tisztább mint korábban. Korábban kínosan éreztem magam, mert az egész csupa pattanás volt. Köszönöm, hogy a bőröm újra egészséges és szép lehet..” Amanda Sanchez, 11 éves.

Előtte Utána „Ajánlólevelek” “Határozottan állítom, hogy az arcom kevésbé zsíros, mint korábban. Az arcomon lévő sebek nagy része eltűnt, a fennmaradók pedig kevésbé láthatóak. Amióta a Nu Skin Clear Action™ termékcsaládot használom, az arcomon megjelenő pattanások száma elenyésző.” Kevin Sung, 23 éves.

Előtte Utána Testimonials “Egyszerűen szép a bőröm! Büszkén elmondhatom, hogy a nap okozta kiütéseim eltűntek, ráncaim nem olyan feltűnőek, és fiatalosodtam. Éppenséggel magamat szeretem először megpillantani a tükörben reggelente—már nem vagyok olyan elhanyagolt. Korábban az orcám tele volt miteszerekkel, pattanásokkal és kiütésekkel. Nagyon különös, de a hetedik hét után mindnek nyoma veszett.” Carol Burdelik, 37 éves.

Nu Skin Clear Action™: Clearing beyond the breakout A termékcsalád átfogóan kezeli a pattanások okozta sérüléseket, valamint hatékonyan gátolja az újabb pattanások képződését.