LTO ALLOKÁCIÓS TRÉNING ÖN TUDJA MÁR, KIK LESZNEK POTENCIÁLIS VEZETŐI?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Advertisements

Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
“Joie de Vivre”* JVi 2014-es bevezetési terv *Egy korty az élet ízéből.
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
1 ‘Bakonyalja-Kisalföld kapuja’ Vidékfejlesztési Egyesület évi ÚMVP monitoring adatszolgáltatási kötelezettség Kisbér,
Automatikus szállítási hűségprogram
Szkenner Kvalifikáció S2 Szkenner kvalifikáció A kvalifikációs időszak 1 hónap: •Teljesítse az LOI* hónapot az által, hogy rendelkezik minimum 100 PSV-
Bitumen Internet Sales 2012
Electra IP cím módosítása
Promóciók negyedév. Tavaszi nagytakarítás akció Rendelési és szállítási időszakok:  rendelési időszak: február 16 – április 19.  beszállítási.
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Bevezetés: május 2.
Pénz a cipődben: Gyémánt Kard Technika
Környezetvédelmi termékdíj tanácsadó
ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV PREZENTÁCIÓ
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!...
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
2001. szeptember 13 LOGI-TECH Déri András 1 az e-kereskedelem után Déri András.
ETwinning Tavaszi Kampány Jelentkezzen be személyes eTwinning munkafelületére.
A marketing és a logisztikai költségek közötti kölcsönhatások Lipák Mária BGF, KVIFK, 2009.
Kapun kívüli logisztika A nagy kihívást egyre inkább az jelenti, hogy: -mely csatornákon (beszállítókon) keresztül, milyen költséggel és feltételekkel.
Giovanni Ferrini Fashion
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
Az első vásárlás folyamata. Hány db-ot? Kosárba tesz.
Az adatatok megadását követően kattints a LOG IN-ra
FIR 2 első két hét EKOP-1.A.1-08/C Számokban EKOP-1.A.1-08/C
A webshopok vásárlóközönsége A diavetítés Kurucz Imre Internet Hungary 2009 konferencián tartott előadásának segédanyaga. A diákon az adatok bázisai nem.
Major Ildikó Osztályvezető-helyettes SAP/CO modulvezető
Erőforrások hozzárendelése a tevékenységekhez Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Szántó Tamás elnökhelyettes PMISZK
2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció.
Wellness Előfizetési Program. A program lényege – A program lehetővé teszi a a vásárlók számára, hogy Szépségtanácsadójukon keresztül-, meghatározott.
TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön: 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált.
BEMUTATJUK AZ ÚJ SZKENNERT 2014: frissített S3 Szkenner
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
A TITKOS kódodat megadva indítod a tranzakciót ( a kifizetést )! Itt adod meg a TITKOS kódot melyet az Alert Pay regisztrációnál Te adtál meg ! Belekattintasz.
Az MLM jutalékod utalhatóságához így kell feltöltened az AlertPay számlád azonosítóját ! Ha ezt nem teszed meg,akkor a Cég nem tudja hova kell utalnia.
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kártyás fizetés beállítása Lépj be a saját üzleti oldaladra valami.worldventures.biz.
Tankönyvellátás
ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV
Szállításszervezés.
Erőforrások hozzárendelése a tevékenységekhez Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Nu Skin EMEA Jutalékmaximalizáló Értékesítési Kompenzációs Terv.
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Útmutató a click4suppliers easy használatához
ADREK ÉS SZKENNERKÁRTYÁK
AZ S3 SZKENNER SZINKRONIZÁLÁSA
Erőforrások hozzárendelése a tevékenységekhez
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
Nu Skin EMEA Jutalékmaximalizáló Értékesítési Kompenzációs Terv.
Értékesítési oktatás Előadó: [Név].
Előadás másolata:

LTO ALLOKÁCIÓS TRÉNING ÖN TUDJA MÁR, KIK LESZNEK POTENCIÁLIS VEZETŐI?

MIÉRT? A hosszú távú szervezeti növekedés és bővülés érdekében Az allokációs koncepció elősegíti szervezetének megtervezését, kiépítését és bővítését Stratégiai gondolkodást kíván Öntől a szervezeti potenciál tekintetében MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON Az allokációs eszköz segít Önnek beazonosítani mindazokat, akik csoportkörében vezetővé válhatnak MIÉRT

TEENDŐK? Kvalifikáljon Executive-vá április 1-jéig Rendelje csoportköre tagjaihoz TR90-csomagjait MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON Építse üzletét: mindazok bekerülnek az allokációba, akik március 31-ével csoportkörének tagjai Ellenőrizze és kövesse nyomon a készlet allokációját és vásárlásait

ÁPRILISMA ÉPÍTSE SZERVEZETÉTNEVEZZE MEG AZ ALKALMAS CSOPORTKÖRI ÜZLETÉPÍTŐKET ALLOKÁCIÓVÁSÁRLÁS ÉS ELLENŐRZÉS MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON KVALIFIKÁLJON EXECUTIVE-VÁ

Mi történik? Executive és magasabb kitűzői szintű Üzletépítőknek 10 db. TR90-csomag áll rendelkezésére allokációs célból csoportkörön belül. MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON ÁPRILIS 8. LOIDISTQEXEC PC LOI DIST EXEC ALLOKÁCIÓ KEZDETE: 9:00 ÓRA HOZZÁRENDELT CSOMAGOK: ÖN 10 CSOPORTKÖR 0 10 Mi a teendőm? Látogasson el az ordertr90.nuskin.com weboldalra. Csoportkörén belül utalja ki a 10 csomagot.

Mi történik? Executive és magasabb kitűzői szintű Üzletépítőknek 10 TR90-csomag áll rendelkezésére allokációs célból csoportkörön belül. Mi a teendő? Látogasson el az ordertr90.nuskin.com weboldalra. Csoportkörén belül utalja ki a 10 csomagot. Legjobb módszer: Azonosítsa be a csoportköri üzletépítőket. Ki látja a lehetőséget? Ki szeretne vásárolni? Prioritás szerint allokáljon. 111 LOIDISTQEXEC PC 111 LOI DIST 1 3 MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON ÁPRILIS 8. EXEC ALLOKÁCIÓ KEZDETE: 9:00 ÓRA HOZZÁRENDELT CSOMAGOK: ÖN 3 CSOPORTKÖR 7

Fontos információ: Azonosítónként legfeljebb 5 csomag vásárolható Allokáció ≠ félretett vagy megvásárolt A fenntartott csomagot meg kell vásárolni április között Korlátozott árukészlet! Elsőbbség elve érvényben! MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON On-line allokáció az ordertr90.nuskin.com oldalon

MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON ÁPRILIS 9. ALLOKÁCIÓ KEZDETE: 9:00 ÓRA 111 LOIDISTQEXEC PC 111 LOI DIST 1 3 EXEC MEGVÁSÁROLT 0 FENNMARADÓ 10 HOZZÁRENDELT CSOMAGOK:

Mi történik? Annak áll módjában TR90-csomagot vásárolnia, akinek a nevéhez csomagot rendeltek hozzá. Mi a teendő? Látogasson el az ordertr90.nuskin.com weboldalra Vásárlja meg TR90-csomagjait Gondoskodjon róla, hogy a csoportkörön belül vásárlásra jogosultak valóban vásárolnak. Legjobb módszer: Ellenőrizze és kövesse nyomon a csoportkörön belül történő vásárlásokat. Irányítsa át a termék-hozzárendelést másik csoportköri tagnak, amennyiben szükséges MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON ÁPRILIS 9. ALLOKÁCIÓ KEZDETE: 9:00 ÓRA 111 LOIDISTQEXEC PC 111 LOI DIST 1 3 EXEC MEGVÁSÁROLT 0 FENNMARADÓ 10 HOZZÁRENDELT CSOMAGOK:

A készlet áthelyezés (újraallokáció) mindaddig lehetséges, amíg a termék el nem kelt On-line rendelés: ordertr90.nuskin.com Fizetés: kizárólag bankkártyával (előtte ellenőrizze a rendelkezésre álló fedezetet) Fontos információ: Az LTO április 9-én 09:00 órakor (CEST) kezdődik Korlátozott árukészlet! Elsőbbség elve érvényben! Kiszállítás: 3-4 hét További információ: TR90 lehetőség oldal az Office-banTR90 lehetőség oldal MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON

MEGVÁSÁROLT 0 FENNMARADÓ 10 HOZZÁRENDELT CSOMAGOK: CSOPORTKÖRÖN BELÜL VALAKI NEM VÁSÁROL MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON ÁPRILIS LOIDISTQEXEC PC 111 LOI DIST 1 3 EXEC

MEGVÁSÁROLT 9 HOZZÁRENDELT CSOMAGOK: 1 Mi történik? Ön és hat jogosult vásárolt. HOZZÁRENDELT CSOMAGOK: CSOPORTKÖRÖN BELÜL VALAKI NEM VÁSÁROL MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON 111 LOIDISTQEXEC PC 111 LOI DIST 1 3 EXEC ÁPRILIS Az egyik jogosult LOI még nem vásárolt.

Mi a teendő? Irányítsa át a termék-hozzárendelést másik csoportköri tagnak. MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON 1 LOIDISTQEXEC PC 111 LOI DIST 1 3 EXEC 11 + HOZZÁRENDELT CSOMAGOK: ÁPRILIS CSOPORTKÖRÖN BELÜL VALAKI NEM VÁSÁROL Bizonyosodjon meg róla, hogy ez az illető vásárol. Mi történik? Ön és hat jogosult vásárolt. Az egyik jogosult LOI még nem vásárolt. MEGVÁSÁROLT 9 FENNMARADÓ Legjobb módszer: Ellenőrizze és kövesse nyomon a csoportkörét. Irányítsa át a termék-hozzárendelést másik csoportköri tagnak, amennyiben szükséges. Gondolkodjon azokban, akikben hosszú távú növekedési potenciált lát.

MEGVÁSÁROLT 10 FENNMARADÓ 0 Mi történik? Amennyiben marad rendelkezésre álló készlet, minden Qexec kap 2 extra csomagot. 2 LOIDISTQEXEC PC 111 LOI DIST 1 3 MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON ÁPRILIS 10. EXEC HOZZÁRENDELT CSOMAGOK: 21 + AMENNYIBEN MARAD RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ KÉSZLET: QEXEC-EK 2 EXTRA CSOMAGOT KAPNAK 2

MEGVÁSÁROLT 12 FENNMARADÓ Mi történik? Amennyiben marad rendelkezésre álló készlet, minden Qexec kap 2 extra csomagot. Mi a teendő? Bizonyosodjon meg róla, hogy csoportköri Qexec-jei vásárolnak. Gondoskodjon róla, hogy a jogosultak megvásárolják a fennmaradt csomagokat is. Legjobb módszer: Ellenőrizze és kövesse nyomon a csoportkörét. Irányítsa át a termék-hozzárendelést másik csoportköri tagnak, amennyiben szükséges. Gondolkodjon azokban, akikben hosszú távú növekedési potenciált lát.. 2 LOIDISTQEXEC PC 111 LOI DIST 1 3 MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON ÁPRILIS 10. EXEC HOZZÁRENDELT CSOMAGOK: 21 + AMENNYIBEN MARAD RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ KÉSZLET: QEXEC-EK 2 EXTRA CSOMAGOT KAPNAK 0

Mi történik? Mindenki vásárolhat, akinek van fennmaradó csomagja. Az LTO 23:59-kor zárul, illetve a készlet erejéig tart. 2 LOIDISTQEXEC PC 111 LOI DIST 1 3 MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON ÁPRILIS 11. EXEC Mi a teendő? Gondoskodjon róla, hogy a kérdéses csoportköri tagok megvásárolták a rendelkezésükre bocsátott TR90- csomagokat MEGVÁSÁROLT 12 FENNMARADÓ HOZZÁRENDELT CSOMAGOK: AMENNYIBEN MARAD RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ KÉSZLET 0 Legjobb módszer: Ellenőrizze és kövesse nyomon a csoportkörét. Irányítsa át a termék-hozzárendelést másik csoportköri tagnak, amennyiben szükséges

TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön: 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált csomagok Jogosultság: mennyiség 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Eric Nathalie Simon Karen 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Üzletépítő QExec LOI Üzletépítő SAVE

TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön: 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált csomagok Jogosultság: mennyiség 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Eric Nathalie Simon Karen 0 0 MEGVÁSÁROLT Üzletépítő QExec LOI Üzletépítő SAVE Az allokációs eszköz április 8. 09:00 órától áll az Executive és magasabb kitűzői szintű Üzletépítők rendelkezésére az ordertr90.nuskin.com oldalon.

TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön: 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált csomagok Jogosultság: mennyiség 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Eric Nathalie Simon Karen 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Üzletépítő QExec LOI Üzletépítő SAVE Ez a csoportkörön belül rendelkezésére bocsátott, allokálható vagy személyesen vásárlásra felkínált mennyiség. Felhívjuk figyelmét, hogy azonosítónként legfeljebb 5 csomag vásárolható!

TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön : 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált csomagok Jogosultság: mennyiség 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Eric Nathalie Simon Karen 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Üzletépítő QExec LOI Üzletépítő SAVE Ez az Ön által megvásárolt csomagok száma.

TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön : 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált csomagok Jogosultság: mennyiség 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Eric Nathalie Simon Karen 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Üzletépítő QExec LOI Üzletépítő SAVE A március 31-éig csoportköréhez tartozó tagok mindegyike megjelenik itt. Tagonként beállíthatja azok jogosultságát, és megtekintheti, mennyit vásároltak, illetve hány darab csomag maradt még meg.

TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön: 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált csomagok Jogosultság: mennyiség 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Eric Nathalie Simon Karen 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Üzletépítő QExec LOI Üzletépítő SAVE A + vagy – gomb használatával kiutalhatja csoportköre tagjai jogosultságát.

TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön: 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált csomagok Jogosultság: mennyiség 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Eric Nathalie Simon Karen 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Üzletépítő QExec LOI Üzletépítő SAVE Az allokációs művelet befejeztével mentse el beállításait a mentés (save) gombra kattintva. A mentést követően automatikus ben értesülnek csoportköre azon tagjai, akik termékvásárlásra jogosultak.

TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön: 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált csomagok Jogosultság: mennyiség 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Eric Nathalie Simon Karen 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ 0 0 MEGVÁSÁROLT FENNMARADÓ Üzletépítő QExec LOI Üzletépítő SAVE Ezzel az oszloppal könnyedén nyomon követheti és ellenőrizheti csoportkörét. Láthatja, ki vásárolt már, és kinél van fennmaradó áru.

A SIKER ZÁLOGA ÉPÍTKEZÉS: Építse üzletét most! BEAZONOSÍTÁS: Legyen tisztában vezető üzletépítőivel! ALLOKÁCIÓ: Április 8-ától allokálja a TR90-csomagokat vásárolni vágyó üzletépítői között. VÁSÁRLÁS: Vegye meg saját termékeit, győződjön meg róla, hogy ők is ezt teszik április 9-én 09:00 órától (Kizárólag bankkártyás fizetés!) MIÉRTTEENDŐKMIKORMILY MÓDON ELLENŐRZÉS: Ellenőrizze a vásárlásokat, kövesse nyomon csoportkörét. Irányítsa át a termék-hozzárendelést másik csoportköri tagnak, amennyiben szükséges.