Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ADREK ÉS SZKENNERKÁRTYÁK

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ADREK ÉS SZKENNERKÁRTYÁK"— Előadás másolata:

1 ADREK ÉS SZKENNERKÁRTYÁK

2 Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR)
A termékek havi szintű rendszeres rendelésének kényelmes és zökkenőmentes módja. A nagykereskedelmi árhoz képest 5% kedvezményre, és a szállítási költségből több mint 50%-os megtakarításra*, valamint ingyenes termékekre beváltható termékpontokra tehet szert. *Némelyik piac / meghatározott régió illetve sziget nem részesül a felsorolt kedvezményekben.

3 Szkenner kvalifikált kezdeti ADR:
Bőr karotinoid érték (SCS) kvalifikált terméket tartalmaz (LifePak®+, JVi®, LifePak®, LifePak® nano, g3)*. Új, nem pedig meglévő. Új szkennerkártya számhoz csatolt a megfelelő határidőn belül. Szinkronizált Szkenner által használt szkennerkártyához csatolt. Az EMEA térségben regisztrált a Szkenner programba való beszámítás érdekében. Teljesen kifizetve és kiszállítva. 10 Szkenner ADR-rel havonta – mely kezdeti és ismétlődő ADR-ek bármely kombinációja lehet –, kvalifikálhat a Megtartási és az Ingyenes programra, valamint a bónuszokra. *Látogasson el a oldalra az országonkénti termékelérhetőség megtekintéséhez.

4 A 90/15 napos határidő vonatkozik az ADR létrehozására és szkennerkártya csatolására
1. PÉLDA Az ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva és a szkennerkártyák csatolva Első szkennelés Szinten tartás Ingyenes program 5 nap Bónusz Életre szóló értékkövetés 2017. január 15. 2017. január 19. Pénz visszafizetési garancia

5 A 90/15 napos határidő vonatkozik az ADR létrehozására és szkennerkártya csatolására
2. PÉLDA Első szkennelés és a szkennerkártyák csatolva Az első ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva Szinten tartás Ingyenes program 18 nap Bónuszok Életre szóló értékkövetés 2017. január 5. 2017. január 22. Pénz visszafizetési garancia

6 A 90/15 napos határidő vonatkozik az ADR létrehozására és szkennerkártya csatolására
3. PÉLDA Az ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva és a szkennerkártyák csatolva Első szkennelés Szinten tartás Ingyenes program 30 nap Bónusz Életre szóló értékkövetés 2017. január 1. 2017. január 30. Pénz visszafizetési garancia

7 Szkenner kvalifikált kezdeti ADR
Ugyanazon ADR-hez annyi szkennerkártyát csatolhat hozzá, amennyi SCS kvalifikált terméket tartalmaz. A szkennerkártyához megfelelő határidőn belül csatolt termékek 1 kvalifikált ADR-nek számítanak. PÉLDA: Az ügyfelet (John) január 1-jén szkennelték. 2017. január 15-én John 1 LifePak+ és 2 JVi terméket rendel egy új ADR-ben. Ebben az esetben John legfeljebb 3 szkennerkártyát csatolhat ADR-jéhez, amit meg is tesz. Ez a 3 ADR fog ezután beszámítani a szinten tartásba, ingyenes programba és a bónuszokba.

8 Új ADR, nem pedig meglévő
Válassza ki a kívánt SCS kvalifikált terméket (termékeket) 2. Válassza ki a kívánt mennyiséget 3. Válassza ki az ADR opciót Tekintse meg a bemutató videót itt >>

9 Ismétlődő ADR 2. Dispositivo
Egy SCS (Bőr karotinoid érték) tanúsítvánnyal rendelkező terméket tartalmazó ADR rendelés (LifePak+, JVi), 2. Dispositivo mely egy kezdeti ADR-t követ egy ingyenes újramérésre érvényes Szkennerkártyával, ki van fizetve és kézbesítése megtörtént. 10 Szkenner ADR-rel havonta – mely kezdeti és ismétlődő ADR-ek bármely kombinációja lehet –, kvalifikálhat a Megtartási és az Ingyenes programra, valamint a bónuszokra.

10 Az ismétlődő ADR feltételei
Rendelje újra tetszés szerinti, SCS tanúsítvánnyal rendelkező termékeit, így fenntarthatja havi ADR-ét 2. Az előzőleg már használt Szkennerkártyával vegyen részt egy ingyenes újraszkennelésen 1. lépés: Kérje meg fogyasztóját, hogy jelentkezzen be azonosítójába, kattintson az ADR kezelése opcióra, majd válassza ki az aktív havi ADR-jét 2. lépés: Minden hónapban ugyanazt az ADR-t futtassa és fizesse ki 3. lépés: Minden hónapban ugyanazzal a Szkennerkártyával szkennelje újra fogyasztóját

11 Szkennerkártya A szkennerkártya egy újrahasználható műanyag kártya, amellyel a vásárlók hozzáférhetnek SCS-ük ingyenes, életre szóló érték- követésükhöz. Az S3 segítségével digitális szkennerkártya számok is megvásárolhatók az S3 Appon keresztül, melyek a szkenneléshez felhasználhatók. A szkennerkártya szám az első használatkor első, majd az aktiválását követően újraszkennelésként működik.

12 Szkennerkártya szám Fizikai szkennerkártya:
A digitális szkennerkártya számot en kapja meg: A szkennerkártya szám egy 16-jegyű szám, amely a vonalkód alján található.

13 A szkennerkártya csatolása az ADR-rendeléshez
Egy új ADR létrehozásakor a legjobb mód Válassza ki a kívánt SCS kvalifikált terméket (termékeket) 2. Válassza ki a kívánt mennyiséget 3. Válassza ki az ADR opciót 4. Illessze be a szkennerkártya számokat Tekintse meg a bemutató videót itt >>

14 A szkennerkártya csatolása az ADR-rendeléshez
Létrehozott már ADR-t*? Jelentkezzen be Lépjen az „ADR kezelése” menübe 3. Keresse meg a „SZKENNERKÁRTYA SZÁMA” mezőt 4. Kattintson a „Szkennerkártya hozzáadása/szerkesztése” gombra Mentse el a változtatásokat Tekintse meg a bemutató videót itt >> *Annak érdekében, hogy az ADR-t kvalifikálja a szinten tartásra, ingyenes programra és bónuszokra, tartsa szem előtt a 90/15 napos szabályt a Szkennerkártya csatolásakor.

15 Az ismétlődő ADR és az ingyenes újramérésre való kvalifikálás szabálya
Kezdeti ADR Kezdeti mérés és ADR-hez csatolás a szabályoknak megfelelően Első hónap Ismétlődő ADR = újrarendelt/ kifizetett kezdeti ADR és a kezdeti Szkennerkártyával végzett újramérés Ismétlődő ADR = újrarendelt/ kifizetett kezdeti ADR és a kezdeti Szkennerkártyával végzett újramérés Második hónap Harmadik hónap És így tovább *A mérés vagy az ADR létrehozásának első napja beletartozik a 90/15 napos határidőkbe.

16 A 90/15 napos határidő vonatkozik az ADR létrehozására és szkennerkártya csatolására
1. eshetőség A szkennelés történik először, majd ezt követi az új ADR létrehozása +89 NAP* Első szkennelés dátuma: Új ADR feliratkozás és szkennerkártya hozzárendelés határideje 2017. január 1. 2017. március 31. *A mérés vagy ADR létrehozásának első napja beletartozik a 90/15 napos határidőkbe.

17 Az ADR-re feliratkozás történik először, majd ezt követi a mérés
A 90/15 napos határidő vonatkozik az ADR létrehozására és szkennerkártya csatolására 2. eshetőség Az ADR-re feliratkozás történik először, majd ezt követi a mérés +14 NAP* Új ADR feliratkozás dátuma Első mérés és új szkennerkártya ADR-hez való hozzá-rendelésének határideje 2017. január 1. 2017. január 15. *A mérés vagy ADR létrehozásának első napja beletartozik a 90/15 napos határidőkbe.

18 Pénz visszafizetési garancia jogosultsági időtartama
A 90/15 napos határidő vonatkozik az ADR létrehozására és szkennerkártya csatolására 3. eshetőség Pénz visszafizetési garancia jogosultsági időtartama Első szkennelés min. 90 – max. 100 nap Újraszkennelés SCS termék nélkül +6 nap Kifizetett és kiszállított ADR rendelés 3 hónap *Ütemezze az ADR kiszállítási dátumot az első méréstől számított 7 napon belülre.

19 A legkedvezőbb forgatókönyv ügyfeleinek és Önnek:
Mérje le ügyfelét. A kezdőméréstől számított 7 napon belül: Ügyfele adjon le SCS kvalifikált termékeket tartalmazó, új ADR megrendelést, aminek kifizetése és kiszállítása is megtörtént. Ügyfele csatolja a szkennerkártyát az ADR megrendeléshez. Az első méréstől számított napban végezzen újabb mérést ügyfelén a Szkennerrel. Előnyök: Az ügyfél számára: jogosult a pénz visszafizetési garanciára. Az Ön számára: az ADR beszámít a szinten tartásba, az ingyenességi programba és a bónuszokba.

20 Életre szóló nyomon követés
Mindaddig, amíg az ügyfél kvalifikált ADR-ben marad, a szkennerkártyája aktív marad és havonta egyszer használható. 2014. január 5. 2014. február 1-jétől Újraszkennelés lehetséges A szkennelés elvégzése 6–8 hetente javasolt.

21 Életre szóló értékkövetés
Ha az ADR-t törölték vagy ha az SCS terméket eltávolították az ADR-ből, a szkennerkártya deaktiválódik, és az életre szóló értékkövetés leáll. A szkennerkártyákat csak a Nu Skin® aktiválhatja újra abban az esetben, ha az ADR-t véletlenül törölték és a szkennerkártya ugyanazon ADR-ben marad. Az ADR-rendeléseknek fizetve kell lenniük. A szkennerkártyák nem helyezhetők át egyik ADR-ből a másikba.

22 Életre szóló értékkövetés
Ellenőriztesse ügyfeleivel SCS-ük alakulását:>>

23 KÖSZÖNÖM


Letölteni ppt "ADREK ÉS SZKENNERKÁRTYÁK"

Hasonló előadás


Google Hirdetések