Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ismerje meg bőrtípusát!
Advertisements

Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!
Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT
Sok Szeretettel köszöntelek!
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
BIONET MELLÁPOLÓ KRÉM.
Cégtörténet Ilcsi néni, a termékek fejlesztője ekkor kezdi kozmetikus karrierjét. A kozmetikai termékek hiánya miatt, kihasználva növények széleskörű ismeretét.
Diéta (Quick start) Herbalife Egészséges Táplálék (választott ízben) Herbalife személyre szabott fehérje Zabrost tabletta Multivitamin.
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Alipikus bőr.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
Gyógynövényismeret A balzsam hatóanyagai : csalán, szőlőmag, zsálya, jojoba, kókusztej, ilang-ilang, grapefruit, jázmin, szegfűszeg Szőlőmag fitoösztrogén.
A napozás előnyei és hátrányai
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
Fiatalító, védő antioxidáns gél
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
NONIMED HAJÁPOLÓ CSALÁD.
A Pharmanex ® Biophotonic Scanner. Pharmanex Biophotonic Scanner A világ első, azonnali, külsőleg alkalmazott, antioxidáns-mérő eszköze. „Valódi” táplálék-
A PECSÉTVIASZ GOMBA GANODERMA LUCIDUM.
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professor Khavinson)
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
Az Ökológia biotikus és abiotikus tényezői
Természeti erőforrások védelme
Készítse fel szervezetét a télre!
BIONET ENERGIAKRÉM STANDARDIZÁLT HATÓANYAGTARTALMÚ NÖVÉNYI KIVONATOKKAL.
Nº 1. BIONET AKTÍV BALZSAM.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
Reformtáplálkozás.
4-es katalógus újdonságai
Indításkor Kattints a hangszóróra Kikapcsolás ESC gomb.
„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professzor Khavinson)
A szappanok káros hatásai
A szappanok káros hatásai
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Kezdéskilépés Táplálás kívülről befele.. Táplálás kívülről befele Mi teszi bőrét gyönyörűvé?Mindennap bőrápolás a nutricentials ™ -elA nutricentials ™
Gránátalma (Punicaceae). A növényről néhány szót Gyümölcse kemény héja alatt sok sötétpiros beágyazódott édeskés, savanykás húsos mag található. Származási.
Resveratrol "Borban az igazság!"
A húgyuti bántalmak természetes ellenszere
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Un mare monument natural A boliviai Salina de Uyuni a világ legnagyobb só sivataga mely egy hatalmas természetes tükört alkot. Az es ő s évszakban.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Mire jók az üzletben díjak? László Géza. Díjak a világban Mi alapján?  Tényalapú díjak  Értékelés alapján kiosztott díjak  Garancia díjak Ki adja?
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
Biyovis kreatív kozmetika és szépségápolás Július 06.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
The Science of Nutricentials ® Tudta Ön? Bőrének 10 létfontosságú dologra van szüksége az optimális egészséghez és szépséghez. Ön megadja bőrének mindazt,
Un mare monument natural
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT…

MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD

Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… A Millenium Alliance: A természet ereje A tudomány vívmánya Hatékonysága bizonyított Az élet öröme Luxus

Gyártja: FAREVA GROUP-INTERSPRAY A Fareva, és nevezetesen az Interspray nevű kirendeltsége az egyik legnagyobb, kozmetikumokat gyártó cég, évi 250 millió EUR forgalommal. A Fareva cégcsoport olyan híres kozmetikai cégekkel működik együtt, mint a Chanel, Lancome, Dior, CARTIER, Hugo Boss, Yves St. Laurent, Azzarro, Bulgari, stb.

Növényi nedvesség- tartalom +víz VíZ NÖVÉNYI OAJOK Olajtermékekből származó ásványi olajok (ritkán növényi olaj) VISION kozmetikum hagyományos kozmetikumok 5-30%-ban természetes aktív alkotóelemek 0.5-6%-ban aktív alkotóelemek Más aktív alkotóelemek 100%-ban TERMÉSZETES AKTíV ALKOTÓELEMEK

SOD (Super Oxide Dismutase) -búzacsírából nyerhető. A legerősebb és leg- értékesebb antioxidáns a világon. Antioxidáns Aktív alkotóelemek

MYOXINOL(HIBISCUS) A hibiszkusz magjaiból nyert peptidek csökkentik az arcizmok összehúzódását és gátolják a ráncok kialakulását. E növényi peptidek a botulin toxinhoz hasonlóan küzdenek a ráncok ellen, legyőzve a ráncok kialakulását okozó mechanikus faktorokat. №1 A BŐR ÖREGEDÉSÉNEK KÉSLELTETÉSÉBEN Aktív alkotóelemek

Elastonyl A vetőtök magjaiból nyert proteinpárlat stimulálja a kollagénszintézist. Aktív alkotóelemek

Szilikont és olajtermékeket nem tartalmaz №1 A BŐR ÖREGEDÉSÉNEK KÉSLELTETÉSÉBEN Calmiskin A borsmenta levelében lévő flavonoidok nyugtatják és bársonyossá teszik a bőrt. Aktív alkotóelemek

Formulák minden bőrtípusra A termékeket úgy fejlesztették ki, hogy a bőr önállóan képes legyen szabályozni saját рН értékét, és a sebum (bőrfaggyú) kiválasztását.

Az eredmények : tudományosan igazoltak dermatológiailag teszteltek Független klinikai kutatások

Flakon Fix karton Dísz- csomagolás Készlet A csomagolásról

A MILLENIUM ALLIANCE MEGVÉDI A BŐRT AZ ÖREGEDÉSTŐL 3 LÉPCSŐS FOLYAMAT 1/ Küzdelem a szabadgyökökkel (antioxidánsok) 2/ Hidratálás (hidratáló anyagok) 3/ Táplálás A MILLENIUM ALLIANCE 100%-ban természetes, modern antioxidánsokat, valamint a bőr védelméhez, korrekciójához, és öregedésének megelőzéséhez szükséges hidratáló és tápláló alkotóelemeket tartalmaz. AZ ÖREGEDÉS – a bőr szerkezetében történő változás Szaruréteg Derma Melanociták Epidermisz Fiatal bőr Érett bőr Bőr alatti zsírszövet Víz- vesztés

TIMELINE TRIOGEL Igen hatékony az öregedés ellen Kisimítja a ráncokat Botox hatás Termékek

Hidratálás és tisztítás Az egyensúly helyreállítása Bársonyos tapintás Hidratáló tisztító tej

Optimális, hidratáló összetétel Biztosítja a bőr komfortérzetét Védelmet nyújt Termékek Nappali krém

Tisztítás és táplálás Hidratálás Regenerálás és újjáépítés Termékek Éjszakai regeneráló krém

Tisztítás és hámlasztás Felfrissítés Bőrpuhítás Termékek Bőrkisimító arcradír

Hidratál Frissít Megnyugtatja a bőrt Csökkenti a szemkörnyéki duzzanatokat és a sötét karikákat Termékek Szemkontúr gél

Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT…