Gyermekbűnözés és kutatásának problémái dr. Sipos László egyetemi docens, SZ-SZ-B. megyei főügyész helyettes „Két tízéves fiatal egy liverpooli bevásárlóközpontból.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed???
Advertisements

A Dijkstra algoritmus.
Készítette: Boros Erzsi
Október 6. Kati néni előadása.
KIRÁNDULÁS ÓFALUBAN II. rész május 8.
A túlzott informatikai eszköz-használat veszélyei
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
A Darvaza nyílás. A Karakoum sivatag (Turkmenistan) kellös közepén, közel egy eltünt faluhoz amit Darvaza-nak hívtak van egy kráter ami kb. 100m átmérölyü.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Készitette:Bota Tamás Czumbel István
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
VÉRBETEGSÉGEK.
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt.
Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden.
Mi ez, egy Teletubbie? Egy emberi arc. Tisztán látható az orra, szája, szakálla …
A Hold.
A számítógép veszélyei és káros hatásai
A villamos áram élettani hatása
Naprendszer.
( ).  Richard Wagner 1813.majus.22.- én Lipcsében született.Bár korán kapcsolatba került a színházi világgal,kezdetben az irodalom jobban érdekelte,mint.
Elemei, tulajdonságaik és felosztásuk
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
Reprezentációs függvény. Adva egy adattípus absztrakt és konkrét specifikációja: d a = ( A, F, E a ); d c = ( C, G, E c ); A = {A 0,..., A n };C = {C 0,...,
SZABÁLYTALANSÁGOK ÉS SPORTSZERŰTLEN VISELKEDÉS.. A szabálytalanságok és a sportszerűtlen viselkedés büntetése a következő Közvetlen szabadrúgás Büntetőrúgás.
Mi jöhet még? Egy csaj története. De felnéztem és láttam hogy Kentin megakar csókolni…
Programozás C-ben Link és joint Melléklet az előadáshoz.
Mágneses kölcsönhatás
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
A kazároktól a volgai bolgárokig
…Isten áldása volt veled! Ha ma erőtől duzzadva ébredtél, és fájdalom nélkül keltél fel az ágyból...
Készítette Ferenci Brúnó és Kondor Máté
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Név:Major Krisztina és Szabó Henrietta Osztály: XI.G Dátum:
Fiatal elkövetők és sértettek az ERÜBS tükrében
15. SZABÁLY – A BEDOBÁS.
Mi csak vándorok vagyunk itt a földön, vándorként éljük életünk,
Gráf Szélességi bejárás/keresés algoritmusa
SZÍNPADI JÁTÉK – A LEGENDA Szép Dochia története “PETRU MUSAT” ISKOLA, SIRET, ROMANIA.
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt. Mózes első könyve 1:1 A Biblia legelső mondata ez: Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a.
Mert ha az egynek bűn(be)esése folytán a halál uralomra jutott az által az egy által, sokkal inkább uralkodnak majd az életben az egy Jézus Krisztus által.
Ez a képsorozat nyilvános videók kockáit tartalmazza. Kitakartuk a képeken jól látható személyek arcát, mert nem szerettünk volna senkit megalázni,
Gyermek újraélesztése
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
1Mózes2,16-17; Jób1,6-22 Ter 2, Az Úristen parancsot adott az embernek: „A kert minden fájáról ehetsz. De a jó és rossz tudás fájáról ne egyél, mert.
Az alapvető kommunikáció
Mártély az I. világháborúb an. Főként a galíciai és az olasz fronton harcoltak és haltak hősi halált a mártélyiak, akik között voltak gazdák, bérlők,
Árpád-házi Szent Erzsébet
A Temetés von Margitta. Egy nő pont elhagyta a kávézót, ahol ép az ebédszünetét tartotta, mikor meglátott a másik oldalon egy halottas menetet, amelyik.
Szent István Király.
SZIMMETRIA és ASZIMMETRIA az EMBERI TESTBEN
1. Halld meg a hívást, Jézusodét! Még ma kövesd Őt fogva kezét!
Társ a tanulásban. Marketingterv létrehozása 1. szakasz: Piaci verseny.
A Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola
SZÉLESSÉGI BEJÁRÁS Pap Imre DVX468. A bejárás Meglátogatjuk az első csúcsot, majd ennek a csúcsnak az összes szomszédját. Aztán ezen szomszédok összes.
3. Feladat Szélességi Bejárás FZGAF0 – Pintér László.
Dr. Kenessey Albert Kórház- Rendelőintézet
Szélességi bejárás Pátyerkó Dorina (VTYX9O). Szélességi bejárás algoritmusa Kijelölünk egy kezdőcsúcsot. A csúcs szomszédjait megkeressük, majd betesszük.
Összeállította: Szabó Ervin Nagy Krisztina-Stefánia László Karola-Edit.
Újsolt Informatika Házdolgozat Fekvése A település Apostag és Solt között fekszik. Két csatorna – keletről a Kiskunsági öntöző-, nyugatról pedig a Fűzvölgyi.
Térbeli tájékozódás fejlesztése
Légutak Szerzők: Marsi Zoltán, Dr. Mártai István
121. óra Algebra
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Pest megyei közlekedési infrastruktúra fejlesztések
a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban
VÉDEKEZZÜNK ELLENE! Ruházattal, kullancsriasztó szerek használatával
Előadás másolata:

Gyermekbűnözés és kutatásának problémái dr. Sipos László egyetemi docens, SZ-SZ-B. megyei főügyész helyettes „Két tízéves fiatal egy liverpooli bevásárlóközpontból rabolta el az akkor alig több, mint kétéves J. B-t. A fiatalok egy közeli csatornához vitték a gyermeket, ott téglákkal és vasdoronggal verték agyon. Száját betömték, majd egy vasúti sínre helyezték, hogy az arra járó vonat elgázolhassa a gyermeket. Két nappal később találták meg testét, még azelőtt meghalt, hogy egy vonat átmehetett volna rajta.” „Azzal az ürüggyel, hogy különleges helyzetekben egymásról fotókat készítenek, gyk. D. Máté a nála lévő zsinórral K. Franciska kezét – a bal keze be volt gipszelve – hátrakötözte, a fk. M. Viktória által átadott zoknit a spárgára csavarva a sértett szája elé kötötte, majd a fejére húzta a fekete sapkát is, úgy, hogy az a sértett arcát eltakarja. Pár lépést eltávolodtak a sértettől, ahol fk. M. Viktória átadta a láncos botot gyermekkorú társának. Ezt követően visszamentek az összekötözött kézzel álló Kocsis Franciskához, majd gyk. D. Máté a földre döntötte a sértettet, ököllel az arcába ütött, s mellé térdelve az egyik kezével Kocsis Franciska kezét fogta le. (…) Gyk. D. Máté ekkor a sértett fölé térdelt, a vádlottól kapott láncos botot Kocsis Franciska nyaka alatt átvezetve, két szárát keresztbe fogva meghúzta, s több percen át így tartotta. Eközben fk. M. Viktória néhány lépés távolságból figyelte társa tevékenységét. Kocsis Franciska a zsinegelés okozta fulladás következtében meghalt.”